Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ο ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!


Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι πριν μερικά χρόνια με την αμφιλεγόμενη συμμετοχή του στο Fame Story, αρθρογραφεί στο iefimerida.gr και στο τελευταίο του άρθρο τα βάζει με τους ναζιστές, ή καλύτερα με το ναζιστικό καθεστώς της χώρας μας, κατακρίνει τους πολιτικούς μας, αλλά και τους συμπολίτες μας και κάνει λόγο για διεφθαρμένους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.
«Ολοι είμαστε ναζιστές» υποστηρίζει ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, εννοώντας ότι ζούμε σε ένα ναζιστικό καθεστώς που οι φόροι είναι αμείλικτοι και τα χρήματα εξουσιάζουν τις ζωές μας.  Ο κ. Χατζηστεφάνου θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την άνοδο του ναζισμού στη χώρα μας, αφού με ύπουλους και έμμεσους τρόπους τους προωθούν και συμβάλλουν στην καθιέρωση τους στην πολιτική ζωή του τόπου. Μάλιστα, κάποια ΜΜΕ, υποστηρίζει, διαφθείρουν τη νεολαία, παρουσιάζοντας τη ναζιστική προπαγάνδα ως υπεράσπιση της πατρίδος.
Καταγγέλει τη βία των ναζιστών προς τις μειονότητες, όπως τους ομοφυλόφιλους και τους μετανάστες. «Όλη η Ελληνική αγροτική παραγωγή στηρίζεται στην δουλεία και στην τρομοκρατία των ανυπεράσπιστων μεταναστών» σημειώνει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει πως τέτοια φαινόμενα γίνονται με την ανοχή της κυβέρνησης και της Ε.Ε. Στόχος του ναζιστικού καθεστώτος είναι ο λαός να μείνει απαθής, λέει, ενώ θεωρεί ψευδαίσθηση της δημοκρατίας τις εκλογές αλλά και μια στημένη υπόθεση από τα «απολύτως ελεγχόμενα» ΜΜΕ.


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα. Όλα καλά;
    Αν θες να αποκτήσεις το τσατ, μπες στο μπλογκ μου και πήγαινε στο σημείο που λέει [Get a Cbox]. Κάνε κλικ και θα σε καθοδηγήσει αυτό για τα επόμενα βήματα. Αν χρειαστείς βοήθεια, πες μου.
    Όσο για τον Χατζηστεφάνου, δεν τον ξέρω και με αυτά που γράφει, μάλλον δεν θέλω και να τον μάθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή