Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

tv up and down

tv up

1.Οι πρεμιέρες των νέων ελληνικών προγραμμάτων. Είναι τόσα λίγα πια που ό,τι κι αν είναι μας προκαλεί μέχρι και ενθουσιασμό.

2.Η Πόπη Τσαπανίδου. Είναι τόσο όμορφη και γλυκιά γυναίκα και τόσο καλή παρουσιάστρια που σε κάνει να θες να παρακολουθήσεις την εκπομπή της όσο κι αν μισείς να ακούς για Τρόικες, μέτρα, περικοπές, Μέρκελ κτλ.

3.Η πανέμορφη Ασί στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1. Μόνο για εκείνη θα καθόμουν να δω ένα ολόκληρο επεισόδιο.

4.Τα ενδιαφέροντα ρεπορτάζ της "Ελένης" που επιτέλους αφορούν την καθημερινότητα και τη ζωή του κόσμου, δηλαδή της νοικοκυράς κατά βάση, που κάθεται και την παρακολουθεί εδώ και χρόνια, αφήνοντας λίγο στην άκρη το ανούσιο lifestyle των επωνύμων. Αν το παραμερίσουν και εντελώς, θα είναι μια μεγάλη αλλαγή η οποία θα αξίζει να σημειολογηθεί από τους τηλεκριτικούς.

5.Τα ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ που δε θα δεις σε κανένα ιδιωτικό κανάλι.

tv down

1.Αμερικάνικες σειρές τύπου "Vampire diaries" που συνεχίζουν να κατακλύζουν την ελληνική tv και δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στους νέους που τις παρακολουθούν.

2.Ο "θρίαμβος της αγάπης" στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ο "θρίαμβος της βλακείας" έπρεπε να λέγεται.

3.Το "Δέστε τους" που φέτος επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο τον τίτλο του.

4.Ο πολύ κακός προγραμματισμός στον ΑΝΤ1. Άνω-κάτω τα έχουν κάνει, κυρίως με τα τούρκικα που συνεχώς τους αλλάζουν ώρα προβολής και προκαλούν σύγχηση στις γιαγιάδες μας.

5.Ο "τηλεκύβος" στον ΑΝΤ1. Χωρίς σχόλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου