Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΟΙ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

1.Το είδα ξανά μετά από καιρό σε ένα κρητικό τοπικό κανάλι. Την πρώτη φορά νομίζεις ότι είναι κάποιο τρέιλερ ή απόσπασμα από ταινία ή σειρά. Μετά διαπιστώνεις ότι είναι διαφήμιση, κάτι που δεν περιμένεις και μπορεί να σε χαλάσει. Το μήνυμα πάντως είναι καλό. Δε διαφημίζει πλυντήριο, ούτε σοκολάτες, ούτε κινητή τηλεφωνία. Ίσως αν περισσότεροι επιλέγαμε ντόπια προϊόντα, να πήγαινε πολύ καλύτερα η οικονομία. Ο σκηνοθέτης του σποτ είναι ο Παπαδουλάκης, που σκηνοθέτησε το "Νησί".

2.https://www.youtube.com/watch?v=mhFpG5IiTP4
Δυο εξωγήινοι συζητάνε για το νεο molto. Η φωνή του ενός μου μοιάζει με αυτή του Μπέζου. Έξυπνη η ατάκα στο τέλος "τι έφτιαξε ο άνθρωπος".

3.https://www.youtube.com/watch?v=t7CW8LU13cE
Μια ακόμα διαφήμιση των Jumbo που προκαλεί πολλά αρνητικά σχόλια. Οι περισσότεροι τη βρίσκουν άθλια, σε κάποιους λίγους αρέσει. Πάντως, τα κατάφεραν πάλι και έγινε επίκεντρο συζήτησης, οπότε αυτό είναι επιτυχία. Ο κύριος που παίζει είναι ηθοποιός, αλλά δεν είναι αυτός που τραγουδάει. Κι εις...κατώτερα. Σαν ιδεά πάντως δεν είναι καθόλου κακή. Όταν πας σε μια ξένη χώρα, βλέπεις ανθρώπους να κρατάνε τσάντες με ονόματα ξένων εταιρειών και ποτέ ελληνικών. Ουσιαστικά, ο πρωταγωνιστής νοσταλγεί την Ελλάδα, την οποία ταυτίζει με τα Jumbo και με την σακούλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου