Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

tv people quotes

"Ο Σταύρος πίστεψε πως έχει ξεμπερδέψει με το παρελθόν του απλά αφήνοντας το πίσω. Τώρα που ξεπροβάλει μπροστά του θεόρατο, διογκωμένο, μιας και τα λάθη του Σταύρου επηρέασαν κι άλλους ανθρώπους που χρόνια ζητούσαν λύση, αποκλεισμένος και μόνος ξανά, θα αναγκαστεί να δώσει την τελική λύση. Τη δική του λύση".
Δημήτρης Κοντός, TV24

Θα αυτοκτονήσει;

"Εχω πει εγώ ποτέ στον αέρα τον Άδωνι «παιδαρά»; Εχω πει εγώ ποτέ ότι είναι ο καλύτερος εραστής στην Ελλάδα;"
Ευγενία Μανωλίδου, Παραπολιτικά fm

Γιατί να μην το πεις μανταμ; Εδώ τον έχεις πει «μπουμπούκο». Γιατί να μην πεις δημόσια τις επιδόσεις του στο κρεβάτι; Να ανέβουν και λίγο οι ακροαματικότητες στο σταθμό! Για όσους δεν ξέρουν, ο συμπαρουσιαστής της Μανωλίδου βγήκε στο πρωινό και είπε ότι η Ευγενία αποκάλυψε on air λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή, κάτι που δεν έγινε ποτέ βέβαια. Ετσι ξενέρωτη και καθώς πρέπει που είναι, σιγά μην τα πει αυτά. Ο Λιάγκας τα είπε αυτά για προφανείς λόγους. Πόσο στημένο...

"Να την κόψουμε αυτή την πλάκα. Με ενόχλησαν πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο όλα αυτά που διάβασα".
Ευγενία Μανωλίδου, Παραπολιτικά fm

Μα δεν είπε τίποτα κακό...

"Θεωρώ ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να αποκαλύπτουν την ηλικία τους, γιατί ενδεχομένως να τους προτείνουν μετά μια συγκεκριμένη γκάμα ρόλων".
Ελενα Τσαβαλιά, Τηλεθεατής

Εξυπνη απάντηση για να αποφύγεις να πεις την ηλικία σου. Παρεπιπτόντως, θεωρώ πολύ αγενές αυτό που τελευταία κάνουν πολλοί δημοσιογράφοι, να ρωτάνε την ηλικία των γυναικών. Από την άλλη, πολλές γυναίκες τελευταία, όπως η Αννίτα Πάνια, λένε άφοβα την ηλικία τους.

"Αυτή τη στιγμή δεν θεωρώ καμία εκπομπή μαγειρικής καλή".
Λευτέρης Λαζάρου, Ολα καλά

Ούτε αυτές τις δυο του πρώτου Ελληνα master chef Ακη Πετρετζίκη;

"Η τηλεοπτική πραγματικότητα δεν ταυτίζεται με την πραγματική. Ο κόσμος περνά δύσκολα. Η τηλεόραση δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος ζει καλύτερα. Ο Έλληνας είναι καλομαθημένος. Θέλει να περνά καλά, να διασκεδάζει".
Μπέτυ Μαγγίρα, Τηλεθεατής

"Στις δύσκολες στιγμές χάνω το χιούμορ μου".
Μπέτυ Μαγγίρα, Τηλεθεατής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου