Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΩΝ MEDIA

Ο δημοσιογράφος της Lifo, Άρης Δημοκίδης, τα έβαλε στο πολύ καλό άρθρο του "Πλούσιοι με τύψεις" (Lifo, τεύχος 310) με τους ανθρώπους των εγχώριων media, που αν και υπερ το δέον προνομιούχοι, γίνονται ένα με τον κοσμάκη, υποκρινόμενοι και λαικίζοντας για να τον έχουν με το μέρος τους. Ποιοί είναι αυτοί; Ο δημοσιογράφος δε διστάζει να τους κατονομάσει, άλλωστε όλοι λίγο-πολύ τους έχουμε καταλάβει.( Όλοι; Κάποιοι λίγοι μάλλον).
Ο Θανάσης Λάλας που έχει δεκάδες πολυκατοικίες ως περιουσιακά στοιχεία, αλλά στο ραδιόφωνο είναι λες και "δεν έχει καν ψυγείο", ο Λάκης Λαζόπουλος που είναι "ίσως ο πλουσιότερος καλλιτέχνης στη χώρα", αλλά "με μαεστρία κατάφερε να θεωρείται ένα με μας τους φτωχούς, ακριβώς λόγω του λαικισμού του", ο Νίκος Χατζηνικολάου που "σχεδόν σε πείθει ότι ζει στη Δραπετσώνα", ο Γιώργος Τράγκας που "φωνάζοντας και γράφοντας λες και η Τρόικα τον πέταξε στο δρόμο, κατάφερε όχι μόνο να μην τον παίρνουν οι λαικές μάζες με τις πέτρες και τα γιαούρτια, αλλά να τον θεωρούν και ήρωα που τα λέει έξω από τα δόντια".
Πες τα ρε Άρη!

2 σχόλια:

  1. δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να ρίξουμε το ανάθεμα σε εύπορους ή και πλούσιους ανθρώπους που με αποτελεσματικότητα υπερασπίζονται το δίκιο των φτωχών στρωμάτων ή καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα της εξουσίας.
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή