Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU

Κι εκεί που έχεις βαρεθεί να διαβάζεις για τις ηχηρές μεταγγραφές στο Ε, που έχεις βαρεθεί να βλέπεις τη Σκορδά με μαγιό στην παραλία, τους λόγους που χώρισαν Μπαλατσινού και Κωστόπουλος, που δε δίνεις δεκάρα τσακιστή για τους γάμους και τους χωρισμούς και τα γεννητούρια των "επώνυμων" (παρότι δίνεις όχι μόνο δεκάρα τσακιστή, αλλά και ολόκληρα ατσάκιστα δίευρα), και καθώς γυρνάς νωχελικά το καλαμάκι στο μισοτελειωμένο φρέντο καπουτσίνο με σοκολάτα και κανέλα, αναρωτιέσαι τι λείπει από τα lifestyle περιοδικά που σου κρατάνε παρέα όλο το Καλοκαίρι, ακόμα και τώρα που τέλειωσε το Καλοκαίρι. Δεν αντέχεις πια να διαβάζεις συνεντεύξεις τηλεπαρουσιαστριών (βλέπε Σπυροπούλου) που μοιάζουν να έκαναν ολόκληρο μήνα προετοιμασία ώστε να απαντήσουν όσο το δυνατόν πιο διπλωματικά, στρογγυλεμένα και καθώς-πρέπει στις ερωτήσεις των αδηφάγων δημοσιογράφων. Θες κάποιον που να τα λέει έξω από τα δόντια, χωρίς περιστροφές. Έτσι για να βγεις από τη ρουτίνα που σε ρίξανε ΚΑΙ τα λαιφσταιλ (τώρα έτσι τα λένε) περιοδικά. Θες κάτι να σου θυμίσει παλιές ένδοξες εποχές με ριάλιτι και κόντρες και ατάκες που συζητιόντουσαν για ένα μήνα. Και μετά καταλήγεις στο συμπέρασμα : "Αυτό που έχω ανάγκη είναι να διαβάσω συνέντευξη του Μουρατίδη". Και να τος ο Μουρατίδης στο περιοδικό you. Επειδή δηλαδή δε συμμετέχει πια στις κριτικές επιτροπές των ριάλιτι, τον ξεγράψανε; Και στο φινάλε, ήταν στην κριτική επιτροπή κυπριακού ριάλιτι τάλεντ σόου. Είτε εντός τηλεόρασης, είτε εκτός, τα περιοδικά και οι αναγνώστες θέλουν έναν Μουρατίδη να στανιάρουν λίγο. Γιατί τα χώνει και στον κόσμου αρέσει αυτό.

Έτσι και στη συνέντευξη αυτή, τα έχωσε. Αφού πρώτα διαφήμισε το νέο του blog, το nikosonline.gr που όπως λέει, διαφέρει πολύ από τα άλλα, αφού έχει πλούσια ύλη και είναι καλογραμμένο και δεν ασχολείται με σκουπίδια, όπως όλα τα άλλα σαιτ και blogs, εκτός το δικό του...

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στους σημερινούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς που "λένε μόνο μπούρδες και πατάνε το enter για να πέσει το επόμενο προεπιλεγμένο κομμάτι". Τα έχωσε στους ηθοποιούς/μοντέλα/παρουσιαστές που λόγω του ονόματος τους παίζουν μουσική στα κλαμπ. "Πάνε και παίζουν με μιξαρισμένα CDs και προσποιούνται ότι δήθεν κάνουν αλλαγές".

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στις δισκογραφικές που "ξεπουλάνε το παλιό τους ρεπερτόριο στις εφημερίδες και τα παίρνουν από νέα παιδιά για να επιβιώσουν".

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στις νέες τραγουδίστριες που πλασάρουν τα ΜΜΕ λέγοντας ότι είναι όλες γελοίες και ότι δεν ασχολούνται με τη Μποφίλιου και τη Ζουγανέλη...

ΤΑ ΕΧΩΣΕ και στο περιοδικό you, που προωθεί "ατάλαντα τσόλια".

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στην ελληνική tv που "έχει πολύ μπλα-μπλα και λίγες εικόνες" και που "πάσχει από μορφωμένους ανθρώπους, έξυπνους, καλόγουστους, με παιδεία και με κουλτούρα".

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στις νέες παρουσιάστριες και κοπέλες που δουλεύουν στην τιβι λέγοντας ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι "να τρώμε στη μάπα την ακαλαισθησία, την αμορφωσιά και τη χυδαιότητα τους" και ότι έχουν κάνει αίσχη για να πάρουν μια εκπομπή και ότι καλύτερα να γίνουν ταμίες στο σούπερ-μάρκετ.

ΤΑ ΕΧΩΣΕ και πάλι στην τιβι, επειδή δεν τον πληρώνει καλά, όπως παλιά.

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στους πολιτικούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και λαμόγιο, κάτι που δεν είναι αυτός, και άρα δε θα γινόταν πολιτικός.

ΤΑ ΕΧΩΣΕ στα παιδικά τάλεντ σόου όπως το voice kids και το music school, λέγοντας πως είναι "η χαρά του παιδεραστή" και τα έβαλε και με τους γονείς που "αναστατώνουν την αθώα ζωή των παιδιών τους και τα βγάζουν στο κλαρί".

ΤΑ ΕΧΩΣΕ και στο VOICE λέγοντας ειρωνικά ότι πέτυχε το σκοπό του, δηλαδή να βγουν περιοδεία όλοι μαζί οι κριτές...

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι ένας αφοπλιστικά ειλικρινής άνθρωπος, απόλυτα ευθύς και σταράτος (το λέει και ο ίδιος για τον εαυτό του στη συνέντευξη) και αν κάποιος τον έχει παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του στα μίντια, καταλαβαίνει ότι όντως είναι αληθινός. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ισοπεδωτικός, τους βάζει όλους και όλα στο ίδιο τσουβάλι και κατ' επέκταση αδικεί πολύ κόσμο.

Η συνέντευξη είχε πλάκα όταν ο δημοσιογράφος τον ρωτούσε επαναλαμβανόμενα για θέματα της ελληνικής τιβι. Αυτός έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση και ο δημοσιογράφος επέμενε.

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρεθεί απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Ποια πιστεύετε ότι θα κόψει πρώτη το νήμα;

Δε μ' ενδιαφέρει η τηλεόραση. Χέστηκα τι θα κάνουν...

Ο Μάρκος Σεφερλής πώς σας φαίνεται για το πρωινό του MEGA;

Άντε πάλι! Εσάς πώς σας φαίνεται η κρίση στην Παλαιστίνη και η στάση των Ισραηλινών;

Θα πηγαίνατε σε ένα τηλεοπτικό πάνελ;

Χαχαχα...Βρε επιμονή! Μα όλη σας η ζωή είναι τηλεόραση;

Υπάρχουν υπερεκτιμημένα πρόσωπα στην TV;

Χαχαχαχαχαχα, θα κατουρηθώ!

Προφανώς, ή ο δημοσιογράφος είχε έτοιμες τις ερωτήσεις και δεν ήθελε να τις αλλάξει, όσο κι αν ο Μουρατίδης δήθεν δεν ενδιαφερόταν να σχολιάσει την τιβι, είτε από πείσμα και για να τον προκαλέσει, συνέχισε να τον ρωτάει για την τηλεόραση. Είχε πολύ πλάκα!

Τραβάτε με κι ας κλαίω, πάντως ο Μουρατίδης. Βρίζει τα γκόσιπ περιοδικά και τις γκόσιπ εκπομπές, αλλά συνέχεια δίνει συνεντεύξεις σε αυτές. Κάνει πως δεν τον νοιάζει η τηλεόραση, αλλά ξέρει τα πάντα. Ξέρει ότι δίνει συνέντευξη σε κουτσομπολίστικο περιοδικό και ρωτάει το δημοσιογράφο πώς του φαίνεται η κρίση στην Παλαιστίνη...Κάνει πως υποτιμά τη σόουμπιζ, αλλά ξέρει τα πάντα γι' αυτή.

Και επειδή έχει γίνει και ο ίδιος σταρ και εκπρόσωπος της σόουμπιζ που βρίζει και χλευάζει, τον ρώτησαν και για τα προσωπικά του. Αποφεύγοντας πάντα με τρόπο να δηλώσει τη σεξουαλικότητα του, μίλησε για τη μητέρα του, τον πατέρα του, την παιδική του ηλικία, ότι έχει πέσει στα πατώματα για τον έρωτα και ότι...έχουν κόψει τις φλέβες του για την πάρτη του (!!), ότι είναι κτητικός, ζηλιάρης, ότι έχει κάνει ναρκωτικά κτλ.

Και βέβαια δεν παρέλειψε να βάλει φωτογραφίες του ίδιου με τα μυθικά τέρατα (sic) με τα οποία έχει συνεργαστεί, Μαρινέλλα, Βουγιουκλάκη, Μερκούρη κτλ.

ΥΓ.Μα είναι δυνατόν να λέει ότι πάσχει η ελληνική τιβι από αμορφωσιά και έλλειψη παιδείας; Αφού η Σκορδά σπούδασε Φιλοσοφία του Θεάματος, ο Λιάγκας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, η Βίκυ Χατζηβασιλείου Νομική, η Σπυροπούλου σπουδάζει στη Φιλοσοφική...μέχρι και η Σάσα Σταμάτη έβγαλε τη (σ)χολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου