Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

tv up and down

tv up


1.Η ερμηνεία του Ορφέα Παπαδόπουλου στα "Κλεμμένα όνειρα". Είναι σταθερά πολύ καλός στο ρόλο του κακομαθημένου πλουσιόπαιδου, ήδη από την αρχή της σειράς, χωρίς να το χάνει ποτέ. Χωρίς αυτόν η σειρά θα ήταν πολύ πιο βαρετή. Η ένταση που βγάζει είναι αναγκαία για να μη μας πάρει ο ύπνος με τον χαμηλών τόνων Σταύρο.


2.Η "Αυτοψία" με τον Αντώνη Σρόιτερ που είχε συνεντεύξεις από ελληνόπουλα για το πώς βιώνουν τα ίδια την οικονομική κρίση. Ενδιαφέρον και πρωτότυπο θέμα.


3.Η εκπομπή "Σε πρώτο πλάνο" με την Κατερίνα Αντωνοπούλου. Μια σοβαρή και αξιοπρεπής δημοσιογραφική εκπομπή, κάτι που έλειπε από τον ΑΝΤ1.

tv down


1.Η Τατιάνα Στεφανίδου, που πρώτη μέρα του νέου έτους, χρονιάρα μέρα, είχε το αποτρόπαιο θέμα με το 27χρονο τέρας που βίασε και έκαψε ζωντανή μια άτυχη κοπέλα. Πέρα από την κακή επιλογή της μέρας, όμως, ο τρόπος παρουσίασης με αναφορά σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ήταν απαράδεκτος.


2.Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Χωρίς σχόλια...


3.Οι καλεσμένοι στο "Πρωινό mou". Οι ίδιοι και οι ίδιοι - η γνωστή κλίκα της showbiz - που όλοι πάντα μιλάνε για την προσωπική τους ζωή. Ποτέ δεν θα καταλάβω τι τον νοιάζουν τον κόσμο αυτά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου