Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ

Ο Γιάννης Μπέζος στην πραγματική ζωή έχει μια κόρη, στην τηλεόραση όμως είχε πάρα πολλά παιδιά, και μικρά και μεγάλα. Ηθοποιοί που έκαναν τα πρώτα τους βήματα κοντά του και σημείωσαν έπειτα μια πολύ καλή πορεία.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ο πιο…καρπερός άντρας στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα. Έχοντας παίξει σε πάρα πολλά σίριαλ, στα περισσότερα εκ των οποίων είχε το ρόλο του πατέρα, απέκτησε πολλούς «γιους» και πολλές «κόρες». Οι ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν έχουν να λένε πόσο σημαντική ήταν η τηλεοπτική τους συνύπαρξη για την μετέπειτα πορεία τους. Τότε ήταν αμούστακα αγόρια και γλυκά κοριτσάκια, τώρα γνωστοί πρωταγωνιστές.

Εύη Δαέλη
Η Φίφη, κόρη της Κατερίνας Λέχου στη σειρά, απέκτησε νέο μπαμπά, όταν η μητέρα της αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί και να ζήσει μαζί με το νέο της άντρα και τα παιδιά στο νέο τους σπίτι. Η Εύη Δαέλη, έγινε στην επόμενη σειρά, «Μ + Μ» μαθήτρια γυμνασίου, για να συναντήσει ξανά το Γιάννη Μπέζο στο «Σπίτι της Έμμας», όπου αυτή τη φορά υποδύθηκε την εγγονή του. Η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά είναι ο «Όρκος σιωπής» που προβλήθηκε στο Star.

Ιζαμπέλα Κογεβίνα

Η σχέση του ξεκίνησε ανορθόδοξα αφού φλέρταραν στη σειρά «Ηρθε κι έδεσε». Εκείνος εργαζόταν ως μεγαλοχειρούργος καρδιάς και αυτή έκανε την άσκηση της. Ωστόσο μετά ο Γιάννης Μπέζος παντρεύεται την μητέρα της Ιζαμπέλας κι έτσι εκείνος γίνεται κάτι σαν πατέρας της…Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα έχει στο ενεργητικό της ρόλους στη «10η εντολή», στο «Φίλα τον βάτραχο σου» και στο «Με τα παντελόνια κάτω».

Χρήστος Σπανός

Έκανε τον έφηβο γιο του Γιάννη Μπέζου στην οικογενειακή κωμωδία «Ακρως οικογενειακόν». Ο Ερμής, που ήταν ανήσυχος, αδέξιος με τις κοπέλες και με κακές επιδόσεις στο σχολείο, συνέχισε έπειτα στο «Καλημέρα ζωή» του Νίκου Φώσκολου, έπαιξε στο Safe sex, συμμετείχε σε επεισόδιο των «7 θανάσιμων πεθερών», έπαιξε στο «Μια στιγμή δυο ζωές» και συναντήθηκε ξανά με τη σεναριογράφο του «Ακρως Οικογενειακόν» Ρένα Ρίγγα, στο «Πίσω στο σπίτι». Φέτος τον είδαμε και στο Dancing with the stars, και παρότι ήταν στα φαβορί, διέκοψε λόγω τραυματισμού.

Πέτρος Μπουσουλόπουλος

Ο ρομαντικός και συναισθηματικός Μάρκος ήταν ο γιος του Γιάννη Μπέζου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Ο Μάρκος ερωτεύτηκε την Εύα, που ήταν κόρη της Κατερίνας Λέχου, και ο έρωτας τους προκάλεσε αναταραχή στην οικογένεια. Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είχε ήδη στο βιογραφικό του ρόλους σε σειρές όπως «Παραδείσου 7», «Κόκκινο δωμάτιο» κ.α. Φέτος συμμετέχει στο κυπριακό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Ρουά ματ».

Αρης Τσάπης
Το μεσαίο παιδί του Γιάννη Μπέζου στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», ο Θανάσης ήταν το πιο άτακτο παιδί απ’ όλη την οικογένεια. Ήταν πρώτος σε ζαβολιές, πλάκες και μικροκομπίνες, και τον φοβόντουσαν στο σχολείο. Ο Άρης Τσάπης μετά από καιρό, επιστρέφει φέτος στα τηλεοπτικά θρανία στον ρόλο του Βαγγέλη, στους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1.



1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε για όλα Δρ Έλεν! Αφού επικοινώνησα μαζί σας για να με βοηθήσετε να σταματήσω να χωρίζω τον σύζυγό μου, ο σύζυγός μου σταμάτησε να υποβάλλει έγγραφα διαζυγίου και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Όπως είπες, ακυρώθηκε όλη η διαδικασία του διαζυγίου, η κακιά γυναίκα που δημιούργησε προβλήματα στον γάμο μου άφησε τον άντρα μου και τώρα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Μοιράζομαι αυτή την εμπειρία ζωής με οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις στη σχέση, το γάμο ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Dr Ellen στο WhatsApp +2349074881619
    Είναι ικανή στα ακόλουθα ξόρκια:
    * ξόρκια αγάπης
    * ξόρκια γάμου
    * χρηματικά ξόρκια
    * ξόρκια ομορφιάς
    * Καλή τύχη ξόρκια
    * Ξόρκια σεξουαλικής έλξης
    * Ξόρκια θεραπείας του AIDS
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Οι κατάρες αφαιρούν αμέσως τα ξόρκια
    * Ξόρκια προστασίας
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Τυχερά ξόρκια
    * Ξόρκι γονιμότητας
    * Δαχτυλίδι τηλεκίνησης 💍
    Email: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    ΑπάντησηΔιαγραφή