Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ

Μεγάλη απογοήτευση προκάλεσε στους τηλεθεατές η πρεμιέρα των "Κλεμμένων ονείρων". Την ίδια πίκρα και θυμό που προκάλεσε το τέλος του τρίτου κύκλου, προκάλεσε η αρχή του τέταρτου. Τότε το κοινό παραπονέθηκε για το φινάλε που δεν ήταν αυτό που περίμεναν και τους απογοήτευσε πολύ, αφού δεν έδειξε το τέλος της δίκης Μαλτέζου. Τη Δευτέρα, παρότι το mega αποζημίωσε το κοινό με 2 επεισόδια, τα παράπονα ήταν πάρα πολλά. Το ίντερνετ κατακλύστηκε με αρνητικά σχόλια για τα πολλά λάθη στο μοντάζ, το θάνατο ενός από τους κεντρικούς ήρωες, του Άρη, ο οποίος είχε πολλούς θαυμαστές, ακόμα και τότε που ήταν κακός, την απότομη αλλαγή με καινούργια πρόσωπα και την αποχώρηση σχεδόν όλων των παλιών.

Ακόμα και έτσι, το 2ωρο αυτό (παρά τις πολλές διαφημίσεις) είχε πολύ σασπενς, δράση, συγκίνηση, δυνατές ερμηνείες (Λάγκος, Παπαδόπουλος, Σταύρου, Μουτάφη, Αυγερινού) και εξαιρετική μουσική επένδυση από τον Γιώργο Αρβανίτη.

Η τηλεθέαση ήταν καλή, αλλά όχι αυτή που θα περίμενε κανείς για μια πρεμιέρα δημοφιλούς πολυδιαφημισμένης σειράς και ούτε αυτή που συνηθίσαμε να βλέπουμε στους πρώτους κύκλους. Πάντως, ξεπέρασε την αντίπαλη σειρά του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο" :


http://www.gossip-tv.gr/Media/story/352093/klemmena-oneira-vs-mproysko-poia-seira-kerdise-tin-proti-mahi-tis-tiletheasis


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου