Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ 27/2

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 27/2/2015

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 10
ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 (ΑΝΤ1) 33,4
ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (STAR) 17,4
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (MEGA) 16,9
ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΣΚΑΙ) 13
HAPPY DAY (ALPHA) 11,2
ΕΞΙ-ΔΕΚΑ (ΝΕΡΙΤ) 5,7
KUZEY GUNEY (STAR) 4,8
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ (EPSILON) 4,7

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ (ΑΝΤ1) 25,3
MEGA ΜΕ ΜΙΑ (MEGA) 18,6
ΜΕ ΑΓΑΠΗ (ΑΝΤ1) 15,4
LIVE U (STAR) 14,7
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ (ΣΚΑΙ) 11,5
ΤΩΡΑ (ΣΚΑΙ) 9,9
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ (MEGA) 38,3
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 (ΑΝΤ1) 23,8
ΕΛΕΝΗ (ALPHA) 17,1
Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ (MEGA) 16,7
ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ (MEGA) 14,4
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (ΑΝΤ1) 13,9
ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (MEGA) 12,5
ΝΕΡΙΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΝΕΡΙΤ) 11,9
ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ (ΑΝΤ1) 11,6
ΜΙΑ (STAR) 11,5
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ

ΡΟΥΑ ΜΑΤ (ΑΝΤ1) 24,4
ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ (ALPHA) 21,2
ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ (MEGA) 16
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (ΑΝΤ1) 15,4
ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ (ALPHA) 12,9
ΦΜ LIVE (STAR) 12,6
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (MEGA) 12,3
ΣΚΑΙ ΣΤΙΣ 6 (ΣΚΑΙ) 8,1
ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΛΛΑΔΑ (ΣΚΑΙ) 6

LEAD IN ΔΕΛΤΙΩΝ
ΜΠΡΟΥΣΚΟ (ΑΝΤ1) 29
ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ (ALPHA) 25,8
ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ (MEGA) 15,6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ (ΝΕΡΙΤ) 11
HOT SEAT (ΣΚΑΙ) 6,1
THE BIG BANG THEORY (STAR) 3,7

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ALPHA 21,6
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 16,6
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 9,8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΡΙΤ 8,9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ STAR 7,9

PRIME TIME
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (ALPHA) 24
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ (ALPHA) 23,3
ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ (ANT1) 19,5
ΘΕΑΤΡΟ : Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ ΣΧΟΛΗ (MEGA) 18,1
ΤΑΜΑΜ (ΑΝΤ1) 16,5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (STAR) 13

EARLY NIGHT

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ (ALPHA) 32,5
CELEBRITY GAME NIGHT (MEGA) 18,3
ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ (ΑΝΤ1) 11
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (MEGA) 10,9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ (STAR) 6,6

ΣΧΟΛΙΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :
Και σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης «τερματίζει» πρώτος στη ζώνη του, αφήνοντας πολλές μονάδες πίσω τους βασικούς ανταγωνιστές του, Καμπουράκη και Οικονομέα. Δεν έχει υπάρξει μέχρι αυτή τη στιγμή τη φετινή σεζόν μέρα που ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δεν είναι πρώτος με διαφορά και έτσι φαίνεται πως θα πάει μέχρι το τέλος αυτής.
Εντυπωσιακή αύξηση στα ποσοστά σημειώνει το τούρκικο σίριαλ της ελληνικής tv στο Star. Από εκεί που μετά βίας ξεπερνούσε το 5%, έφτασε να κάνει 17%, ξεπερνώντας ακόμα και το δίδυμο του Mega.
Πεσμένα αρκετά τα ποσοστά της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Μήπως θα πρέπει –ακόμα και τώρα- να κάνει κάποια αλλαγή ή στη θεματολογία ή στη σύνθεση του πάνελ για να ανέβει το ενδιαφέρον του κοινού; Ο Φραγκολιάς τι ρόλο έχει τελικά στην εκπομπή αυτή;
Άδικα επανέφεραν στο Star το τούρκικο με τον “Brad Pitt” της Τουρκίας, αφού τα ποσοστά συνεχίζουν να είναι χαμηλά. Και αυτή την εβδομάδα, η Χριστίνα Λαμπίρη, είναι στην τελευταία θέση. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως και της βγάζουμε το καπέλο, είναι που δε χάνει το χαμόγελο της και συνεχίζει να κάνει κανονικά τη δουλειά της.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει παγιωθεί η πρώτη θέση για το Λιάγκα και τη Σκορδά και ο Σεφερλής και η παρέα του έρχονται σταθερά δεύτεροι, με εξαίρεση κάποιες έξτρα γιορτινές εκπομπές, όπως αυτή της καθαράς Δευτέρας.
Η Πόπη Τσαπανίδου έχει ανεβάσει κάπως τα νούμερα τηλεθέασης, αφού πριν λίγους μήνες μετά βίας ξεπερνούσε το 10%, ενώ έφτασε να τρίβει τα μάτια της με 3άρια και 4άρια! Είναι αρκετά μπροστά από την αντίπαλο της Άννα Μπουσδούκου, που θυμίζει κόπια της. Το αυθεντικό είναι πάντα καλύτερο.
Η Ελένη Μενεγάκη με πεσμένα ποσοστά, αλλά σταθερά πρώτη και αυτή τη βδομάδα, αφήνοντας πολύ πίσω την Τατιάνα Στεφανίδου, που παρά τις προσπάθειες που κάνει να ανεβάσει την τηλεθέαση, ασχολούμενη με δύσκολα θέματα, όπως η υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δεν καταφέρνει να ξεπεράσει την Ελένη. Οι επαναλήψεις των γνωστών κωμικών σίριαλ τα πάνε πολύ καλά, δείχνοντας ότι το κοινό τις ώρες αυτές θέλει κάτι να χαλαρώσει και να γελάσει, κι ας είναι επανάληψη.

Το «Ρουα ματ» έκανε την έκπληξη, αφού κατάφερε να αυξήσει με τον καιρό τα νούμερα και να κερδίσει ένα πιστό κοινό, ενώ όλοι περιμέναμε πως αυτό δε θα συμβεί. Ο Άκης Πετρετζίκης έχει αποκτήσει κι αυτός το δικό του πιστό κοινό. Η απογευματινή εκπομπή του Alpha σχεδόν ισοφάρισε με το ΦΜ Live. Τις άλλες μέρες είναι πρώτο με μικρή διαφορά.
Το «Μπρούσκο» και αυτή την εβδομάδα είναι πρώτο, με αρκετή διαφορά από το αντίπαλο σίριαλ του Mega, που ωστόσο έχει σημειώσει μικρή αύξηση στα ποσοστά του. Ωστόσο η απόφαση είναι ειλημμένη και το σίριαλ θα ρίξει αυλαία αρχές Απριλίου, αφού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, δυστυχώς, εξακολουθεί να κάνει χαμηλή τηλεθέαση, αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του. Το Star θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τι θα κάνει με το lead in του, αφού πάντα κάνει κακές επιλογές, είτε με φτηνιάρικες ταινίες του ’80, είτε με χιλιοπαιγμένα αμερικάνικα σίριαλ.
Και αυτή τη βδομάδα πρώτο το δελτίο του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη (η οποία σημειωτέον δε φεύγει από το κανάλι όπως γράφτηκε).

Τα χαμηλά ποσοστά της «Μουρμούρας» (χαμηλά σε σχέση με τα 40αρια που κάνει συνήθως βεβαίως) είναι προφανώς επειδή το επεισόδιο είναι σε επανάληψη, ενώ το «Σοι», παρότι τα πάει αρκετά καλά, φαίνεται πως δε θα μπορέσει να φτάσει τα 40αρια της «Μουρμούρας». Η καθημερινή κωμική σειρά του ΑΝΤ1 έχει σταθεροποιηθεί σε καλά ποσοστά, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής αποδεικνύει και αυτή τη βδομάδα γιατί είναι το δυνατό χαρτί αυτή τη στιγμή στο Mega.

Με την υπόθεση της εξαφάνισης του φοιτητή από τα Γιάννενα να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο που αγωνιά για την τύχη του, δε θα μπορούσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά με το θέμα, να μη σημειώσει αυτά τα εντυπωσιακά ποσοστά. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε τόσο και λιγάκι είχε διαφημιστικό διάλειμμα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου