Τρίτη, 12 Μαΐου 2015

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Έχει ήδη μπει Μάης, αλλά επειδή όπως θα έχετε δει, δεν έχω ποστάρει εδώ και καιρό, θα κάνω σήμερα το ποστ με τις καλύτερες διαφημίσεις του Απριλίου :


1.JUMBO -ΚΡΑΖΕΙΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ

Εντάξει, οι διαφημίσεις του Jumbo πάντα διχάζουν (ίσως γι' αυτό και είναι πετυχημένες). Ο "κράζεις-θαυμάζεις" είναι μια από τις πιο παράξενες και ασυνήθιστες επιλογές των διαφημιστών. Τον γνωρίσαμε ως "πελατάκι" της Αννίτας Πάνια, πέρυσι στο annita sos και έπειτα από καιρό οι διαφημιστές των Jumbo τον θυμήθηκαν και τον αξιοποίησαν στο πασχαλινό τους σποτ. Τι σχέση έχει η ατάκα του Σωκράτη με τις λαμπάδες, αυτό είναι κάτι που το ξέρουν μόνο οι δημιουργοί του σποτ. Μάλλον καμία. Το θέμα είναι ότι κατάφεραν πάλι να γίνουν θέμα συζήτησης. Επειδή είναι σουρεάλ, άκυρη, ιδιαίτερη και όχι καθώς-πρέπει διαφήμιση, δηλαδή έχει ελληνική νοοτροπία, την βάζω σε μια από τις 3 καλύτερες του μήνα.


2. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Δεν έχω καταλάβει γιατί ενώ ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Hot seat μοιράζει επιταγές του Μαρινόπουλου, διαφημίζει Βερόπουλο. Είναι παράξενο. Θα περίμενε κανείς να διαφήμιζε τον Μαρινόπουλο. Όπως και να 'χει η διαφήμιση είναι πολύ καλή. Ο Ζουγανέλης υποδύεται διάφορους ρόλους (τον κρεοπώλη, τον πελάτη, την ταμία κτλ). Φοβερή η ατάκα με την ταμία : "Στο τέλος ούτε εγώ δε θα μείνω στο ράφι!".3. ΣΟΚΟΛΑΤΑ JOIN

Πολύ έξυπνη και αστεία.


4. PIZZETI ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Εννοείται πως η διαφήμιση του Λευτέρη Ελευθερίου είναι στις καλύτερες του μήνα. Είναι ξεχωριστή, σουρεάλ, ότιναναι. Μου αρέσουν αυτές οι διαφημίσεις και αρέσουν και στον κόσμο. Άσχετα αν το προιόν είναι ελεεινό και άθλιο, που το συγκεκριμένο είναι. Το έφαγα μια φορά και ήταν η τελευταία. Εξαιρετική διαφήμιση που σε άλλη εποχή θα άφηνε ιστορία.

1 σχόλιο:

 1. Strange "water hack" burns 2 lbs overnight

  Well over 160000 men and women are trying a simple and secret "liquid hack" to burn 1-2 lbs every night in their sleep.

  It is very simple and works with everybody.

  You can do it yourself by following these easy steps:

  1) Grab a glass and fill it with water half the way

  2) Then use this awesome hack

  so you'll become 1-2 lbs skinnier in the morning!

  ΑπάντησηΔιαγραφή