Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

DANCING WITH THE STARS ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Τι ενδιαφέρον έχει να δεις φέτος Dancing; Το στοίχημα. Τώρα ναι, αποκτά νόημα. Ποιoς θα αποχωρήσει; Ποιος θα κερδίσει; Δεν ψηφίζεις μόνο. Δε δίνεις το 2ευρω μόνο για να στηρίξεις το...αγαπημένο σου αστέρι (ποιος είναι φαν της Μορφούλας και της Καρρά;) και να συνεισφέρεις στον φιλανθρωπικό σκοπό του σόου. Δηλαδή δε βλέπεις πια dancing μόνο για να κερδίσουν οι άλλοι. Τώρα κερδίζεις και εσύ. ΠΩΣ;
Παίζοντας στοίχημα. Στο γνωστό site ιντερνετικού στοιχήματος stoiximan.gr :


ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!

Παρατηρούμε ότι φαβορί για νικήτρια στο στοίχημα είναι η Μορφούλα. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν τη γνωρίζει πολύς κόσμος και έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη από το σόου.
Τη μικρότερη απόδοση έχει ο Φάνης Λαμπρόπουλος. Λες να βγει αυτός; Αυτό σκέφτηκα σήμερα. Λες να γίνει η έκπληξη; Υπάρχει μια τάση να βγαίνουν οι διαφορετικοί άνθρωποι, οι ιδιαίτεροι. Για παράδειγμα, στην eurovision η Κοντσίτα. Πέρυσι στο dancing ο Ησαιας Ματιάμπα.
Πάντως, είδα κάποια βίντεο με το Φάνη και δε μου άρεσε καθόλου το χιούμορ του. Αν είχε πραγματικά καλό χιούμορ και είχε πολλούς φαν, ίσως να μπορούσε να βγει νικητής, ακόμα κι αν δεν ήταν ο καλύτερος χορευτής. Πόσο καλά να χορέψεις με τόσα κιλά; Και στο fame story η Καλομοίρα κέρδισε, ο Περικλής και ο Νότης που δεν είχαν τις καλύτερες φωνές. Μάλλον τις χειρότερες.
Θα ψηφίσω μάλλον Χρήστο Σπανό. Είναι αυτός που σκέφτηκα από την αρχή για νικητή. Νομίζω ότι το έχει. Καμιά φορά δε μπορείς να προσδιορίσεις γιατί πιστεύεις ότι κάποιος σου κάνει για νικητής. Επίσης, κατέληξα σε αυτόν, επειδή απέρριψα τους άλλους. Έχει παίξει και σε γνωστά σίριαλ του σταθμού. Την Κάρτσωνα με τίποτα δεν την βλέπω στο τελικό. Η Ηλιάκη δε νομίζω να κερδίσει, παρότι έχει πολλούς θαυμαστές. Ο Θεοχάρης περισσότερο ασχολείται να πουλάει τη σχέση του στα μίντια και να την προβάλει στα σόσιαλ μίντια, παρά ασχολείται με το χορό. Ο Βισκαδουράκης δεν είναι και τόσο διάσημος, ούτε πιστεύω ότι θυμάται κανείς σε ποια σίριαλ έπαιζε. Η Μορφούλα δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό. Η Καρρά δεν έχει αυτό το "κάτι" που θα την κάνει νικήτρια.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου