Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

TV PEOPLE QUOTES

"Ο Νίκος Πουρσανίδης είναι ο καλύτερος «κακός» που έχω δει ποτέ μου στην ελληνική τηλεόραση".
Άννα Αδριανού, TV24

"Ο Σταύρος μπαίνει στον πειρασμό, αν πρέπει να παραμείνει στη φωτεινή πλευρά ή να ενδώσει στη σκοτεινή".
Άννα Αδριανού, TV24

"Ανασταίνεται η τηλεόραση και ελπίζω ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πλέον, όλα είναι πιο μετρημένα και συγκεκριμένα. Νομίζω είναι σε καλό δρόμο!".
Ιωσήφ Μαρινάκης, TV24

Ευτυχώς που ήρθε η κρίση και τέλειωσαν τα υπερβολικά ποσά που έπαιρναν οι ηθοποιοί των σίριαλ που τα περισσότερα ήταν σκουπίδια. Μπήκαν στη θέση τους μερικοί...

"Η επιτυχία του World party μας άφησε γεύση φράουλα".
Σάκης Τανιμανίδης, Tv plus

Αυτός ο αχώνευτος εκτός από την εκπομπή-σκουπίδι που κάνει είναι αγενής και αλαζονικός. Πάντα απαντά δήθεν χιουμοριστικά και αλαζονικά στις συνεντεύξεις του.

"Ο κόσμος ξεχώρισε το World party γιατί είναι κάτι διαφορετικό".
Σάκης Τανιμανίδης, Tv plus

Αυτό το «διαφορετικό» το έχουν κάνει καραμέλα μερικοί. Δε σημαίνει απαραίτητα καλό και ποιοτικό το διαφορετικό. Και το "εεεε" του Ανθόπουλου διαφορετικό είναι (υποτίθεται) αλλά από τις χειρότερες εκπομπές που έχουμε δει ποτέ.

"Είμαι περήφανος και τυχερός που η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» προσφέρει στον τηλεθεατή μια διαφορετική τηλεόραση!".
Μένιος Φουρθιώτης, Ελεύθερος τύπος

Αντε πάλι με το διαφορετικό...Τι διαφορετικό έχει δηλαδή η εκπομπή αυτή; Μήπως εννοεί ότι δεν υπάρχει ανάλογη εκπομπή πια στη μεσημεριανή ζώνη;

Στο θέατρο υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες ρόλοι, ενώ ακόμα κι αν δεν είναι «ακραιοιδιαίτεροι», έχουν πεδίο για έρευνα. Στην τηλεόραση συνήθως τα πράγματα είναι πιο απλά, κλασικά, καθημερινά. Στη «10η εντολή» όμως σου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις «ειδικές» προσωπικότητες".
Λένα Παπαληγούρα, Ελεύθερος τύπος

"Ονειρο μου ήταν να γίνω πολεμική ανταποκρίτρια".
Κατερίνα Ζαρίφη, Τηλέραμα

Και τελικά αντί στον πόλεμο στο Ιρακ, βρέθηκες στον πόλεμο Μενεγάκης-Τατιάνας.

"Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία του ανταγωνισμού. Δεν μπήκα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν θα μπω ούτε τώρα. Και νομίζω πως αυτό είναι το μυστικό για να μπορέσεις να το απολαύσεις".
Ειρήνη Παπαδοπούλου, Τηλέραμα

"Από κάποια στιγμή και μετά αποφάσισα ότι ο χορός είναι τέχνη, δεν είναι πρωταθλητισμός. Απελευθερώθηκα! Αρχισα να το ευχαριστιέμαι στα live. Λογικό είναι νομίζω, γιατί έτσι είχα μάθει...".
Μορφούλα Ντώνα, Τηλέραμα

"Δεν έγινα ποδοσφαιριστής επειδή δεν είχα την κατάλληλη στήριξη από το σπίτι μου. Δεν μου έμεινε όμως απωθημένο. Παίζω μπάλα δυο φορές την εβδομάδα".
Νίκος Αναδιώτης, Τηλέραμα

Δηλαδή είχες στήριξη από το σπίτι σου για να γίνεις μοντέλο και συμπαρουσιαστής της Σπυροπούλου;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου