Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!

Στην Espresso διαβασα ενα ρεπορταζ για τις προβλεψεις μιας αστρολογου, της Δημητρας Παπανικολαου, που ειναι, λεει, εκπροσωπος της American Astrologers of Hellas (;) και η οποια μονο το τελος του κοσμου που δεν προβλεπει για το μηνα που διανυουμε...
Μεσα στο Μαρτιο, λοιπον, η μανταμ αστρολογος προβλεπει απομακρυνση του Γιανη Βαρουφακη απο την ηγεσια του υπουργειου Οικονομικων, πληθος εσωκομματικα προβληματα στον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορει να επιφερουν ακομα και τη διασπαση του κομματος, αλλα και ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ακομα, προβλεπει τη διασπαση της ΝΔ και την απομακρυνση του Αντωνη Σαμαρα και το τελος του Ποταμιου! Εκτος των πολιτικων αναταραχων, η χωρα μας, συμφωνα με την ιδια, θα πληγει απο ακραια καιρικα φαινομενα, σεισμους και πλημμυρες!
Σε παγκοσμιο επιπεδο θα εχουμε τρομοκρατικα χτυπηματα στην Αγγλια, τη Γαλλια, τη Γερμανια, την Ιταλια, τις ΗΠΑ. Στην Ιταλια θα γινουν δολοφονιες και θα υπαρξουν αποπειρες δολοφονιας του Βλαντιμιρ Πουτιν και του Ταγιπ Ερντογαν. Επισης η αστρολογος προβλεπει μεγαλη κοινωνικη εκρηξη στην Ισπανια και τα Βαλκανια...Αλλα και για τον Απριλιο προβλεπει πεινα, καταστροφη καλλιεργειων απο εντομα και ακραια καιρικα φαινομενα στην Αμερικη, την Ασια, την Αυστραλια και την Αρκτικη.
Οπως δηλωνει, παρομοια αστρολογικα φαινομενα ειχαν παρατηρηθει το 1929, οταν εγινε το οικονομικο κραχ στην Αμερικη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου