Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ"

Τελικα αυτο που ειπε η Ελεονωρα Μελετη σε προσφατη συνεντευξη της, οτι δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω, ειναι αληθεια. Μην τυχον και πεις κατι αρνητικο γι' αυτη. Θα σε περιλαβει στο τουιτερ, με αιχμηρες λεξεις που σε σφαζουν με το γαντι και σε βαζουν στη θεση σου, ενω αν δεν εισαι ενας απλος χρηστης του τουιτερ, αλλα δημοσιογραφος, μπορει και να σου αφιερωσει ολοκληρο αρθρο στο blog της στο σαιτ mustonline.gr. 
Ετσι και εκανε με ενα δημοσιογραφο του "Πρωτου Θεματος", τον Κωστα Μπουρουση, ο οποιος σε προηγουμενο φυλλο της εφημεριδας, εγραψε κριτικη για το πρωτο επεισοδιο της εκπομπης της στο Εψιλον, σχολιαζοντας (αλλα οχι κατακρινοντας) το γεγονος οτι ηταν ολο αφιερωμενο στην ιδια. Ο τιτλος του αρθρου "Η τεχνη της αυτοαποθεωσης" ενοχλησε πολυ την παρουσιαστρια, που χωρις να μπει στη διαδικασια να διαβασει ολο το αρθρο (το λεει και η ιδια αλλωστε) "στολισε" για τα καλα το δημοσιογραφο, σε αρθρο της στο μπλογκ, και χωρις να λεει το ονομα του (δεν ηθελε, λεει, να τον κανει σταρ), τον φωτογραφιζει και αποκαλυπτει οτι καποτε της ζητησε συνεντευξη, οτι την εγλειφε επιτηδες και πως αυτη τον αντιπαθησε αμεσως, οτι το βλεμμα του εχει κατι που δεν της αρεσε και πως "δεν ειναι καλα". Η παρουσιαστρια θεωρησε οτι επειδη αρνηθηκε να δωσει συνεντευξη στον δημοσιογραφο, εκεινος εκανε την αρνητικη κριτικη για την εκπομπη-αφιερωμα. Και επειδη τολμησε αυτος ο "αρρωστος" δημοσιογραφος με τη χειραψια που ειναι "νεκρη σαν μαραμενο μαρουλι" να σχολιασει την εκπομπη (που ειναι δουλεια του) και παρα το οτι πολλοι αλλοι την σχολιασαν αρνητικα, αποφασισε να τον "στολισει" κανονικα σε αυτο το αρθρο :
http://mustonline.gr/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=11764

Δε χρειαζονται πολλα σχολια. Τετοια κανεις οταν χανεις το μετρο και παιρνεις τον εαυτο σου πολυ στα σοβαρα. Πως γινεται μια παρουσιαστρια που ειναι τοσα πολλα χρονια στο χωρο να αντιδρα ετσι στις αρνητικες αλλα εμπεριστατωμενες κριτικες που γινονται για τη δουλεια της (και οχι για τα προσωπικα της;). Τοσα χρονια τις δεχεται, τι επαθε τωρα; Εχει τοσο αναγκη την αποδοχη και τα καλα λογια; Γι' αυτο και εκανε εκπομπη αφιερωμα στη ζωη της; Αυτο η ιδια το ξερει και η ψυχαναλυτρια που επισκεπτεται τα τελευταια χρονια. Παντως η εκπομπη, ειναι πολυ καλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου