Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Νεα στηλη με διαφημισεις αυτη τη φορα.

Θα γραφω τις 3 καλυτερες διαφημισεις για τον μηνα που περασε και θα κανω ενα μικρο σχολιο για καθεμια απο αυτες :

1. Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ (δεν τη βρηκα στο ιντερνετ)

Ενα μεταλ γκρουπ παιζει live σε μια κεντρικη πλατεια αλλα το κοινο, και ειδικα οι ηλικιωμενοι, αδιαφορουν και αποστρεφονται το ειδος αυτο μουσικης. Τοτε αποφασιζουν να το γυρισουν στο λαικο και τοτε ολοι τους δινουν σημασια και διασκεδαζουν. Εξ ου και η εξυπνη ατακα της διαφημισης "γυρνα το στο λαικο". Μια διαφημιση που εχει σχεση με τη νεοελληνικη πραγματικοτητα, αφου το λαικο (ή σκυλαδικο) εχει περαση στους νεοελληνες περισσοτερο απο καθε αλλο ειδος μουσικης.

2.

Μια εξυπνη, αλλα λιγο υπερβολικη διαφημιση για το winbank της Τραπεζας Πειραιως. Ειναι παντως υπερπαραγωγη και θυμιζει διαφημιση εξωτερικου. Πολλοι τη σχολιασαν θετικα, ενω καποιοι ειπαν οτι ειναι "αμερικανια", αποψη με την οποια συμφωνω. Οπως και να 'χει, ειναι μια καλογυρισμενη και εξυπνη διαφημιση που σου τραβαει το ενδιαφερον.

3.

Μια καλογυρισμενη και εξυπνη σχετικα διαφημιση για το Τζοκερ, που προβαλλει την εντονη επιθυμια του συγχρονου ανθρωπου για πολλα λεφτα στο βωμο των οποιων δεν υπολογιζει τιποτα, ουτε συγγενεις. Βεβαια, η διαφημιση το δειχνει αυτο με ενα χιουμοριστικο σκετσακι. Ο ΟΠΑΠ κανει παντα ακριβες και καλογυρισμενες διαφημισεις, επειδη εχει πολλα λεφτα στην ακρη και διαφημιζεται σε ολα ανεξαιρετως τα Μεσα. Εχει τοσα λεφτα οσα δεν εχει μοιρασει ολα αυτα τα χρονια στους τυχερους που εχουν κερδισει σε καποιο απο τα παιχνιδια του. Θα ηθελα να ξερω ποσα πηρε ο ηθοποιος της διαφημισης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου