Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

TV PEOPLE QUOTES

Έκπληξη για μένα ήταν η αγάπη του κόσμου για τη σειρά μας και η προσμονή του για τη φετινή σεζόν. Δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης γι’ αυτά.
Μίνως Θεοχάρης

Όταν κάνει μια σειρά 40αρια μάλλον υπάρχει μονάδα μέτρησης της αγάπης και της προσμονής. Ωστόσο αν κρίνουμε από τα φετινά ποσοστά, πολλοί τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στους «Κατωπαρταλιώτες».

Ως ηθοποιός με ιντριγκάρει πολύ ο ρόλος της Βάλιας. Έχω πέσει με τα μούτρα, πολύ συνειδητά. Δεν έκανα καμία έκπτωση, δε μοίρασα αλλού το χρόνο μου και βούτηξα στο ρόλο αυτό πολύ.
Νίκη Παλληκαράκη

Προσωπικά δε με πείθετε πολύ για κακιά και αδίστακτη.

Σίγουρα αυτή την εποχή δεν θα παίρνει κάποιος 12-15.000 ευρώ το επεισόδιο, αλλά κάποιοι  πρωταγωνιστές θα παίρνουν 2-3.000 ευρώ το επεισόδιο.
Τζένη Διαγούπη

Από το να μην πληρώνονται καθόλου, κι αυτά πολλά θα τους φαίνονται.

Το κλίμα είναι πολύ ζεστό στα γυρίσματα.
Σταύρος Σβήγκος

Ευτυχώς γιατί κάνει πολύ κρύο εκεί που είστε.

Η επιστροφή μου στο Mega δεν ήταν ρεβάνς, αλλά δικαίωση. Παραιτήθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι το κανάλι θέλει μια ανανέωση.
Όλγα Τρέμη

Και τελικά αυτή η ανανέωση (Μαρία Σαράφογλου) και το κόψιμο των τηλεπαραθύρων δεν τους βγήκε του Mega και σας έφερε πίσω. Παγκόσμια τηλεοπτική πρωτοτυπία.

Δεν υπάρχουν πια καλά λεφτά στην τηλεόραση. Υπάρχουν κάποια χρήματα που μπορούν να βουλώσουν κάποιες τρύπες και που σε συνδυασμό με αυτά του θεάτρου μπορούν να βοηθήσουν να τη βγάλεις καθαρή. Πάντως, δεν είναι τα «ψίχουλα» που μου είχαν προτείνει τότε που αρνήθηκα να παίξω.
Ρένια Λουιζίδου

Κοίτα να δεις που τα πρώτα ονόματα της tv που έλεγαν και ξανάλεγαν ότι κάνουν τηλεόραση για τα χρήματα, πλέον παίρνουν και όσα ένας μέσος ιδιωτικός υπάλληλος. Μήπως έπρεπε να συμβεί αυτή η απότομη προσγείωση για να καταλάβουν ότι δεν κάνουν κάτι σημαντικότερο από τους άλλους και να ξεκαβαλήσουν το καλάμι μερικοί μερικοί; Στην κατηγορία αυτή δεν ανήκει πάντως η Ρένια Λουιζίδου, μια γυναίκα που έχει αποδείξει με τις συνεντεύξεις της ότι είναι προσγειωμένη και χαμηλών τόνων.

9 στους 10 αυτή τη στιγμή σεφ στην Ελλάδα έχουν περάσει από casting για τηλεοπτική εκπομπή. Άσχετα αν λένε πως πρέπει οι σεφ να δουλεύουν σε κουζίνες και να μην είναι σε κάμερες.
Βασίλης Καλλίδης

Όλοι την βρίζουν και την απαξιώνουν την tv και όλοι την κυνηγάνε γιατί αυτή σου προσφέρει δόξα και χρήματα. Καλές οι κουζίνες, αλλά έναν σεφ το μαζικό κοινό θα τον μάθει μόνο άμα εμφανιστεί στο γυαλί. Δεν είναι τυχαία η «επίθεση» του ζαχαροπλάστη  Διονύση Αλέρτα στον τηλεσεφ Άκη Πετρετζίκη. Υπέκρυπτε ζήλεια. Αλλά χάρη στη δήλωση του αυτή, τον έπαιξαν στις εκπομπές κι έγινε κι αυτός γνωστός.

Έχω συναντήσει ανθρώπους όπως ο Ανδρέας, οι οποίοι είναι πολύ ενδιαφέροντες και επειδή είναι δίκοπο μαχαίρι το να επιλέξεις αυτό τον τρόπο ζωής, οι άνθρωποι που το κάνουν πληρώνουν το κόστος.
Μάριος Αθανασίου

Το να είσαι αντισυμβατικός (όπως ο ρόλος που υποδύεται ο Αθανασίου στη σειρά «Συμμαθητές) έχει το κόστος του, σημασία έχει όμως να μένεις πιστός στις αρχές και στα πιστεύω σου παρά τις δυσκολίες.

Δεν έλειψα ούτε ένα επεισόδιο από τη σειρά (500+ επεισόδια). Είμαι ο μόνος. Ήμουν νέος και γέρασα…
Κωνσταντίνος Λάγκος

Άλλοι που δε λείπουν από τη δουλειά τους μέρα για χρόνια τι να πουν; Πάντως, όντως ο «Σταύρος» είναι ο μόνος που δεν έλειψε ούτε επεισόδιο από την καθημερινή σειρά και συναγωνίζεται σε ρεκόρ ηθοποιούς από τα καθημερινά του Φώσκολου.

Μια κουβέντα on camera θα ήθελα πολύ με την Κική Δημουλά. Είναι το μεγάλο μου απωθημένο. Τη Χαρούλα Αλεξίου θα ήθελα επίσης, τον Πάριο και τη Μαρινέλλα.
Σοφία Τσίπα

Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά και τον Michael Jackson να φέρεις στην εκπομπή σου, τα ποσοστά δε βλέπω να τα ανεβάζεις.

Δούλεψα έναν χρόνο σαν οπερατέρ. Η μάνα μου ήθελε να γίνω ηθοποιός. Αν δεν έρχονταν και τα διαφημιστικά, την οικογένεια δεν θα μπορούσα να την ζήσω.
Λευτέρης Ελευθερίου

Πρωτότυπη μάνα. Ο Λευτέρης Ελευθερίου την ευγνωμονεί, όπως και τα pizzetti

Όταν έπαθα κατάθλιψη πήρα αντικαταθλιπτικά για ένα χρόνο. Με βοήθησαν. Μου έφυγαν οι τεράστιες φοβίες.
Πέτρος Κωστόπουλος

3 χρόνια τώρα κύριε μου σας ακούμε να λέτε για την κατάθλιψη σας. Η μισή Ελλάδα έχει, δεν είστε ο μόνος. Πάντως, με τους διάσημους να βγαίνουν δημόσια να λένε για τα ψυχολογικά τους, βοηθούν να ξεπεραστούν τα ταμπού. Γιατί η κατάθλιψη πριν μερικά χρόνια ήταν απαγορευμένη λέξη, ενώ τώρα είναι η ασθένεια της εποχής.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πειραχτήρι, έχει πολύ χιούμορ. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ. Αλλά είναι ήρεμος στα δύσκολα, είναι κουλ, ψύχραιμος. Και αυτό μου άρεσε.
Βάσω Λασκαράκη

Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει, οι γυναίκες θέλετε να έχουμε χιούμορ. Εκτός από αυτό, όμως, να είμαστε κουλ και ψύχραιμοι και να έχουμε και την εμφάνιση του Τσιμιτσέλη…

Η εξωτερική εμφάνιση βοηθάει. Αλλά όσο εύκολα σου ανοίγει κάποιες πόρτες, τόσο εύκολα μπορεί να σου τις κλείσει κιόλας.
Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Αυτή η δήλωση πρέπει να είναι στα SOS των πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών. Λες και δίνουν εξετάσεις και έχουν μάθει απέξω τι να λένε. Και λένε όλοι τα ίδια. Η μόνη που διαφοροποιείται είναι η Βάνα Μπάρμπα…










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου