Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο νέο περιοδικό THE BODY της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha δίνει συνέντευξη και αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς, δίνει συμβουλές στο πώς να χάσεις κιλά και να διατηρηθείς σε αυτά, πώς να αποκτήσεις πιο ωραίο σώμα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Οι συμβουλές της, που έχουν αξία λόγω της εις βάθους ενασχόλησης της με την ομορφιά και την ευεξία (έχει δικό της site με τέτοια θεματολογία) συνοψίζονται στο εξής : Μην καταπιέζεσαι σε στερητικές δίαιτες, τρώγε ελεύθερα αλλά με προσοχή και μέτρο, αγάπα το σώμα σου και φρόντιζε το, για να νιώθεις πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου.

"Το αδυνάτισμα πρέπει να είναι τρόπος ζωής, απολαυστικός και όχι καταναγκαστικός" τονίζει.
Δεν την ενδιαφέρει η εικόνα της, όσο να αισθάνεται καλά μέσα της, και αυτό το πετυχαίνει με το να φροντίζει το σώμα της, που είναι το "όχημα" του ανθρώπου. Με την ίδια λογική δεν αθλείται για να κάνει καλύτερο σώμα, αλλά επειδή αυτό της προσφέρει ευχαρίστηση.
Όσον αφορά τη διατροφή της, αποκαλύπτει ότι έχει περιορίσει τα γαλακτοκομικά, δεν τρώει έτοιμες συσκευασμένες τροφές και αποφεύγει τα προϊόντα με γλουτένη.
Επισημαίνει ότι όταν τρώει δεν περιορίζεται, αλλά ότι προσέχει. Αν για παράδειγμα πάρει ένα κιλό, περιορίζει το βραδυνό. Δηλώνει ότι έχει αδυναμία στα γλυκά, αλλά τρώει μόνο ένα σοκολατάκι την ημέρα.
Λέει ότι είναι λάθος να είναι κανείς εμμονοληπτικός με το βάρος ή να έχει ενοχές αν φάει παραπάνω ("οι ενοχές παχαίνουν") και πως πρέπει να αγαπάμε και να σεβόμαστε το σώμα μας, παρέχοντας του ποιοτική τροφή.
Όσον αφορά τα μυστικά ομορφιάς, αυτά είναι η άσκηση και η σωστή διατροφή. Φροντίζει το δέρμα της και το πρόσωπο της, το καθαρίζει κάθε βράδυ, χρησιμοποιεί ενυδατικές με προιόντα χαμηλού μοριακού βάρους, μάσκες ομορφιάς και κάνει θεραπείες σύσφιξης. Ακόμα κοιμάται πριν από τις 12 δύο φορές την εβδομάδα.
Τέλος, αυτό που συμβουλεύει τις αναγνώστριες του περιοδικού είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσουν να ασχολούνται με τον εαυτό τους και ότι αν δεν προσπαθήσουν οι ίδιες να μην περιμένουν από τους άλλους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ THE BODY)

ΤΟ ΠΡΩΙ

Πίνω ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι μόλις ξυπνήσω. Μετά από μισή ώρα, τρώω ένα μπολ με δημητριακά ολικής άλεσης με ημιάπαχο γάλα 1,5% και μια κούπα κακάο χωρίς γάλα και ζάχαρη.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Τρώω μια μερίδα φαγητό, ό,τι έχουμε σπίτι. Δηλαδή μια φορά την εβδομάδα κόκκινο κρέας, δύο φορές λαδερά, μία όσπρια, μία σαρδέλες, μία κάποιο μεγάλο ή λιπαρό ψάρι με μια πράσινη σαλάτα και μια φέτα μαύρο ψωμί. Ολοκληρώνω με ένα σοκολατάκι.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Τρώω ένα φρούτο και μια μικρή χούφτα ωμά αμύγδαλα με μαύρες σταφίδες.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Αν βγω έξω, προτιμώ ψάρι ή ψητό κοτόπουλο με σαλάτα ή ζυμαρικά ολικής άλεσης με κόκκινη σάλτσα. Πίνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και τρώω λίγο γλυκό, γιατί είμαι...γλυκατζού!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου