Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΑ "ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝΣ"

Ειναι καποιοι ανθρωποι που σε εντυπωσιαζουν με τον τροπο που χειριζονται το λογο. Με την διπλωματια τους, με την ευστροφια τους, με τις απαντησεις που δινουν σε δυσκολες ή και αφελεις ερωτησεις. Ειναι αυτοι οι ανθρωποι που απολαμβανεις σε μια συνεντευξη και εναν τετοιο ανθρωπο, αντιπροσωποι, ειδα χθες στα "Καρντασιανς". Τα οποια Καρντασιανς φαινεται οτι εξελισσονται στην βραδυνη τηλεοπτικη παρεα για φετος.

Ο Σακης Κεχαγιογλου ειναι ενας πολυ γνωστος ποινικολογος, που εχει γινει πρωτοσελιδα στις εφημεριδες και πρωτο θεμα στα δελτια, για τις πολυ μεγαλες υποθεσεις που εχει αναλαβει. Μετα απο χρονια, εμφανιστηκε σε τηλεοπτικο πλατο για να δωσει συνεντευξη, για να τον θυμηθουν οι παλιοι και να τον μαθουν οι νεοτεροι.

Παροτι συνηθιζω πολλες φορες το βραδυ να κανω ενα ανιαρο ζαπινγκ, απο συνηθεια, η συνεντευξη αυτη με κρατησε απο την αρχη μεχρι το τελος, κατι που δε μου συμβαινει πια συχνα, αφου εχω βαρεθει να βλεπω παντου συνεντευξεις στην τηλεοραση. Και παροτι, ο ποινικολογος, δεν ειπε και τιποτα συγκλονιστικο, ουτε εκανε καμια τρομερη αποκαλυψη, και παροτι οι ερωτησεις του Αρναουτογλου αν και ευστοχες, ηταν προβλεψιμες και απλες, ο ανθρωπος αυτος εβγαζε τοση δυναμη μεσα απο το λογο του, που δυσκολα πατουσες το κουμπι να αλλαξεις καναλι. Γι' αυτο και ενω ηταν να κρατησει λιγοτερο, συνεχιστηκε για πολυ ωρα ακομα. Καθε αλλο παρα επαρση και επιδειξη ισχυος και γνωσεων εδειχναν τα λογια του κυριου Κεχαγιογλου. Το αντιθετο. Δυναμικοτητα μεσα απο την απλοτητα. Ωριμοτητα μεσα απο την απολυτη γνωση του ποιος ειναι, τι κανει και τι σκοπο εχει. Ειμαι ο ταδε, η δουλεια μου ειναι αυτη, προσπαθω για το καλυτερο και ξερω οτι υπαρχουν και καλυτεροι. Αλλα και ευρυτερη παιδεια και οχι στεγνη γνωση της Νομικης, κατι που επεσημανε οτι χρειαζεται ενας δικηγορος για να ειναι καλος και ηταν και η συμβουλη που εδωσε στους νεους φοιτητες. Βεβαια, αυτη την ωριμοτητα και την συγκροτημενη προσωπικοτητα, καποιες φορες δεν την αποκτας. Απλα την εχεις.

Ο κ. Κεχαγιογλου μιλησε για την πολυτιμη βοηθεια του κ. Λυκουρεζου, που του εδωσε πολλες ευκαιριες και πως αυτος τις αρπαξε και τις εκμεταλλευτηκε. Γιατι, φιλοι αντιπροσωποι, δεν αρκει να εισαι αριστουχος της Νομικης, πρεπει να μαθητευσεις σε καλους δασκαλους, να εχεις ανθρωπους που να πιστεψουν σε σενα και να σου δωσουν ευκαιριες που θα τις αρπαξεις αμεσως. Και αυτο δεν ισχυει μονο για τη Νομικη.

Προς το τελος, οταν η συζητηση πηγε στα ναρκωτικα, ο ποινικολογος ειπε πως ο εμπορος ναρκωτικων εχει την ιδια ευθυνη με τον αγοραστη. Αυτο βεβαια προκαλεσε αντιδραση σε πολλους τηλεθεατες και ο Αρναουτογλου πηγε να το σωσει, διαχωριζοντας τη θεση του, με τον ποινικολογο μετα να ξεκαθαριζει οτι ειναι κατα των ναρκωτικων.

Ο Αρναουτογλου, παντως, ειναι πολυ καλος στις συνεντευξεις και το πηρε ολο πανω του. Οι δυο αλλοι 1-2 ερωτησουλες εκαναν.

Δειτε ολοκληρη τη συνεντευξη εδω, αν εχετε υπομονη δηλαδη, γιατι κολλαει συνεχεια :

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=4p3y_d_nhekm_a%3d

ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου