Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

tv people quotes

"Με μεθοδικη ερευνα σε Ελλαδα, Ρωσια και Γερμανια αποδειξαμε οτι ο Αλεξ δεν επεσε θυμα απαγωγης για εκμεταλλευση ή εμποριο οργανων. Υπηρξε θυμα μιας αγριας ομαδας παιδιων που του στερησαν τη ζωη".
Αγγελικη Νικολουλη, TV24

Την μεγαλυτερη κακια την εχουν πολλες φορες τα παιδια. Πολυ μεγαλυτερη απο αυτη των ενηλικων...

"Η Ναταλια μου βγαζει εναν ανθρωπο που εχει πληγωθει πολυ και το εκφραζει. Αυτη την ευαισθητη πτυχη της την ξετυλιγει, νομιζω, στα τραγουδια που γραφει".
Κωνσταντινα Σπυροπουλου, Τηλεραμα

Ναι, ειδικα στο "ο τελειος αντρας, ο αντρας ο σωστος, ο προστυχος, ο εξυπνος, ο γοητευτικος, ο τελειος αντρας δεν ειναι πουθενα, γι' αυτο κατσε μαζι μου και μη ζητας πολλα".

"Η αρνητικη κριτικη που μου εχει ασκηθει απο τα ΜΜΕ οφειλεται στο οτι δεν υπαρχουν τηλεοπτικα προσωπα αυτο το διαστημα. Ποσο μαλλον καινουρια".
Κωνσταντινα Σπυροπουλου, Τηλεραμα

Παιζει να ειναι και αυτο. Αν εμφανιζοσουν πριν 10 χρονια μπορει και να μην ασχολουταν κανεις.

"Ο ανθρωπος πρεπει να αφηνεται στη ροη της ζωης. Δεν εννοω βεβαια να ειναι νωθρος και να περιμενει να του ερθουν ολα καθως στεκεται ετσι απραγος...Χρειαζεται ομως να μην ειναι "κολλημενος", αλλα να μπορει να καταλαβαινει τις χαρες και τα δωρα που του προσφερονται. Θελει ταλεντο να αναγνωριζεις την καλη σου τυχη και τις ευκαιριες που σου δινονται σε αυτην τη ζωη".
Αριεττα Μουτουση, Τηλεραμα

Ωραιο!

"Ειμαι αρκετα αντικειμενικη. Δεν χαιδευω κανεναν".
Μπεσυ Μαλφα, Tv plus

Ναι, το ειδαμε...

"Οι παραγωγες κανουν το καλυτερο που μπορουν με τις συνθηκες που βιωνουμε τωρα αλλα και στο παρελθον, γιατι δεν ειμαστε μια πλουσια χωρα".
Μπεσυ Μαλφα, Tv plus

Να τα λεμε και αυτα...

"Η τηλεοραση ειναι ενα μεσο που αγαπω, μου αρεσει ολη αυτη η διαδικασια και δεν ανηκω στους ηθοποιους που λενε οτι κανουν τηλεοραση για τα χρηματα".
Χρηστος Σπανος, Tv plus

Πες τα Χρηστοσπανε!!

"Ειναι σιγουρα μια απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες της καριερας μου, επειδη εκει με εμαθε ο κοσμος. Θα τη θυμαμαι για παντα αυτην τη δουλεια".
Αποστολης Τοτσικας, Men's health

Εμεις παλι την ξεχασαμε πριν καν τελειωσει...

"Αν καποιος χασει τη δουλεια του, τη χανει για μια φορα. Την επαγγελματικη αξιοπρεπεια του, απαξ και τη χασει, τη χανει για παντα".
Θανος Δημαδης, Real News

Γιατι το λες; Ολοι δικαιουνται μια δευτερη ευκαιρια...

"Καθενας στο επαγγελμα του κουβαλαει παντα τις αναστολες και τις προκαταληψεις που πιθανως του κληροδοτησε η οικογενεια. Το πως συμπεριφερεται καποιος ως επαγγελματιας αντανακλα σε μεγαλο βαθμο το πως μεγαλωσε ως παιδι".
Θανος Δημαδης, Real News

Σωστο!

"Εχω φλερταρει πολυ περισσοτερο απ' ο,τι εχω κανει σχεσεις".
Ζετα Μακρυπουλια, Ομορφος κοσμος

Συγχαρητηρια!












1 σχόλιο: