Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

2 ΝΕΑ ΤΗΛΕΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!


ΣΟΚ! 2 νεα τηλεπεριοδικα κυκλοφορησαν σημερα στα περιπτερα. Το tv menu και το my tv. Μου εκανε πολυ εντυπωση. Ακουγοταν οτι θα κυκλοφορησει τηλεπεριοδικο απο τον ομιλο ΑΝΤ1 εδω και καιρο, οποτε καπως το περιμεναμε αυτο. Αλλα μαζι με αυτο, κυκλοφορησε ενα ακομα! Ποσα τηλεπεριοδικα εχει η χωρα μας τωρα; 16!! Χωρις να υπολογισουμε σε αυτα, τα ενθετα των εφημεριδων. Κανενα αλλο ειδος δεν εχει τοσα πολλα περιοδικα. 16 τηλεπεριοδικα...σε μια χωρα σαν την Ελλαδα...και σε μια εποχη που τα τηλεοπτικα προγραμματα ειναι πολυ λιγα σε σχεση με το παρελθον. Για να μην παρεξηγηθω, εγω τα αγοραζω αυτα τα περιοδικα, διαβαζω γενικα πραγματα για την τηλεοραση, με την οποια εχω σχεση αγαπης-μισους, και ενταξει, ανθρωποι βρισκουν δουλεια, αλλα μου φανηκε περιεργο που βγηκαν ακομα 2 περιοδικα του ειδους και δε θεωρω οτι εχουν να προσφερουν κατι παραπανω. Και ριχνοντας μια ματια, ειδα οτι η δομη, η θεματολογια, ολα ειναι μια απο τα ιδια. Καμια ουσιαστικη διαφορα. Δυο ακομα τηλεπεριοδικα που δεν εχουν να προσφερουν κατι διαφορετικο. Γιατι ας πουμε ο αναγνωστης που επαιρνε για χρονια τον "Τηλεθεατη" τωρα να παρει το καινουργιο αφου ουτε κατι διαφορετικο ειναι, και ουτε καμια προσφορα εχει. Βεβαια, ειναι αρχη ακομα, και μπορει να διαφοροποιηθουν στο μελλον και να βελτιωθουν.
Τι εχετε να πειτε;
Αγοραζει κανεις αυτα τα περιοδικα; Ποιο ειναι το κοινο τους; Πώς λετε να τα πανε απο πωλησεις απο τη στιγμη που δεν εχουν κιολας και προσφορες με dvd κτλ;
Παντως, νομιζω οτι ειναι ωραια αυτα τα περιοδικα, και χρησιμα, γιατι εκτος απο τηλεοραση εχουν πολλα αλλα θεματα, οπως πολιτιστικα, κηπουρικη, μαγειρικη, ψυχολογια, κοινωνικα θεματα, ταξιδια, ζωδια, σταυρολεξα και πολλα αλλα. Και ειναι και φτηνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου