Κυριακή 28 Απριλίου 2013

tv people quotes

"Ημουν ετοιμη για ν' ακουσω τα παντα. Αλλα ν' ακουω και να διαβαζω απο την πρωτη εκπομπη τοσο ωραια πραγματα, δεν το περιμενα. Με εκαναν να αισθανθω τρομερα".
Μαρια Μπεκατωρου, Τηλεθεατης

Τυχερη εισαι που εχει αποσυρθει η Ποπη Διαμαντακου. Η αληθεια παντως ειναι οτι οντως ησουν πολυ καλη.

"Εικοσι χρονια ειμαι εκει (στο Αρτ, πρωην Τηλεαστυ). Εχω πολυ καλες σχεσεις με την οικογενεια Καρατζαφερη. Με εχουν αγαπησει, με εχουν στηριξει, πληρωνομαι παντα στην ωρα μου. Ποιος λογος υπαρχει για να φυγω;".
Μαρια Μπεκατωρου, Τηλεθεατης

Τρελη εισαι; Κατσε εκει που εισαι. Και ολο και καποιο προγραμμα θα σου λενε να παρουσιαζεις τα μεγαλα καναλια. Φαινομενο εισαι. Δε νομιζω σε καμια αλλη χωρα να γινεται αυτο. Παντως, δεν καταλαβαινω πως γινεται να πληρωνουν τα μικρα καναλια τυπου αρτ και οχι το μεγκα...

"Ενας απο τους πιο αγαπημενους μου φιλους δεν γνωρισε ποτε πατερα, εχασε τη μητερα του οταν ηταν 23 χρονων και ειναι απο τους καλυτερους ανθρωπους. Δεν εχει να κανει με ποιον μεγαλωνει ενα παιδι, αλλα με ο,τι του δινει ο γονιος του".
Κωνσταντινος Λαγκος, mytv

Σωστα.

"Εχω καποιες φιλες πανω απο τον μεσο ορο δυναμικες και δεν εχουν συντροφο. Φοβιζει λιγο ακομα αυτο".
Λιλη Τσεσματζογλου, mytv

Εκτος κι αν ειναι η Λιλη απο τη σειρα "Εκεινες κι εγω" που εχει σχεση με τον ανιψιο του Ζαχου Δογκανου.

"Οταν εχουμε κατι σαν δεδομενο, δεν το εκτιμαμε οσο θα επρεπε".
Λιλη Τσεσματζογλου, mytv

Αυτο ξαναπεστο.

"Οταν εχουμε...

Δεν εννοουσα αυτο.

"Δε μπορω να καταλαβω καποιους ανθρωπους που λενε οτι βλεπουν και παιδια τις σειρες αυτες και δεν ειναι σωστο να παρουσιαζουν τετοια πραγματα, τη στιγμη που ο μεγαλυτερος κινδυνος κρυβεται στο ιντερνετ".
Μπερεν Σαατ, TV24

Αλλο τηλεοραση, αλλο ιντερνετ. Στην τηλεοραση πατας ενα κουμπι και βλεπεις ο,τι εχει επιλεξει ο καθε καναλαρχης. Στο ιντερνετ θα ψαξεις. Ειναι πολυ διαφορετικη η φιλοσοφια των δυο μεσων. Ενα παιδι θεωρητικα εχει πολυ πιο ευκολη προσβαση στην τηλεοραση και το περιεχομενο της απο το διαδικτυο.

"Υπαρχουν πολλες γυναικες σαν την Φατμαγκιουλ, αλλα και πολλες αλλες που βιαζονται ακομα και μεσα στο γαμο. Το σιριαλ προσπαθησε να βγαλει προς τα εξω ολες τις αδικιες εναντιων των γυναικων και καποιοι δυστυχως προσπαθησαν να τις αποσιωπησουν".
Μπερεν Σαατ, TV24

Τι μου τα λες εμενα αυτα; Στο ΣΥΡΙΖΑ να τα πεις.

"Η κωμωδια ξεπηδαει μεσα απο το δραμα. Αν παιξεις κατι πραγματικα, δεν το κοροιδεψεις και βασιστεις στο δραμα του, τοτε ξεπηδαει αυθορμητα το κωμικο. Η ιστορια στην οποια βασιζεται καθε αστειο απαιτει απολυτη ειλικρινεια σε αυτο που δειχνεις".
Πυγμαλιωνας Δαδακαριδης, Tv plus

Η αληθεια ειναι ενα απο τα πιο δυνατα "οπλα" για εναν καλλιτεχνη, ακομα και στην Υποκριτικη...

"Ο,τι εχει κανει μεχρι τωρα (ο Αρης) δεν ειναι τιποτα..."
Ορφεας Παπαδοπουλος, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Γουσταρω!!

"Υπαρχει κατι μεσα μας κι ειναι αυτο που θελουμε, ο,τι κι αν ειναι αυτο. Δεν εχει να κανει με το αν εισαι καλλιτεχνης ή επιχειρηματιας. Πολλες φορες, μαλιστα, οι αντιξοες συνθηκες μπορουν να σε κανουν να "γεννησεις" περισσοτερα πραγματα".
Ορφεας Παπαδοπουλος, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Κλισε θεωρια, αλλα ειπαμε, τα κλισε κρυβουν τις μεγαλυτερες αληθειες.

"Εχει παραγινει με τις τουρκικες σειρες. Δεν ειμαστε εχθροι με τους Τουρκους, αλλα δεν χρειαζεται να τους ανηκει και η τηλεοραση μας. Αν δεν προσπαθησουμε ολοι μαζι να βγουμε απο αυτο το τελμα που εχουμε πεσει κι απο την ανασφαλεια μας, δεν θα καταφερουμε τιποτα".
Αλεξανδρος Σταυρου, 7 ΜΕΡΕΣ TV

Ο ελληνοτουρκικος πολεμος συνεχιζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου