Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

MEGA ΜΕ ΜΙΑ-ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ : 3-1

Σκληρό ήταν και το σημερινό ματς μεταξύ του "Πρωινού ΑΝΤ1" και του "Mega με μια". Τα δυο πρωινά και οι παρουσιαστές τους, τρίτη συνεχόμενη βδομάδα και μετά από 13 μέρες σκληρού και ανελέητου ανταγωνισμού, μπήκαν για ακόμα μια φορά στην τηλεοπτική αρένα, παραδίδοντας τα κορμιά τους στις ορέξεις των αδηφάγων τηλεκριτικών και πουλώντας τις ψυχές τους στο διάβολο της AGB.

Ώρα 10 το πρωί και οι παίκτες των δύο αιώνιων αντιπάλων καλωσορίζουν το διψασμένο για αίμα, δάκρυα, κόντρες, κουτσομπολιό, φάρσες, καρφιά και υπονοούμενα, τηλεθεάμον κοινό.

Ο Σεφερλής στο πρώτο δεκάλεπτο σκοράρει, συνομιλώντας με τα κάδρα των παλιών παρουσιαστών του mega και πετώντας καρφιά μεγατόνων για τους αντίπαλους, πετυχαίνοντας 30αρι, περνώντας 20 ολόκληρες μονάδες τους αντιπάλους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σεφερλής σχολιάζει την επικαιρότητα με τους συνεργάτες του με χιουμοριστικό τρόπο και εκτοξεύει την τηλεθέαση στο 35%, αφήνοντας πίσω τον Λιάγκα 23 μονάδες.

Ο διαιτητής του ΑΝΤ1 ειδοποιεί από το ακουστικό τη δυνατή Σάσα Σταμάτη να προχωρήσει στην επίθεση. "Χώσε γερά χωρίς έλεος". Το κουτσομπολιό δίνει σημαντικό προβάδισμα στο πρωινό ΑΝΤ1 με τη Σταμάτη να σκοράρει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που αποκαλύπτει στο κοινό τις δηλώσεις του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη για τη σύντροφο του Πρεβελιτς. Η τηλεθέαση φτάνει το 25% και αφήνει πίσω το Σεφερλή 9 μονάδες. Ο διαιτητής του Mega πάνω στην αμηχανία του, σφυρίζει για διαφημιστικό διάλειμμα προκειμένου να αποφασίσει πώς θα αντεπιτεθεί. Ο διαιτητής του ΑΝΤ1 εκμεταλλεύεται το διαφημιστικό των απέναντι για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση. Η Σάσα πετυχαίνει γκολ αποκαλύπτωντας ότι η Καινούργιου και η Ηλιάκη, παρότι ήταν φίλες, τώρα "σιχαίνονται η μία την άλλη". Ο Λιάγκας παίρνει θέση στο θέμα "γυναικεία φιλία" με τις απόψεις του να σκοράρουν στο 28% και στη συνέχεια η συζήτηση ανάβει μεταξύ των μελών του πάνελ και πετυχαίνουν το πολυπόθητο 30%.

Οι απέναντι γυρνάνε από το διαφημιστικό. Ο διαιτητής έχει πάρει τις αποφάσεις του. Βάζει την καυτή παίκτρια Τζούλια Νόβα ανάμεσα στο ζευγάρι Σεφερλής-Τσαβαλιά. Η Τζούλια φοράει ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ και μια μίνι φούστα και παρακολουθεί το μαγείρεμα από τον Λαγό. Ο διαιτητής στέλνει σήμα στο Σεφερλή "Πάρε μάτι". Ο Σεφερλής κοιτά με τρόπο προς το πλούσιο στήθος της Τζούλιας και η Τσαβαλιά παίρνει ένα ύφος ενόχλησης. Ο Σεφερλής το αντιλαμβάνεται και η Τσαβαλιά τον κοιτάει με τρόπο. Το ερωτικό τρίγωνο παίρνει την εκδίκηση του σκοράρωντας στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου με 34%, αφήνοντας πίσω την Μπαρμπαρήγου στο μόλις 13%!

Οι αστρολόγοι των δυο ομάδων ρίχνονται στη μάχη. Πρώτη μπαίνει σε θέση μάχης η Λίτσα Πατέρα και με ένα λεπτό καθυστέρηση η Βίκυ Παγιατάκη. Οι δυο κυρίες κονταροχτυπιούνται και τελικά κερδίζει η Πατέρα με πολύ μικρή διαφορά όμως, μόλις 2 μονάδες.

Ο αγώνας δείχνει να χάνει το ενδιαφέρον και η αγωνία και η αδρεναλίνη πρέπει να κυριαρχήσουν στο τέλος του δεύτερου ημιχρόνου. Το lead in άλλωστε είναι πολύ σημαντικό για τα κανάλια για τα οποία και παίζουν οι δυο ομάδες. Στα τελευταία λεπτά είναι που τα δίνουν όλα οι δυο αντίπαλοι.

Οι αντεννικοί μπαίνουν στο παιχνίδι επιθετικά με το "θέατρο της Τετάρτης". Είναι γνωστή η κόντρα των δυο ομάδων. Οι αντεννικοί και οι οπαδοί τους θεωρούν ότι ο Σεφερλής και η Τσαβαλιά δε μπορούν να κάνουν συνέντευξη, επειδή δεν είναι δημοσιογράφοι και οι του μεγκα και οι οπαδοί του Σεφερλή τονίζουν ότι ο παρουσιαστής του μέγκα υπερτερεί στο κωμικό στοιχείο που δεν έχει ο Λιάγκας. Ώρα να αποδείξουν ότι αυτά που τους κατηγορούν δεν ευσταθούν. Οι αντενικοί θέλουν να δείξουν το ταλέντο τους στην υποκριτική και την κωμωδία και με το "θέατρο της Τετάρτης" πετυχαίνουν ένα αξιοσημείωτο 19%. Το μέγκα αντεπιτίθεται με το Σεφερλή να παίρνει συνέντευξη από τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει (άλλωστε παίζει σε σίριαλ του καναλιού) αποκαλύπτει ότι είχε στο παρελθόν ερωτική σχέση με το Θοδωρή Αθερίδη, και πως τώρα είναι απλά δυο καλοί φίλοι που κάνουν σεξ. Η Καρύδη βάζει στα τελευταία λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου θεαματικό γκολ 39% τηλεθέαση, με το απέναντι θεατράκι να πατώνει στο 11% Αυτό ωστόσο είναι καλό για την αντίπαλη ομάδα γιατί το κατατάσσει στο εναλλακτικό ποιοτικό θέατρο και όχι στο εμπορικό στο οποίο ανήκει ο Σεφερλής. Βέβαια η ποιότητα του ματς δεν είναι το ζητούμενο, αλλά να 'χουμε να λέμε...

Απόλυτος θριαμβευτής ήταν και σήμερα η ομάδα του "mega με μια" με το γενικό μέσο όρο να είναι 38,7% και το μέσο όρο στο νεανικό κοινό 40,6%! Ο γενικός μέσος όρος των αντιπάλων ήταν 23,7% και στα νεανικά 21%.
Οι παίκτες της ομάδας δε σταματούσαν να πανηγυρίζουν στα καμαρίνια φωνάζωντας όλοι μαζί "mega με μιαααα", ενώ ο Λιάγκας το έριξε και πάλι στο φαγητό για να πνίξει τον πόνο μιας ακόμα μεγάλης ήττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου