Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

TV UP AND DOWN


TV UP

1.Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο ΣΚΑΙ. Εύστροφος, οξύς, επικριτικός μόνο όταν πρέπει και με όποιον πρέπει. Το infotainment στην καλύτερη μορφή του.

2.Η Τατιάνα Στεφανίδου («Μία») που αποφάσισε να ασχοληθεί με το αστυνομικό ρεπορτάζ (ξανά), αποδεικνύοντας και ότι μπορεί να το χειριστεί πολύ καλά και ότι είναι δημοσιογράφος και όχι απλά παρουσιάστρια, όπως η αντίπαλος της Ελένη Μενεγάκη. Φαντάζεστε τη Μενεγάκη να ασχολείται με αυτά τα θέματα;

3.Η Αγγελική Νικολούλη («Φως στο τούνελ») που κατάφερε με το μοναδικό της τρόπο να κρατήσει τις ισορροπίες στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

4.Το STAR που μετά τα τούρκικα και τις βιντεοκασέτες αποφάσισε να βάλει στο lead in μια δική του καινούργια παραγωγή και ένα concept που έκανε μεγάλη επιτυχία στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης («Τροχός της τύχης»), με έναν όχι πολύ γνωστό παρουσιαστή (Πέτρος Πολυχρονίδης).  Έξυπνη ιδέα και ρίσκο ταυτόχρονα. Και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμή τους δικαιώνει.

5.Η Έλενα Τσαβαλιά (Mega με μία) για το συνδυασμό πολύ καλής εξωτερικής εμφάνισης και διακριτικής και γλυκιάς παρουσίας. Μιλάει λίγο, αλλά όσα λέει είναι ουσιώδη.

Tv down

1.Το “Ouga challenge” (MEGA) που πραγματικά δε βλέπω το λόγο που έγινε ανεξάρτητη εκπομπή στη late night ζώνη. Είναι μακράν ό,τι πιο σαχλό και ανούσιο έχουμε δει φέτος. Μετά το «εεεε» του Ανθόπουλου.

2.Οι «Τρίχες» (ΑΝΤ1). Κάνουν χαμηλά νούμερα, οι κριτικές είναι στην πλειοψηφία τους αρνητικές, κι όμως η σαχλοκωμωδία με τον Νίκο Μουτσινά, συνεχίζεται κανονικά. Ευτυχώς όχι και του χρόνου.

3.Η παρουσία του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day (Alpha). Γραφικός, υπερβολικός, επιτηδευμένος, λαϊκιστής, φωνακλάς χωρίς λόγο, αμετροεπής.

4.Η κατάχρηση του όρου bullying από τις διάφορες εκπομπές και από πανελίστες και παρουσιαστές που νομίζουν ότι το bullying είναι της μόδας αλλά και από τους ρεπόρτερ που ρωτάνε τον κάθε ψευτοδιάσημο αν έχει πέσει θύμα bullying. Είναι κάτι σοβαρό για να αντιμετωπίζουμε έτσι.

5.Οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΙ. Υπερβολικά χαμηλών τόνων εκπομπή…


1 σχόλιο:

  1. Your Affiliate Money Printing Machine is ready -

    Plus, making money online using it is as simple as 1..2..3!

    Here is how it works...

    STEP 1. Input into the system what affiliate products you want to promote
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON traffic (it LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate products system explode your list and sell your affiliate products all by itself!

    Do you want to start making money?

    Get the full details here

    ΑπάντησηΔιαγραφή