Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΗΣ TV

Ακου τι ειπαν : Δεν εχω καταλαβει γιατι καποιος να κατσει να δει μια εκπομπη με διαφορους που απαντανε σε κατι ηλιθιες ερωτησεις και κερδιζουν λεφτα. Τελικα το σκεφτηκα και νομιζω οτι εχουν λογο υπαρξης οι εκπομπες αυτες. Τις προαλλες, το εβλεπα με τη γιαγια μου και προσπαθουσαμε να μαντεψουμε τις απαντησεις. Ειναι η τηλεοραση αυτη που εχει μια μορφη διαδραστικοτητας. Ο τηλεθεατης δε συμμετεχει με την εννοια να βγει ζωντανα, να απαντησει και να κερδισει λεφτα, αλλα συμμετεχει "αθορυβα" απο το σπιτι του με την παρεα του. Ειναι καλη εκπομπη για παρεα. Επιπλεον ο Φερεντινος ειναι ο καλυτερος παρουσιαστης τηλεπαιχνιδιων και σε "κραταει". Μπορει να μην κερδιζεις λεφτα, αλλα περνας καλα.

Γερμανου : Παει και αυτη στο Ε και ετοιμαζει εκπομπη με καλεσμενους ατομα που δεν ειναι στην επικαιροτητα. Κατι σαν Ασπα Τσινα, για να καταλαβετε. Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.

Δικαιωση : Δεν ειναι κακη σειρα, αλλα δεν ειναι "Κλεμμενα ονειρα". Δεν κανει χαμηλα νουμερα, αλλα δεν κανει τα νουμερα των "Κλεμμενων ονειρων". Επιπλεον, μοιαζει να ειναι πολυ προβλεψιμη. Ρομαντσα, ερωτικα τριγωνα, δολοφονιες, δικαστηρια κτλ. Δεν καταλαβαινω γιατι ο Αρβανιτης παρατησε τη μεγαλη επιτυχια του, για να αφοσιωθει σε νεα σειρα, και να την παραδωσει σε αλλο σκηνοθετη. Δε θα μπορουσε πρωτα να τελειωσει τα "Κλεμμενα";

Εξωγηινοι : Με τα ufo ασχοληθηκε η εκπομπη της Αννιτας Πανια. Τα κανονικα, οχι τα ανθρωπινα με τα οποια ασχοληθηκε για χρονια. Ειχε πολυ πλακα. Ισως η καλυτερη εκπομπη για ufo που θα μπορουσε να δει κανεις στην τηλεοραση. Κι αυτο χαρη στην Αννιτα Πανια, τις εκφρασεις της και τις ατακες της. Δειτε το.

Θεριζει : Προς το παρον, δεν υπαρχει εκπομπη ή σειρα που να "θεριζει" σε τηλεθεαση. Ο Σεφερλης εκανε κατι 40αρια τις πρωτες μερες και τωρα, οπως ειναι λογικο, εχει πεσει.

Καινουργιου : Το μεγαλο θεμα που απασχολησε το τηλεοπτικο ρεπορταζ ειναι τα επαγγελματικα της Καινουργιου. Τσακωθηκε με την αρχισυντακτρια; Εβαλε τα κλαματα; Την εβριζαν απο το ακουστικο; Γιατι ελειπε μια μερα; Ηταν οντως αδιαθετη; Γραφτηκε οτι αποφασιστηκε να απομακρυνθει απο το σχολιαστικο μερος για να μπορεσουν οι δυο αλλες να αναδειξουν περισσοτερο το ταλεντο τους. Η ιδια απαντησε διπλωματικα, λεγοντας οτι ειναι λογικο να υπαρχουν διαφωνιες. Παντως, η εκπομπη βρηκε τροπο να διαφημιστει και οι δημοσιογραφοι ασχοληθηκαν με τα επαγγελματικα της και οχι με τα γκομενικα της. Η Καινουργιου παντως δε γινεται να τσαλακωθει ή τουλαχιστον μπορει να τσαλακωθει μεχρι ενα πολυ συγκεκριμενο σημειο. Να αυτοσαρκαστει για παραδειγμα με τις τρεσες της.

Λατσιος : Για μια ακομα χρονια εμφανιζεται στο Dancing ως κριτης χορου (!) και εχει ακομα αυτη την αθλια αρθρωση. Το οτι ειναι εντελως ασχετος απο χορο, το χωνεψαμε, την αρθρωση του δε μπορει να τη φτιαξει; Ακομα και στο τρειλερ δεν ακους τι λεει. Ουτε ο Σταυρος Αλεξανδρου τοσο χαλια...

Μπεκατωρου : Εξακολουθει να μην ειναι πολυ ενεργη στα "Καρντασιανς". Γιατι αραγε;

Νικολετα Καρρα : Ειναι αυτη σταρ;;; Θα μου πεις, ειναι οι αλλοι;

Ορκος σιωπης : Μετρια σειρα, μετρια νουμερα. Οι φιρμες δεν φερνουν νουμερα, ουτε εγγυωνται την ποιοτητα.

Πηνελοπη Πλακα : Δε σταματα να δινει συνεντευξεις απο δω κι απο κει λες και ειναι καμια μεγαλη φιρμα...Και οι ρολοι της στην τηλεοραση ειναι παντα τοσο μετριοι...οπως και στη νεα σειρα του ΑΝΤ1 "Συμμαθητες".

Συμμαθητες : Ειναι η πρωτη φορα που κομεντι γινεται καθημερινη σειρα. Μετρια σειρα, δεν προκαλει γελιο, δεν εχει ωραια πλοκη. Ουτε για εβδομαδιαια δεν κανει...

Τριχες : Αθλιο.

Φανης Λαμπροπουλος : Το οτι μπηκε στο Dancing with the STARS, ειναι καλο, γιατι δειχνει οτι ξερει να τρολαρει στην τηλεοραση. Ενα μεσο που δεν προσφερεται και τοσο για τρολαρισμα...








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου