Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

TV PEOPLE QUOTES

"Ο μεγαλύτερος πόνος είναι αυτός της γέννας. Ο άνδρας δε θα τον άντεχε. Η φύση δίνει τη δύναμη στη γυναίκα να είναι σκληρή μέσα στην ευαισθησία της για να τα καταφέρει".
Γιώργος Γιαννόπουλος, TV24

"Πέρα από την τύχη, πολύ σημαντικά στην πορεία ενός ανθρώπου είναι τα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να τον βοηθήσουν".
Κατερίνα Γερονικολού, TV Ζάπινγκ

"Η Μάνια δεν είναι κακιά αλλά ψυχικά ασθενής".
Κατερίνα Γερονικολού, TV Ζάπινγκ

"Θα έπαιζα σε κυπριακή σειρά, αν είχα κάποια πρόταση που με ενδιέφερε".
Κωνσταντίνος Λάγκος, TV Ζάπινγκ

"Το παιδί σου, όπως και να είναι, πρέπει να το κατανοείς. Οφείλουμε να δείξουμε στα παιδιά έναν δρόμο, τις δυσκολίες που έχει μια ζωή, αλλά από εκεί και πέρα είναι δικό τους θέμα ποια πορεία θα ακολουθήσουν".
Παύλος Χαικάλης, Tv plus

"Θα ανησυχούσα πάρα πολύ αν ο Αντρέας ήταν πραγματικός μου γιος, γιατί έτσι όπως είναι η ζωή, δε θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να κάνει οικογένεια".
Χριστίνα Τσάφου, Tv plus

"Το 2015 ευνοούνται περισσότερο οι Λέοντες που έχουν περάσει δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο θα περάσουν δύσκολα".
Αση Μπήλιου, my tv

"Χαλάρωσα και πλέον δεν με νοιάζει αν αποτύχω. Εχω ξορκίσει το φόβο της αποτυχίας. Κάνω το μακροβούτι μου κι όπου με πάει".
Σμαράγδα Καρύδη, TV ΕΘΝΟΣ

"Η «Εθνική Ελλάδος» πρόκειται για μια σειρά που ισορροπεί με έναν υπέροχο τρόπο ανάμεσα στην κωμωδία και στο δράμα. Ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα τη σειρά".
Σμαράγδα Καρύδη, TV ΕΘΝΟΣ

"Μεγάλωσα σε μια χαρούμενη οικογένεια και αυτό έχει παίξει το ρόλο του στο να είμαι τόσο χαρούμενη και αισιόδοξη. Πάντα περιτρυγιριζόμουν από αισιόδοξους ανθρώπους. Και το πιο δύσκολο το έκαναν εύκολο".
Μαρία Μπεκατώρου, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου