Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΣΤΗΝ "ESPRESSO"

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Espresso" έδωσε η "ισχυρή κυρία της tv" Ζήνα Κουτσελίνη. Και αν αναρωτιέστε ποια είναι η Ζήνα Κουτσελίνη, να σας πω εν συντομία ότι έχει δουλέψει πολλά χρόνια στο χώρο της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, πίσω από τις κάμερες, και έχει "βγάλει" και αναδείξει μεταξύ άλλων την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά. Αφορμή για την συνέντευξη είναι το νέο της βιβλίο που κυκλοφορεί σύντομα με τίτλο "Ο πιο δύσκολος δρόμος" και που αφορά τον χώρο της τηλεόρασης και που φυσικά το εμπνεύστηκε από την παρουσία και την εμπειρία της στο χώρο αυτό.
Η ιστορία αφορά μια ανερχόμενη και φιλόδοξη παρουσιάστρια την Βαγγελίτσα που μετατρέπεται (;) σε Εβελίνα. "Έχω συναντήσει και "Βαγγελίτσες" και "Εβελίνες". Όμως ως άνθρωπος έβλεπα πάντα πίσω από τη Βαγγελίτσα. Ήθελα να τη γνωρίζω πάντα καλύτερα για να μπορώ να κρίνω. Κάπως έτσι είναι και το βιβλίο. Δεν την μαστιγώνει μόνο, αλλά την αγκαλιάζει κιόλας, όπως θα κάνει ο κάθε αναγνώστης. Γιατί είναι εύκολο να κρίνουμε τις ζωές των άλλων, αλλά είναι δύσκολο να μπούμε στα παππούτσια τους" δηλώνει η συγγραφέας του βιβλίου και δημιουργός του entertv.gr.
Δεν παραλείπει φυσικά να πει τη γνώμη της για την κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση : "Το παλιό μοντέλο τηλεοπτικών προγραμμάτων, που βλέπω να συνεχίζεται και αυτή τη σεζόν, πρέπει να αλλάξει. Να γίνουν lifestyle εκπομπές, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Να υπάρξουν ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά με άλλη οπτική ματιά. Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στον άνθρωπο και περισσότερη αλήθεια στον τηλεθεατή".
Η ίδια αποκάλυψε, πως στο σαιτ της, entertv.gr, θα κάνει διαδικτυακή εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου και θα βγει αρχές Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου