Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MEN'S HEALTH BEST COVER

Τρεχει ενας καλος διαγωνισμος που διοργανωνει το περιοδικο Men's Health και που βρισκεται στην τελευταια φαση του.
Ο διαγωνισμος αφορα τα καλυτερα εξωφυλλα του περιοδικου τα οποια καλουνται να ψηφισουν οι αναγνωστες.
Στο τελευταιο τευχος ψηφιστηκαν τα 6 καλυτερα εξωφυλλα.
Στο νεο τευχος που κυκλοφορει, καλουμαστε να ψηφισουμε το καλυτερο, το κορυφαιο εξωφυλλο τευχους, στα 10 χρονια κυκλοφοριας του ελληνικου Men's Health.
Τα δωρα του διαγωνισμου ειναι μεταξυ αλλων :
φωτογραφικη μηχανη, διαδρομος γυμναστικης, ρολοι, προιοντα αντρικης περιποιησης και αλλα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΥΧΟΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ Ή ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.menshealth.gr/bestcover

Εγω προσωπικα ψηφισα αυτο που πιστευω οτι θα κερδισει, γιατι αγαπημενο εξωφυλλο δεν εχω. Παροτι παω γυμναστικη (λεμε τωρα) δεν εχω προτυπο τους αντρες με 6-pack.
Ψηφισα το τευχος ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 με το Σπαλιαρα και τη Ναργες, και πιστευω πως θα βγει ή αυτο, ή το τευχος ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 με τον Αναδιωτη, ή το τευχος ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 με τον Πανο Βλαχο. Ενα απο αυτα τα τρια πιστευω οτι θα βγει. Μπορει ο Αναδιωτης να εχει καλυτερους κοιλιακους αλλα ο Σπαλιαρας εχει πιο καλοσχηματισμενο σωμα απο τον Αναδιωτη. Ο Αναδιωτης ειναι too much, δεν εχει ωραιο σωμα για μενα, παραειναι γυμνασμενο. Αλλα πιστευω οτι αυτος θα βγει πρωτος. Γιατι υποθετω οτι οι αναγνωστες ψηφιζουν αυτον που εχει τους καλυτερους κοιλιακους, δηλαδη αυτους που φαινονται καλυτερα και γενικα αυτους που ειναι πιο γυμνασμενοι. Θα μπορουσε παντως και ο Βλαχος να βγει πρωτος, ειναι και σε καλη φαση επαγγελματικα με το σιριαλ που παιζει, και καλοσχηματισμενους κοιλιακους εχει και εχει και το ποδηλατο απο πανω. Η Ναργες αν ηταν πιο αποκαλυπτικα ντυμενη και φαινοταν περισσοτερο στο εξωφυλλο, θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες το τευχος αυτο να βγει πρωτο. Ο Ρουβας δε νομιζω να βγει γιατι το τευχος ειναι πολυ παλιο, ειναι ασπρομαυρη η φωτογραφηση και ο Ρουβας αρεσει περισσοτερο στις γυναικες. Οι αλλοι δυο ειναι ντυμενοι και ειναι και ξενοι. Υποθετω οτι οι αναγνωστες θα ψηφισουν ντοπιο κοιλιακο.
Δειτε τα 6 καλυτερα εξωφυλλα οπως τα ψηφισαν οι αναγνωστες και πειτε ποιο ειναι το αγαπημενο σας και ποιο πιστευετε οτι θα βγει το καλυτερο ολων :










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου