Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

tv people quotes

Η Νατάσα είναι ένας πολύ δύσκολος ρόλος. Ο Δημήτρης μου είχε πει από την αρχή ότι θα είχε κάποιες προκλητικές σκηνές και γυμνό. Ωστόσο, τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και ήξερα ότι θα έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα, το οποίο δε θα με προσβάλει.
Κατερίνα Δημητρόγλου

Θα έλεγα σε κάποιον να ταξιδέψει Ελλάδα για να θαυμάσει τον καταπληκτικό, σύγρονο πολιτισμό μας, το λίκνο της δημοκρατίας και τον οικονομικό «παράδεισο» που έχουμε γίνει πλέον!

Σάκης Τανιμανίδης

Γελάσαμε πάλι…

Επειδή ο Σήφης είναι κατά βάθος ένας έντιμος άνθρωπος, το πισωγύρισμα θα είναι μόνο για να κλείσει κάποια θέματα και υποθέσεις που δεν θα τον πάνε ξανά πίσω.

Αποστόλης Τότσικας

Μόνο ο Τσίπρας θα κάνει πισωγυρίσματα; Ωραία η λογική αυτή. Πρέπει να την υιοθετήσουν από την κυβέρνηση.

Στο τελευταίο επεισόδιο της Εκδρομής θα ξεκαθαρίσουν όλα. Θα μαζευτούν όλοι και θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε η Άννα, η μητέρα του Μάρκου, μπροστά στα μάτια του.

Αλέξανδρος Πανταζούδης

Βλέποντας δουλειές από το εξωτερικό, μου ήρθε η ιδεά ότι θα μπορούσε να γίνει μια δουλειά που θα παιδέψει τον τηλεθεατή στο να συμμετέχει κι αυτός για να βρει τη λύση του μυστηρίου.

Αλέξανδρος Πανταζούδης

Ίσως στο μέλλον η τηλεόραση γίνει ακόμα πιο διαδραστική και ίσως δούμε στο μέλλον σίριαλ διαδραστικά όπου τηλεθεατές θα σχολιάζουν τις εξελίξεις αλλά θα συμβάλουν με τον τρόπο τους στην πλοκή.

Υπήρξα ηθοποιός και δεν το άντεξα ψυχολογικά, γι’ αυτό και τα παράτησα. Τώρα νιώθω πιο σίγουρη, αλλά μόνο στο χώρο της τηλεόρασης, δε θα πήγαινα στο θέατρο.
Αλεξάνδρα Κ.

Ευτυχώς, τουλάχιστον το θέατρο γλίτωσε…

Χαίρομαι πάρα πολύ όταν ακούω αγόρια να μου λένε ότι βλέπουν φανατικά τη σειρά, γιατί στην αρχή τους ανάγκασε το κορίτσι τους και πλέον έχουν κολλήσει. Τους αρέσει να βλέπουν πώς σκέφτονται οι γυναίκες.

Αλεξάνδρα Κ.

Δεν περίμενα τα «Κλεμμένα Όνειρα» να φτάσουν τέσσερις σεζόν. Όταν ξεκινήσαμε, η σειρά πήγαινε για δύο χρόνια. Ο αποχωρισμός ήταν έντονος.

Κωνσταντίνος Λάγκος

Τσακωνόμαστε σπάνια με τον Αντώνη, αλλά ακόμα κι αν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο.

Μαρία Μπεκατώρου

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες, όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτή την τραγική κατάληξη. Η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια-γροθιά στο στομάχι για την ελληνική οικογένεια.
Αγγελική Νικολούλη

Η μόνη διαφορά από τις άλλες πρωινές εκπομπές είναι ότι δεν έχει κουτσομπολιά. Πιστεύω ότι μας βλέπουν για τη θετική ενέργεια που εκπέμπουμε και εγώ και οι συνεργάτες μου. Θέλουμε να τους κάνουμε να περάσουν καλά. Βλέπουν ανθρώπους αγνούς, που δεν έχουν αντιπαλότητες μεταξύ τους.
Μάρκος Σεφερλής

Όπου «άλλες πρωινές εκπομπές» βλέπε Πρωινό ΑΝΤ1. Πάντως και ο Μάρκος μια χαρά κουτσομπολιό κάνει και δεν καταλαβαίνω γιατί το αντιμετωπίζει έτσι.

Ευχαριστώ τον Γιώργο Λιάγκα για τη δήλωση που έκανε για μένα. Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν πολλά δυνατά σημεία. Αυτό που κάνουν, τα κουτσομπολιά, είναι κάτι που το κατέχουν πολύ καλά. Και συνεντεύξεις κάνουν πολύ καλά. Βέβαια ο Γιώργος κάποιες φορές πέφτει σε αντιφάσεις, γιατί τον έχουμε δει τη μια μέρα να μιλάει με πολύ κολακευτικά σχόλια για κάποιους και την άλλη να λέει τα χειρότερα.
Μάρκος Σεφερλής

Ωραίος ο Μάρκος! Από τη μια τον ευχαριστεί για τα καλά που είπε γι’ αυτόν, αλλά βρίσκει ευκαιρία να του τα χώσει με έμμεσο τρόπο.

Η «εικόνα» δε με αφορά καθόλου. Ακόμα κι αν υπάρχει κάποια, προτιμώ να την τσαλακώσω για να φτιάξω μια άλλη. Τα εννιάμισι κιλά που έχω χάσει τώρα είναι για τον ρόλο, όχι για να μοστράρω τους κοιλιακούς μου στην παραλία. Ούτε είναι αυτοσκοπός μου η αναγνωρισιμότητα. Αυτή έρχεται με τη δουλειά. Σκοπός μου είναι να υπάρχω σ’ αυτή τη δουλειά κι ας παίζω τον τελευταίο ρόλο.
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Από τους λίγους low profile ηθοποιός που δεν είναι θύμα της εικόνας του και δεν μοστράρει το σώμα του ή την ομορφιά του ούτε ξεπουλάει την προσωπική του ζωή. Μπράβο του.

Θέλω να γίνω ηθοποιός από 15 ετών. Αλλά εκτός από ένα γκεστ στους «Βασιλιάδες» και άλλο ένα στην ταινία «Λάρισα Εμπιστευτικό» δεν κατάφερα να αποβάλω τους φόβους μου και να ασχοληθώ με αυτό.
Κατερίνα Ζαρίφη

Ποτέ δεν είναι αργά.

Το σινεμά είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Με γοήτευε από μικρή πολύ περισσότερο ο κινηματογράφος σε αντίθεση με την τηλεόραση, όπου ό,τι έβλεπα μου φαινόταν βατό.
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ναι αλλά από τη «βατή» τηλεόραση έβγαλες χρήματα και έγινες γνωστή.



1 σχόλιο:

  1. If you're trying to lose weight then you have to start following this totally brand new personalized keto plan.

    To design this keto diet, licensed nutritionists, fitness couches, and top chefs united to develop keto meal plans that are productive, decent, economically-efficient, and satisfying.

    Since their grand opening in 2019, hundreds of people have already transformed their figure and health with the benefits a proper keto plan can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-tested ones offered by the keto plan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή