Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ"

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ «ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ»

Είναι η σειρά-φαινόμενο που ξετρέλανε το κοινό όσο καμία άλλη. Η κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που τρέλαινε κάθε βδομάδα τα μηχανάκια της AGB, είχε ήρωες που αγαπήθηκαν πολύ και άφησαν ιστορία. Που βρίσκονται σήμερα η Αγγέλα, η Ζουμπουλία, ο Φώτης, ο Σπύρος και η Ντάλια; Τι πορεία ακολούθησαν μετά την επιτυχία του «Πάρα πέντε»


Ελισάβετ Κωνσταντινίδου


Η «Ζουμπουλία» του «Πάρα πέντε» ήταν μια έξω καρδιά χωρατιοπούλα που έμπλεξε άθελα της σε μια απίστευτη περιπέτεια. Ακολούθησε την παντρεμένη κόρη της στην πρωτεύουσα, συγκατοίκησε με τη σνομπ Κολωνακιώτισσα Μαριλένα και αναγκάστηκε να γίνει Ηρακλής Πουαρό! Αγαπήθηκε πολύ από το κοινό για τον αυθορμητισμό και το ταμπεραμένο της και σίγουρα ήταν ένας ρόλος-σταθμός για την πολύ καλή κωμικό Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, η οποία είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν. Ακολούθησαν πολλά σίριαλ («7 θανάσιμες πεθερές», «Πόλεμος των άστρων»), και πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις. Τον τελευταίο καιρό περιοδεύει σε όλη τη χώρα με τον θεατρικό μονόλογο της «Εγώ η Γωγώ».

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ

Η «Αγγέλα» ήταν η δυναμική της παρέας. Είχε τσαμπουκά, αποφασιστικότητα, αλλά και κρυμμένη ευαισθησία και καλοσύνη. Η ηθοποιός, ήταν ιδανική για το ρόλο αυτό και ήταν η πρώτη τηλεοπτική της δουλειά που την έκανε να ξεχωρίσει, αφού είχε πάρει μέρος και σε άλλες πιο πριν. Μετά την επιτυχία του «Πάρα πέντε» έπαιξε σε δυο άλλες σειρές, τις «Γοργόνες» και στο « Η Οικογένεια βλάπτει», αλλά και στον κινηματογράφο. Αυτή την περίοδο είναι εκτός και ασχολείται με την μικρή της κόρη. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη του «Πάρα πέντε», Αντώνη Αγγελόπουλο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ο δαιμόνιος σεναριογράφος της σειράς, είχε και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αυτόν του Σπύρου. Ενός φιλήσυχου, απλού, προσηλωμένου στις σπουδές του φοιτητή, που έμενε με τη γιαγιά του Σοφία. Ο Σπύρος, παρότι σαν χαρακτήρας ήταν δειλός, συμμετείχε με δυναμισμό πολλές φορές στις αποστολές της παρέας. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε χρόνια να γράψει νέο σενάριο και να παίξει ξανά σε σίριαλ (το κάνει φέτος με την «Εθνική Ελλάδος»), ωστόσο έπαιξε σε πολλά θεατρικά (το τελευταίο ήταν το μιούζικαλ «Θα σε πάρω να φύγουμε»), παρουσίασε εκπομπές, από την Eurovision μέχρι μαγειρική και γενικά δεν έλειψε καθόλου από το χώρο του θεάματος, ενώ έμεινε πιστός στο κανάλι που τον ανέδειξε, το Mega.

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ

Ένας αξιολάτρευτος χαρακτήρας, αυτός της Ντάλιας. Μια πολύ πλούσια γυναίκα, που δεν έχει αίσθηση του πλούτου της, που είναι εντελώς μόνη βλέποντας όλη μέρα τηλεόραση και ζώντας στον κόσμο της. Μοναδικές ατάκες, που ξεπερνούν κατά πολύ σε φαντασία και αφέλεια αυτές της Μενεγάκη. Η Σμαράγδα Καρύδη, κόρη του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη, ήταν πολλά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά με το «Πάρα πέντε» ήρθε η μεγάλη αναγνωρισιμότητα και καταξίωση. Μετά από αυτό, η διάσημη πια ηθοποιός συμμετείχε σε πολλά σίριαλ («Φίλα το βάτραχο σου», «Πόλεμος των άστρων» κ.α.) και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Φέτος παίζει στο νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος», ενώ για δεύτερη χρονιά παρουσιάζει το “Celebrity game night” στο Mega.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ

Ο «Φώτης» του «Πάρα Πέντε» ήταν ο genius της παρέας, αυτός που αγαπούσε την περιπέτεια και αυτός που κατέβαζε τις περισσότερες ιδέες και είχε τον πιο ενεργό ρόλο στις δύσκολες αποστολές. Ο Αργύρης Αγγέλου ήταν γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από το προηγούμενο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη, τις «Σαββατογεννημένες» όπου υποδυόταν ένα αφελή μαθητή Λυκείου ερωτευμένο με την καθηγήτρια του. Μετά το «Πάρα πέντε» έπαιξε στο σίριαλ «Πάρης και Ελένη» (ΑΝΤ1), ενώ μετά τη νίκη του στο δεύτερο Dancing with the Stars, παρουσίασε τα backstage στον τρίτο κύκλο του σόου του ΑΝΤ1. Συμμετείχε ακόμα σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Φέτος παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι “TV Quiz”.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΡΩΕΣ

Ποιος θα ξεχάσει την «Θεοπούλα»; Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες που έχουν περάσει από την μικρή οθόνη. Η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, παρότι είχε μεγάλη πορεία στο χώρο, γνώρισε την απόλυτη δόξα με το «Πάρα πέντε». Μετά από αυτό, συμμετείχε στο σίριαλ «Λατρεμένοι μου γείτονες» αλλά και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ελεύθερος κι ωραίος». Η τελευταία της δουλειά ήταν ο θεατρικός μονόλογος «Σονάτα του σεληνόφωτος» και αναμένουμε να τη δούμε ξανά στην τηλεόραση.

Η Φρίντα, η ξαδέρφη του Φώτη στη σειρά, που την υποδύθηκε εξαιρετικά η Μελίνα Κυριακοπούλου, έχει σπουδάσει μουσική και τραγούδι, και με αυτά ασχολείται, τραγουδώντας σε μικρά μαγαζιά. Μετά το «Πάρα πέντε» δεν έπαιξε σε άλλο σίριαλ, αλλά συμμετείχε σε πολλά θεατρικά.

Η Ελένα Κρίτα, η Μαριλένα της σειράς, η σνομπ συμπεθέρα της Ζουμπουλίας, είχε μεγάλη πορεία στο χώρο της υποκριτικής, αλλά γνώρισε και αυτή τη δόξα από το «Πάρα πέντε». Στη συνέχεια συμμετείχε και σε άλλες σειρές, όπως η «Πολυκατοικία» (MEGA), σε πολλά θεατρικά. Αυτή την περίοδο δε συμμετέχει σε κάποια δουλειά.


Ο Παύλος Ορκόπουλος, ηθοποιός με μεγάλη πορεία στο χώρο, ήταν ο μπαμπάς του Φώτη, στη σειρά και ιδιοκτήτης του «Τηλεβόα». Φέτος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του Alpha «Το σόι σου» όπου υποδύεται τον σύζυγο της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.

2 σχόλια:

  1. Χαίρομαι το μπλογκ σου και τη νεανική δροσιά που αποπνέει. Και χαίρομαι διπλά γιατί στη σημερινή ζοφερή πραγματικότητα, όπου ο πολιτικός φανατισμός και η λυσσαλέα πολιτική αντιπαράθεση, ισοπεδώνει, αποπροσανατολίζει και "χυλοποιεί", (αδόκιμος όρος αλλά, πιστεύω, κατανοητός), τον λαό και ιδίως τη νεολαία. Αποτελεί μία από τις "φυγές" μου.
    Συνέχισε να σκορπάς φρεσκάδα και νεανικό ρομαντισμό, σε πείσμα των καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε για όλα Δρ Έλεν! Αφού επικοινώνησα μαζί σας για να με βοηθήσετε να σταματήσω να χωρίζω τον σύζυγό μου, ο σύζυγός μου σταμάτησε να υποβάλλει έγγραφα διαζυγίου και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Όπως είπες, ακυρώθηκε όλη η διαδικασία του διαζυγίου, η κακιά γυναίκα που δημιούργησε προβλήματα στον γάμο μου άφησε τον άντρα μου και τώρα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Μοιράζομαι αυτή την εμπειρία ζωής με οποιονδήποτε αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις στη σχέση, το γάμο ή οποιοδήποτε άλλο θέμα. , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Dr Ellen στο WhatsApp +2349074881619
    Είναι ικανή στα ακόλουθα ξόρκια:
    * ξόρκια αγάπης
    * ξόρκια γάμου
    * χρηματικά ξόρκια
    * ξόρκια ομορφιάς
    * Καλή τύχη ξόρκια
    * Ξόρκια σεξουαλικής έλξης
    * Ξόρκια θεραπείας του AIDS
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Οι κατάρες αφαιρούν αμέσως τα ξόρκια
    * Ξόρκια προστασίας
    * Ξόρκια λοταρίας
    * Τυχερά ξόρκια
    * Ξόρκι γονιμότητας
    * Δαχτυλίδι τηλεκίνησης 💍
    Email: ellenspellcaster@gmail.com
    Whatsapp +2349074881619

    ΑπάντησηΔιαγραφή