Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

tv up and down

tv up

1.Το νεο κεντρικο δελτιο ειδησεων του mega με τη Μαρια Σαραφογλου. Εφυγαν τα "παραθυρα" (δυστυχως εμεινε ο Πρετεντερης), και το νεο δελτιο προσπαθει να αντιγραψει αυτο του ΑΝΤ1. Το εβαλα στο up λογω της παρουσιας της Σαραφογλου, που ειναι μια πολυ ευγενικη φυσιογνωμια που σου αποπνεει εμπιστοσυνη.

2.Το ξεσπασμα της μητερας της Σισσυς Φειδα στην εκπομπη "Αποκαλυπτικα" (Epsilon). Δεν καταλαβα ακριβως γιατι ασχολουνται τα μιντια με το γαμο μιας τυπισσας που εκανε μια εκπομπη πριν κατι χρονια και γιατι να ενδιαφερει το κοινο τι διαφορες εχει με τη μανα της, αλλα ας το παραδεχτουμε. Εχει πλακα πολυ το τηλεοπτικο ξεμαλλιασμα και ειδικα αυτο το απολαυσαμε πολυ. Μετα απο αυτο, ο γαμος της Φειδα εγινε πρωτο θεμα στα μιντια και αυτο το χρωσταει στη μανα της!

3.Η Αννα Μπουσδουκου στο "Τωρα" (ΣΚΑΙ). Εξαιρετικη παρουσιαστρια-δημοσιογραφος, το ιδιο καλη, ισως και καλυτερη, απο την προκατοχο της, Ποπη Τσαπανιδου. Δεν ειναι τυχαιο οτι ηθελε να το κανει αυτο απο μικρο παιδι. Ηταν ο στοχος της και τον καταφερε. Ειναι πολυ αφοσιωμενη σε αυτο και ειναι κατι που την ενθουσιαζει. Φαινεται απο τον τροπο που αντιμετωπιζει καθε ειδηση, με παθος, με διαθεση, με χαμογελο. Απολαμβανει ακομα και το πιο βαρετο θεμα.

4.Το "Annitagr" (ALPHA). Της παει πολυ της Αννιτας αυτη η μιξη ενημερωσης και ψυχαγωγιας (infotainment), λιγο κοινωνικο, λιγο trash και παντα με το δικο της στυλ που δεν αντιγραφεται απο κανεναν. Ειναι η καλυτερη στιγμη της τηλεοπτικα ολα αυτα τα χρονια. Βρηκε αυτο που της ταιριαζει απολυτα. Αν και θα μας λειψουν παρουσιες οπως αυτη της "αντιπροσωπου".

5.Ο Αντωνης Σροιτερ στο κεντρικο δελτιο ειδησεων του Alpha. Ειναι πολυ καλος στις συνεντευξεις, αλλα και στην εκφωνηση φαινεται οτι γνωριζει τα θεματα, κι ας τα διαβαζει απο το autocue.

tv down

1.Το νεο σιριαλ του mega "Μανα Χ ουρανου". Μονο απο το τρειλερ φανηκε οτι προκειται για κατι πολυ μετριο και αδιαφορο.

2.Οι διαφημισεις κοινωνικου περιεχομενου με "επωνυμους". Δε μου αρεσει που οι διαφημιστες επιλεγουν αυτους για να τραβηξουν (δηθεν) το ενδιαφερον του κοινου και δε μου αρεσει που αυτοι επιλεγουν τετοιες διαφημισεις για να παρουσιασουν ενα δηθεν προφιλ με κοινωνικες ανησυχιες. Πολυ ψευτικο.

3.Το Music school (MEGA). 10χρονα που τραγουδανε για καψουρα και χωρισμους. Αυτο μονο αρκει για να το αντιπαθησεις. Χωρια τα γλυκαναλατα σχολια και οι μεσα στο μελι αντιδρασεις και βλεμματα και ολο αυτο το προστατευτικο περιβαλλον που στην ουσια ομως δεν ειναι προστατευτικο αφου εκθετει τα παιδακια αυτα χωρις λογο, παρα μονο για να γεμισει το προγραμμα του καναλιου και να κανει νουμερα η εκπομπη, δηλαδη να φερει εσοδα στο καναλι.

4.Οι ηθοποιοι-μοντελα στα πανελ των ψυχαγωγικων εκπομπων (Αναδιωτης, Λιτινας, Αλεξανδρου, Φραγκολιας). Δε μιλανε, δεν προσφερουν τιποτα στην εκπομπη, και πληρωνονται κι απο πανω απλα για να δειχνουν το προσωπο τους.

5.Το (ξενε)Ρουα Ματ στον ΑΝΤ1. Ερωτικα τριγωνα και τα συναφη με τους μισους ηθοποιους να ειναι Κυπριοι και τους αλλους μισους Ελληνες. Σκηνοθεσια Ανδρεας Γεωργιου. Ο νεος Φωσκολος που διαφερει απο τον προκατοχο του στο οτι κανει πολλα εξωτερικα γυρισματα. Τι να τα κανεις τα εξωτερικα γυρισματα αμα το στορι ειναι μια απο τα ιδια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου