Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

tv people quotes

"Ο πλανητης πανω απο την ελληνικη τηλεοραση (22-2-1966) ειναι ο Ποσειδωνας. Ειναι ενας πλανητης που εχει να κανει με τη διαλυση. Η τηλεοραση ειναι υπο καθεστως διαλυσης, γενικοτερα σε μια περιοδο συγχυσης. Πιστευω οτι οταν φυγει ο Ποσειδωνας απο τη συγκεκριμενη ημερομηνια, θα αλλαξουν τα πραγματα σε ενα χρονο".
Αση Μπηλιου, Tv plus

Ενταξει, εχουν οι ανθρωποι ζωδια, εχουν οι γκει ζωδια, εχουν οι λεσβιες, εχουν τα σκυλια, εχουν τα γατια, εχουν οι χωρες, εχουν οι ηπειροι, αλλα και η τηλεοραση;;; Τι αλλο πια;; Το ιντερνετ τι ζωδιο ειναι;

"Καποτε με τον κηπο και τα λουλουδια ασχολουνταν μονο οι μεγαλοι. Τωρα, οι νεοι ειναι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενοι με το πρασινο και ασχολουνται με ιδιαιτερη φροντιδα".
Κηπουροι του mega, Τηλεθεατης

Οι μονοι νεοι που θα μπορουσαν να ασχολουνται με τον κηπο τους ειναι αυτοι απο τα βορεια προαστια αλλα πολλοι απο αυτους εχουν ειδικους κηπουρους να το κανουν...οχι του μεγκα...αυτους που βλεπαμε στα μεξικανικα.

"Τωρα που εχουμε παιδεια πανω στην κηπουρικη, δεν εχουμε την οικονομικη ανεση για να κανουμε ο,τι παλιοτερα".
Κηπουροι του mega, Τηλεθεατης

Απο που προκυπτει οτι εχουμε παιδεια στην κηπουρικη; Βλεπει ολη η Ελλαδα την εκπομπη σας; Μηπως να κανουν και μαθημα κηπουρικης στο Γυμνασιο;

"Τα ωραιοτερα μερη τα δικα σου μπορει για καποιον αλλον να 'ναι τα χειροτερα. Το ταξιδι ειναι ψυχολογια, ενστικτο και τυχη".
Γρηγορης Αρναουτογλου, Τηλεθεατης

Ωραιο!

"Το τελειο πιατο θελει αγνα και ποιοτικα υλικα, σωστη τεχνικη και προσοχη στο μαγειρεμα τους, χρηση μυρωδικων και μπαχαρικων, γευστικες δοκιμες μεχρι να επιτυχει το επιθυμητο αποτελεσμα και φυσικα πολλη αγαπη και ορεξη".
Γιαννης Λουκακος, Τηλεθεατης

Οχι αλλη μαγειρικη! Οχι αλλο Σκαρμουτσο και Λουκακο!

"Ειπα οχι στο "Με τα παντελονια κατω" λογω ελλειψης χρονου και λογω πληρωμης. Μου ειπαν οτι θα πληρωθω δυο χρονια μετα".
Γερασιμος Γεννατας, Βημα

Οση χαρα σου δινει η υποκριτικη, αλλη τοση πικρα σου δινει. Ευτυχως υπαρχουν και τα ταλεντ σοου.

1 σχόλιο: