Κυριακή 21 Απριλίου 2013

tv people quotes

"Ισως καταφέρουμε να ανακαλύψουμε τρόπους που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε για να επιβιώσουμε, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε".
Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Super tv

Πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη.

"Η ιστορία της Νάνσυ δε θα έχει αίσιο τέλος".
Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Super tv

Θα την "σκοτώσουν" και αυτήν οι σεναριογράφοι; Ε οχι! Ποσοι θάνατοι πια σε αυτή τη σειρά;

"Δεν παίρνω πολλά χρήματα".
Άννα Μανεκάκου, Super tv

Ε οχι!

"Αν υπάρχει ποιότητα στη δουλειά αυτή, πιστεύω ότι θα πάει καλά, γιατί ο κόσμος αγκαλιάζει πάντα ο,τι είναι προσεγμένο".
Γιάννης Στεφόπουλος, Super tv

Δηλαδή είναι ποιοτικό το "Με τα παντελόνια κάτω"; Το ότι το βλέπει ο κόσμος δε σημαίνει ότι το αγκάλιασε κιόλας...Απλά δεν έχει πολλές επιλογές. Παλιότερα αποκλείεται αυτό το σίριαλ να έκανε τέτοια νούμερα.

"Το χάπι εντ δεν συμβαίνει πολλές φορές στη ζωή. Η ζωή συνεχίζεται μετά από αυτό που ορίζεται ως χάπι εντ και τα καλά εναλλάσσονται με τα κακά. Κάθαρση όμως θα έχει (η σειρά). Άλλο το καλό τέλος και άλλο η κάθαρση. Στην κάθαρση, ακόμα και με σκληρό τρόπο, αποκαθίσταται η δικαιοσύνη και η ισορροπία".
Άννα Αδριανού, mytv

Ενδιαφέρον.

"Το Dr Cook το βλέπω σαν έναν ακόμη ρόλο".
Πηνελόπη Πλάκα, TV24

Επιδαύριο!

"Οι Τούρκοι έχουν πολύ καλούς ηθοποιούς, τις προσέχουν τις δουλειές τους. Είναι "μάστορες" σε ο,τι προωθουν : τον τουρισμο, τα πλουτη τους".
Πηνελόπη Πιτσούλη, Tv plus

Τελικά έχουμε ελληνοτουρκικό πόλεμο!

"Ψάχνω τη μέση λύση που μπορεί να καλύψει όλες τις πλευρές ενός θέματος. Για να το πετύχεις αυτό ίσως μερικές φορές πρέπει να κάνεις πίσω και να ακούς κάποιους που ξέρουν περισσότερα πράγματα. Οφείλουμε να σκεφτόμαστε συνέχεια και να φιλτράρουμε τα πάντα".
Νίκη Αναστασίου, tv plus

Πολύ σωστό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου