Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΑΤΗ;

Ειναι τα ζωδια μια μεγαλη απατη; Αυτο ειναι μια μεγαλη κουβεντα, αν και για να απαντησει κανεις πρεπει να μπορεσει να αποδειξει αν ειναι ή οχι απατη με χειροπιαστα στοιχεια. Οι αστρολογοι δε βγαζουν προς τα εξω τα μυστικα της επιστημης τους, ουτε ποτε απ' οσο ξερω καποιος απο αυτους δεν εδειξε δημοσια ποια διαδικασια ακολουθει ωστε να γνωριζει τι θα συμβει σε καθε ζωδιο ξεχωριστα την επομενη μερα, βδομαδα, μηνα, χρονο ή και...πενταετια.

Τελος παντων, εδω δεν εχω σκοπο να κανω θεωρητικη συζητηση για το αν ειναι αληθινη επιστημη ή μουφα η αστρολογια. Θα κανω ενα πειραμα στο οποιο θα ειστε κι εσεις θεατες. Αυτη τη βδομαδα αγορασα παρα πολλα περιοδικα και εφημεριδες. Ετσι σκεφτηκα να δω σε καθενα απο αυτα τι γραφουν τα ζωδια και αν ταιριαζουν μεταξυ τους. Αν η αστρολογια ειναι μια αληθινη επιστημη, τοτε προφανως, ολοι οι αστρολογοι θα κανουν τις ιδιες προβλεψεις! Αυτο δεν ακουγεται λογικο; Γιατι αν ο καθενας λεει κατι διαφορετικο, τοτε πως υφισταται αστρολογια; Ποιος λεει αληθεια και ποιος οχι; Ποιον να εμπιστευομαστε και ποιον οχι; Υποτιθεται πως αν για παραδειγμα εισαι Λεων ή Παρθενος ή Σκορπιος, τοτε η προβλεψη για την πορεια της ερχομενης βδομαδας θα ειναι ιδια απ' οποιον αστρολογο κι αν προερχεται. Δηλαδη αν ο ενας αστρολογος σου λεει οτι τα οικονομικα σου θα πανε χαλια την ερχομενη βδομαδα, τοτε και οι αλλοι το ιδιο πρεπει να σου λενε. Μονο ετσι θα υφισταται αστρολογια. Ετσι δεν ειναι;

Παμε τωρα να δουμε τι προβλεψεις κανουν για την ερχομενη βδομαδα/μηνα οι αστρολογοι στα εξης περιοδικα :

TV SHOW
ΤΗΛΕΡΑΜΑ
ΒΗMAGAZINO
PEOPLE
SYMBOL
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
TV PLUS
ΒΗΜΑDONNA

Ταυτοχρονα, θα κανω και ενα μικρο σχολιασμο της γλωσσας που χρησιμοποιουν οι αστρολογοι.



Θα διαβασω δυο ζωδια, τον Ταυρο (που ειμαι) και τον Υδροχοο.

TV SHOW 

ΤΑΥΡΟΣ
Εχετε συσσωρευσει μεσα σας πολυ ενταση και τις ημερες αυτες δε θα μπορεσετε να αποφυγετε την εκρηξη. Αποφυγετε την αναλυση σε λεπτομερειες σε ανεξηγητα γιατι και σε αδιεξοδες συζητησεις. Η ασαφεια στα αισθηματικα σας και η αβεβαιοτητα σας για το αν ο συντροφος σας, σας αγαπα, δεν πρεπει να γινονται αιτιες να καταρρεετε ψυχολογικα. Η κριση ειναι προσωρινη και ο χρονος θα σας δικαιωσει. Ο τομεας που απαιτει μεγαλη προσοχη ειναι ο οικονομικος. Εως και το καλοκαιρι θα εχετε αρκετες δυσκολιες και τα εσοδα σας διαρκως θα μειωνονται. Φανειτε συνετοι και αποφυγετε περιττες δαπανες. Οσοι αναζητατε εργασια, θα εχετε εξελιξεις.

(βρε αντε στο διαολο που θα μου πεις οτι θα μειωνονται τα εσοδα μου)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Επικεντρωθειτε σε θεματα που απτονται της εργασιας και δωστε τον καλυτερο εαυτο σας, ουτως ωστε να κερδισετε και τους πιο απαιτητικους. Η εποχη εντεινει τον εκνευρισμο και την ανασφαλεια σας, καθως και τις αδικες επιθεσεις που μπορει να υποστειτε απο τριτα προσωπα. Ενα φιλικο προσωπο εχει αναγκη απο την αγαπη και την υποστηριξη σας, ενω αν ειχατε μια παρεξηγηση ειναι η καταλληλη στιγμη για να την επιλυσετε. Στα αισθηματικα, ευνοουνται οι σχεσεις που εχουν δοκιμαστει στο περασμα του χρονου και οχι οι επιπολαιες σχεσεις. Πολλοι απο εσας ειστε προσκολλημενοι στο παρελθον και δεν μπορειτε να ξεφυγετε απο μια σχεση που σας εχει γινει εμμονη.

TV PLUS

ΤΑΥΡΟΣ

Ο φορτος εργασιας απο εδω και περα θα αρχισει να αυξανεται πολυ και εσεις θα πρεπει να ειστε πιο οργανωμενοι, για να ολοκληρωσετε ολα αυτα που πρεπει. Η κοινωνικοτητα σας ειναι στα υψη και αυτο θα σας κανει πολυ χαρουμενους. Ομως θα πρεπει να την "εκμεταλλευτειτε" σωστα. Βγειτε εξω, διασκεδαστε και ισως γνωρισετε και τον ανθρωπο που θα σας εντυπωσιασει. Τα αστρα ειναι στο πλευρο σας και ο μεγαλυτερος συμμαχος σας.

(ενταξει, αφου ειναι τα αστρα στο πλευρο μου, τοτε ειμαι κομπλε)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοιταζοντας τις λεπτομερειες σε ο,τι και αν κανετε αυτο το διαστημα, σιγουρα θα σας σωσει απο κακοτοπιες. Διπλοελεγξτε τα εγγραφα που υπογραφετε και τις συμφωνιες που κλεινετε. Στην εργασια σας ειναι καιρος να αλλαξετε στρατηγικη αλλα οχι στοχους. Τα οικονομικα σας θα ειναι σταθερα, μονο αν εσεις κανετε την απαραιτητη οικονομια. Φιλοι και συγγενεις σας κανουν παραπονα οτι δε σας βλεπουν. Αφιερωστε τους λιγο χρονο.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικα, οι δεσμευμενοι ειστε κοντα με το ταιρι σας, μοιραζεστε ομορφες στιγμες και κανετε ονειρα για το μελλον, απο την αλλη, οι αδεσμευτοι να ειστε ετοιμοι, αφου πολυ συντομα ο φτερωτος θεος θα σας κλεισει το ματι. Στα επαγγελματικα, πολλες υποχρεωσεις, πολλες ωρες δουλειας και νεες προκλησεις σας περιμενουν αυτες τις μερες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικα, οι δεσμευμενοι μην κουραζετε το ταιρι σας με τα προβληματα σας και φροντιστε να του δειξετε την αγαπη σας, απο την αλλη οι αδεσμευτοι βγειτε, χαρειτε και μη μενετε κλεισμενοι μεσα. Στα επαγγελματικα, ειστε προβληματισμενοι, αφου η δουλεια ειναι πολλη και οι ευθυνες αυξημενες. Τελος, στα οικονομικα μην ξεφευγετε.

(εδω βλεπω μια ταυτιση σχετικα με τα οικονομικα με το προηγουμενο περιοδικο)

ΒΗMAGAZINO ΤΗΣ ΑΣΗΣ ΜΠΗΛΙΟΥ

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομαδα θα ειναι ευνοικη για τα επαγγελματικα και τα οικονομικα σας. Αφενος θα αρχισουν να αποδιδουν στον οικονομικο τομεα ενεργειες που ειχατε κανει μεσα στο Σεπτεμβριο και αφετερου θα προκυψουν περαιτερω ευκαιριες αναβαθμισης των επαγγελματικων.

ΕΥΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ :
Να αναπνευσετε οικονομικα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσεληνος-εκλειψη Σεληνης δεν σας επηρεαζει τοσο αρνητικα οπως αλλους. Καινουργιες συμμαχιες ή μυστικες συμφωνιες ειναι μερικα απο τα αποδοτικα σεναρια της εβδομαδας-κυριως στον οικονομικο τομεα. Εκμεταλλευτειτε τις επομενες μερες για να δημιουργησετε ευκαιριες. Η δευτερη εκλειψη μπορει να φερει αλλαγες στο χωρο του σπιτιου ή της καριερας για τους γεννημενους στις αρχες του ζωδιου.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ :
Να υποδεχθειτε τον ερωτα.

(λεξη-κλειδι εδω ειναι το "μπορει").

ΤΗΛΕΡΑΜΑ

ΤΑΥΡΟΣ

Η περιοδος που ακολουθει θα σας προσφερει ευχαριστες εκπληξεις, κρυβει ομως και "παγιδες", γι' αυτο θα πρεπει να επιστρατευσετε τη λογικη, ωστε να μπορεσετε να διακρινετε τις πραγματικες ευκαιριες. Ο πιο ενεργοποιημενος τομεας ειναι αυτος των σχεσεων σας. Αυτο σημαινει οτι μπορειτε να κανετε ενδιαφερουσες γνωριμιες και να ζησετε ιδανικες στιγμες. Ωστοσο θα πρεπει να ειστε επιφυλακτικοι και να μην ενθουσιαζεστε. Με την Αφροδιτη στο Ζυγο απο τις 29/9, στα επαγγελματικα σας θα υπαρξουν νεες συναρπαστικες προτασεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εισοδος του Ερμη στον τομεα της σταδιοδρομιας σας απο τις 28/9 ενισχυει τις φιλοδοξιες σας και την ψυχικη σας ενεργεια και σας ωθει να λυσετε τα προβληματα σας, ακομη κι αν χρειαστει να υιοθετησετε νεες τακτικες. Μπορειτε να παρακολουθησετε ενα σεμιναριο, να εμπλουτισετε τις γνωσεις σας πανω στον τομεα σας ή ακομα και να ταξιδεψετε προκειμενου να παρετε φρεσκες ιδεες.

(Ο καθενας πιανει και εναν διαφορετικο τομεα, οπως παρατηρω, και σιγουρα θα πεφτουν μεσα σε μια μεριδα ανθρωπων. Ολο και καποιος θα κανει ενα σεμιναριο...οι περισσοτεροι εργαζομενοι κανουν καποια σεμιναρια σε καποια φαση της εργασιακης τους πορειας)


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Η περιοδος ειναι επεισοδιακη, λογω της σεληνιακης εκλειψης, η οποια θα φερει ταραχες στον χωρο της εργασιας σας. Προσπαθηστε να ειστε ψυχραιμοι των ωρα των επεισοδιων. Ο αναδρομος Ερμης θα σας απογοητευσει σε ενα αισθηματικο θεμα και θα φερει καθυστερησεις, τις οποιες υποψιαζεστε.

(αλλα ελεγε για τα επαγγελματικα μου η Αση)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σεληνιακη εκλειψη θα διαταραξει τις προσωπικες σας σχεσεις. Παρ' ολα αυτα, σας κανουν καποιες εξυπηρετησεις και ειστε πιο προνομιουχοι απο τους αλλους σε διεξοδους μετακινησης και ψυχαγωγιας. Τελος, προσεξτε λιγο καλυτερα τι διαδραματιζεται στη δουλεια σας.

(Ο,τι του κατεβει μου φαινεται γραφει ο καθενας. Καταλαβε κανεις τι ειναι αυτο με τις διεξοδους μετακινησης; Και αυτο το "προσεξτε λιγο καλυτερα τι διαδραματιζεται στη δουλεια σας" ποσο αοριστο ειναι;)

PEOPLE ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Προσεξτε τις κινησεις σας και υπολογιστε τις καθυστερησεις. Ενισχυστε τις δικλειδες ασφαλειας σας και αποφυγετε νεα ξεκινηματα. Ειναι καιρος για περισυλλογη και οχι για παρορμηση.

(Αυτο με τις καθυστερησεις το ειπε και στα "Παραπολιτικα", μαλλον ειχε κειμενακι και για τα δυο εντυπα και το τροποποιησε για το καθενα απο αυτα, σαν τους συντακτες στα ενημερωτικα site που κανουν copy-paste την ιδια ειδηση και την γραφουν αλλιως)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εκφραση και η κινηση σας θα πρεπει να ειναι προσεκτικες, γιατι ενα λαθος τωρα μπορει να φερει δυσαρεστες συνεπειες. Αναβαλετε ταξιδια, αγορες και κλεισιμο εμπορικων συμφωνιων.

(Το "Τηλεραμα" παντως ελεγε να ταξιδεψουν για να παρουν φρεσκιες ιδεες!)

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΜΕΝΕΓΟΥ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αναδρομος Ερμης φερνει επανασυνδεσεις με πρωην, με συνεργατες και καλους φιλους μεχρι και το πρωτο δεκαημερο του Οκτωβριου. Η αλλαγη ζωδιου της Αφροδιτης θα κανει πιο ηπια την καθημερινοτητα σας και θα βελτιωσει το κλιμα στο χωρο της δουλειας εως τις 23/10.

(Ο αλλος μου 'λεγε οτι θα ειναι επεισοδιακη η φαση και θα υπαρχουν ταραχες στον χωρο της δουλειας...)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμης γυρνα αναδρομος και προκαλει καθυστερησεις στα επαγγελματικα μεχρι και το πρωτο δεκαημερου του Οκτωβριου. Δεν ειναι καλος μηνας για ξεκινηματα. Η αλλαγη ζωδιου της Αφροδιτης ανεβαζει τη γοητεια σας και φερνει φλερτ με ατομα απο το εξωτερικο εως τις 23/10.

(Πριν ελεγε να υιοθετησουν νεες τακτικες και να ξεκινησουν σεμιναρια κτλ)

SYMBOL (ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΕΞΕΛΙΞΗ") ΤΗΣ ΖΕΤΑΣ ΑΓΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμασου για δραση. Θελω αθλητικο παπουτσακι φορμα και εγγραφη σε γυμναστηριο! Οσο για τη φθινοπωρινη γκαρνταρομπα σου βιασου να την σεταρεις γιατι με τον Ερμη αναδρομο τον επομενο μηνα σε βλεπω να βγαινεις εξω σαν τη Lady Gaga!

(Προφανως ειναι χιουμοριστικη η στηλη, αλλα θα μου πεις, και οι αλλες τι ειναι; Η τυπισσα προφανως εχει μαθει για το μεγαλο μου διλημμα για το γυμναστηριο...)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι καλα που σου πανε τα επαγγελματικα σου τον τελευταιο καιρο! Φτου σου βρε! Ο Σεπτεμβριος ηρθε με ανοιχτες αγκαλες με καινουργια δουλεια, προαγωγη και γενικα σε εκανε να μοιαζεις ενας σταρ. Και ο Νοεμβριος που θα ερθει θα ειναι ιδιος και καλυτερος.

(Η τυπισσα τρολαρει κανονικα. Μαλλον ξεχναει οτι απευθυνεται σε ελληνες αναγνωστες. Αληθεια, τα ζωδια που γραφονται τι εμβελειας ειναι; Δηλαδη απευθυνονται μονο στους Ελληνες; Και πως εξηγειται αυτο επιστημονικα; Δηλαδη δεν ισχυουν τα ιδια για τους κατοικους της Βουλγαριας; Και γιατι; Παντως, η αστρολογα απο τη χαρα της για τον Υδροχοο, που αποκατασταθηκε επαγγελματικα, πηδηξε ενα ολοκληρο μηνα!).

ΒΗΜΑDONNA ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΑΣΗΣ ΜΠΗΛΙΟΥ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Οκτωβριος ειναι μηνας δουλειας και λεπτων ισορροπιων στο χωρο εργασιας με τους ανθρωπους που εργαζεστε μαζι ή τους πελατες σας για οσους ασκειτε ελευθερο επαγγελμα. Με αναδρομο Ερμη προσεξτε συζητησεις, συμφωνιες, ψιλα γραμματα σε εγγραφα και σημαντικες αποφασεις. Προσπαθηστε να αναβαλετε τα πολυ σημαντικα για μετα τις 25/10. Απο τις 11 μεχρι τις 18 μπορει να εχετε ευχαριστα νεα που συνδεουν τη δουλεια με το πορτοφολι σας. Η εκλειψη ηλιου σε συνοδο με την Αφροδιτη στις 24 μπορει να δειξει το τελος μιας κακης σχεσης ή συνεργασιας και το ξεκινημα μιας νεας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ταξιδια, το εξωτερικο, η περιπετεια, η γνωση, οι σπουδες, τα καινουργια πραγματα που θελετε να κανετε ειναι τα ζητηματα που θα σας απασχολησουν κατεξοχην τον Οκτωβριο. Ενα νομικο θεμα το οποιο δεν ειχε επιλυθει το προηγουμενο διαστημα μπορει να κλεισει οριστικα μεσα στο μηνα. Ακομα, ο Οκτωβριος ειναι ιδιαιτερα κοινωνικος μηνας και θα κανετε νεες γνωριμιες. Η εκλειψη ηλιου στο Σκορπιο στις 24 σηματοδοτει ενα νεο κεφαλαιο εμπειριων στον τομεα της καριερας. Ενδεχομενως να ξεκινησετε κατι καινουργιο που θα ειναι πολλα υποσχομενο για το μελλον.

(Δε διαφερει και πολλα απ' οσα ειπε στο αλλο περιοδικο. Αν δεν ηταν ομως η ιδια αστρολογος, θα διαβαζαμε τα ιδια πραγματα στα δυο περιοδικα; Επισης, το οτι ειναι γυναικειο περιοδικο το ΒΗΜΑDONNA σημαινει οτι τα ζωδια του απευθυνονται μονο στις γυναικες; Η αστρολογος, χρησιμοποιει παλι λεξεις οπως "ισως" και "ενδεχομενως". Χαιρω πολυ...σε οποιονδηποτε μπορει να συμβει κατι "ενδεχομενως"...).

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου