Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

greek media mpla mpla

-Η εκπομπη του προηγουμενου Σαββατου με καλεσμενη τη Νανα Καραγιαννη εκανε τα μηχανακια τηλεθεασης να φτασουν μεχρι 29,2% στο νεανικο και 22,2% στο συνολο, δηλαδη την υψηλοτερη τηλεθεαση που σημειωσε ποτε το "αννιτα sos". Οχι τυχαια αφου η συνεντευξη αυτη ειναι απο τις καλυτερες που εχουν υπαρξει ποτε στην ελληνικη τηλεοραση. Με πολλα νοηματα. Αξιζει να την δειτε.

-Συμφωνα με προσφατη πανευρωπαικη ερευνα που κατεγραψε τις τασεις στη χρηση του ιντερνετ και του κινητου, οι Ελληνες θεωρουνται πρωτοποροι στη χρηση και αξιοποιηση των social media, με την Ελλαδα να κατατασσεται πανευρωπαικα στην τριτη θεση μετα τη Δανια και τη Νορβηγια.

-Σκληρη απαντηση σε συνεντευξη του στη Real News εδωσε ο Γιωργος Τραγκας σε οσους τον αποκαλουν φασιστα : "Ειναι αστειοι, ανιδεοι! Το δικο μου βιβλιο προλογισε ο Γιαννης Κατρης, αρθρογραφος των "Νεων", πυρινος αριστερος. Σε μενα εδωσε ο Μιχαλης Ραπτης, ο Παμπλο, τη μοναδικη ισως τηλεοπτικη συνεντευξη στη ζωη του (στο Star). Σε μενα εδωσε ο Γιωργος Γεννηματας την τελευταια του συνεντευξη οταν αρρωστησε (ΣΚΑΙ). Εγω για λογαριασμο της αντιχουντικης "Βραδυνης" καλυψα ολες τις δικες των Απριλιανων. Εχω κανει φοβερο αντιχουντικο αγωνα, γιατι το πιστευα μεσα μου μεχρι μυελου οστου".

-Ουτε δεκα τευχη συμπληρωσε το τηλεπεριοδικο "tv menu" του Αντωνη Πρεκα και εκλεισε. Απο τα χειροτερα περιοδικα του ειδους, με κακη οργανωση, που μπερδευε τον αναγνωστη, χωρις να ξεχωριζει σε τιποτα απο τα αλλα του ειδους, ηταν απλα περιττο.

-Νεο μηνιαιο πολιτιστικο "minimal" free-press με τον καθολου πιασαρικο τιτλο "INFO" κυκλοφορει σε διαφορα σημεια της Αθηνας. Συμβουλος εκδοσης ο Παναγιωτης Χατζηστεφανου ο οποιος και γραφει ενα αρθρο για την Αθηνα με το δικο του στυλ γραφης. Δεν το βλεπω να κραταει πανω απο 3 μηνες. Και πολυ λεω...

-Η Ρανια Θρασκια περιμενε πολυ για να ενταχθει στο δυναμικο της ΕΡΤ και τελικα η πρεμιερα της εκπομπης της με τιτλο "Αλλαζω" εχει μεταφερθει για το Πασχα ή αλλιως για την ερχομενη σεζον. Η Ανθη πολυ πιθανον να κοπει λογω χαμηλοτατης τηλεθεασης, και ισως ενταχθει στην εκπομπη της Θρασκια, ενω τον Φερεντινο τον εχουν ακομα στο περιμενε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου