Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

tv up and down

tv up

1.Η εξυπνη καμπανια του MEGA για τις νεες ελληνικες σειρες. Μοιαζει με αυτοσαρκασμο που διαφημιζουν τις νεες ελληνικες σειρες στα τουρκικα.

2.Η ερμηνεια της Αθηνας Οικονομακου ως μετανιωμενης Χρυσας στα "Κλεμμενα ονειρα".

3.Τα πολλα νεα προγραμματα που θα δουμε συντομα στη μικρη οθονη. Καλλιο αργα παρα ποτε.

tv down

1.Ο Γιωργος Καπουτζιδης να αναλωνεται σε εκπομπη μαγειρικης. Καλυτερα θα ηταν να κατσει σπιτι του και να γραψει κανα σεναριο. Ειναι απογοητευτικο μετα το "Παρα πεντε" να τον βλεπεις πανω απο τις κατσαρολες.

2.Ο Αρης Πορτοσαλτε στον ΣΚΑΙ. Αισχρος.

3.Η εκπομπη της Σοφιας Τσιπα στον ΣΚΑΙ που ειναι απο τις πιο βαρετες, αδιαφορες, ανουσιες εκπομπες που εχουν υπαρξει ποτε. Συνεντευξεις με προσωπα της showbiz που εχεις σιχαθει πια να βλεπεις, ανοητα θεματακια, γενικα κενο. Την εβλεπα χθες με καλεσμενο τον Βαλτινο που επαιζε...ποδοσφαιρακι με την παρουσιαστρια και ειναι απο τα χειροτερα και πιο γελοια πραγματα που εχω δει ποτε στη ζωη μου στην ελληνικη τηλεοραση.


3 σχόλια:

  1. Χάρηκα που σε γνώρισα Στέφανε, επισης διάβασα και προηγούμενες αναρτήσεις σου. Είμαι μόνιμος κάτοικος Τορόντο Καναδά γι αυτό μου είναι άγνωστα τα πρόσωπα για να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέραν της συμφωνίας ή διαφωνίας, ως προς τις επιλογές των προσώπων, μου αρέσει η ξεκάθαρη άποψη και η τόλμη στην κατάθεσή της.
    Είσαι νέος, keep walking, και μακάρι να μείνεις πάντα έτσι. Αδέσμευτος στην γνώμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις τόσο ξεκάθαρα - πέραν της συμφωνίας ή μη με το περιεχόμενο των γραπτών σου!
    Χάρηκα για την ηλεκτρονική γνωριμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή