Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑΡ



Μπορεί η μόδα των τούρκικων σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση να έχει περάσει – τουλάχιστον προς το παρόν – το κοινό όμως ξεχώρισε και αγάπησε πολλούς τηλεαστέρες από τη γείτονα χώρα, αφού για πολλά χρόνια τους είχε στα σπίτια του. Ας δούμε λοιπόν σε τι επαγγελματική και προσωπική φάση βρίσκονται μερικοί γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί.

Ο Κιβάντας Τατλιτούγ – ο επονομαζόμενος Brad Pitt της Τουρκίας- που τον γνωρίσαμε μέσα από τον «Πειρασμό» και τώρα παίζει στο νέο τούρκικο του Star, ετοιμάζει βαλίτσες για Αμερική, καθώς θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη δραματική σειρά “Vikings” που προβάλλεται στο History Channel.

Η Μεριέμ Ουζερλί έγινε μητέρα εδώ και ένα χρόνο και είναι ξετρελαμένη με την μικρή της κόρη, για την οποία μιλάει ξανά και ξανά. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση της από τον «Σουλειμάν» η όμορφη ηθοποιός θέλησε να κρατήσει αποστάσεις από τα μίντια και να ασχοληθεί με την προσωπική της ζώη. Επιστρέφει δυναμικά στη δουλειά, αφού υπέγραψε με τηλεοπτική παραγωγή στο Ντουμπάι με αμοιβή, όπως γράφτηκε, 2.000.000 εκ. δολάρια. Η διάσημη - παγκοσμίως πια – ηθοποιός χώρισε με τον σύζυγο της και από τότε οι φήμες στα ΜΜΕ οργιάζουν για την προσωπική της ζωή. Μια από αυτές την θέλει να είναι μαζί με τον επίσης χωρισμένο Μουράτ Γιλντιρίμ, που γνωρίσαμε στο «Έρωτας και τιμωρία».

Η Νουργκιούλ Γεσιλτσάι, την οποία γνωρίσαμε στη σειρά «Έρωτας και τιμωρία» και ο Μερτ Φιράτ (1.000 και μία νύχτες, Εκδίκηση) πρωταγωνιστούν στην ταινία Gece.

Ο πιο διάσημος ίσως Τούρκος ηθοποιός, ο Χαλίτ Εργκέντζ, ο «Σουλειμάν», ύστερα από τέσσερα χρόνια συνεχών γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς, αποφάσισε να απέχει για λίγο καιρό προκειμένου να ξεκουραστεί. Έχει άλλωστε και μια οικογένεια να ασχοληθεί, αφού είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μπεργκουζάρ Κορέλ (την οποία γνωρίσαμε από το «1.000 και μία νύχτες») και έχουν ένα αγοράκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου