Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

greek media mpla mpla

-Ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του περιοδικού Unfollow. Τι καλύτερος τρόπος να διαφημιστείς από το να ασχοληθεί μαζί σου ο πασίγνωστος τηλε-βουλευτής; Πάντως, άλλο περιοδικό της αριστεράς, όπως το αποκάλεσε ο Άδωνις, και άλλο περιοδικό που έχει αριστερή ιδεολογία. Το unfollow δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα, με τον τρόπο που ο "Ριζοσπάστης" ανήκει στο ΚΚΕ. Επίσης, δε γράφει ο Βαξεβάνης, όπως είπε. Και ούτε καταλαβαίνω τι δουλειά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να πάρει θέση. Υπάρχουν και εδώ πολλές απόψεις για το θέμα αυτό. Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι έχουμε δημοκρατία και ελευθερία του τύπου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και όρια. Πάντως, εδώ που τα λέμε, και στους αριστερούς, αρέσει να προκαλούν. Εγώ θεωρώ ότι το εξώφυλλο αυτό είναι εκτός απο προκλητικό (δεν τίθεται θέμα άλλωστε αν είναι ή όχι), χωρίς ουσία και υπόβαθρο. Και η άποψη ότι αυτό το εξώφυλλο εκφράζει το μέσο Έλληνα που έχει χτυπηθεί από την κρίση, είναι χαζή. Ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ένα αξίωμα, σημαντικότατο μεν, αλλα ένα αξίωμα. Δεν υπάρχει για να αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες, και ούτε ο Έλληνας εξαρτάται από εκείνον, όσο κι αν κάποιοι θεωρούν ότι για όλα ευθύνεται αυτός και οι παρατρεχάμενοι του. Το σχόλιο του blogger Zaphod (http://aeisixtir.blogspot.com/2013/03/blog-post_8.html) είναι εύστοχο : "Οταν photoshopaρονται πραγματικά δαρμένοι για να φαίνονται οκ πώς και δεν ζητά ο κάθε Άδωνις εκεί την παρέμβαση εισαγγελέα;

-Πάντως είναι αστεία η υπόθεση Καλλιμούκου. Από που κι ως που να πάει Βουλγαρία για να...εκπορνευτεί; Ούτε το koulouri.com θα σκεφτόταν τέτοια είδηση. Ξεσπάθωσε η ξανθιά παρουσιάστρια στην εφημερίδα "News" και απειλεί θεούς και δαίμονες. Η "News" έκανε και ρεπορτάζ για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως το δημοσίευμα είναι ψευδές.

-Ποιον δημοσιογράφο άραγε καρφώνει η Καλλιμούκου; "Ζει και αναπνέει για να σπιλώνει υπολήψεις".

-Το θέμα αυτό αποκαλύπτει και την πολύ βρώμικη πλευρά της δημοσιογραφίας και ειδικότερα της ιντερνετικής δημοσιογραφίας. Ανώνυμοι, χωρίς υπογραφή, γράφουν σε σάιτ παρακατιανά, καθόλου έγκυρα, ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, ξεπερνώντας κατά πολύ σε φαντασία το Ciao.

-Εντωμεταξύ, το "θριλερ" με τον τελικό του Masterchef 2 δεν έχει τελειώσει. Ο τελικός ακόμα δεν έχει γυριστεί...Το στούντιο ΑΤΑ λόγω χρεών και έλλειψης προσωπικού αδυνατεί να τον γυρίσει και τώρα το MEGA καλείται να δώσει τα λεφτά για να γυριστεί.

-Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε σε εφημερίδα ότι εκτός από ηθοποιός είναι και δημοσιογράφος! Είναι αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της ΕΤ1 "Γένους Θηλυκού". Μια εκπομπή που με το ζόρι κάνει 1%. Εκφράζει μάλιστα την άποψη της για την ΕΡΤ που δεν είναι θετική : "Η ΕΡΤ έχει πνιγεί από το μεγάλο αριθμό των υπαλλήλων που δεν δουλεύουν, δεν έχουν αντικείμενο και διάθεση να ασχοληθούν. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι με την κακή έννοια του όρου".

-Η εκπομπη "136" στη ΝΕΤ κανει μηδενικα ποσοστα και με το ζορι φτανει στο 1%. Προτου βγει στον αερα η εκπομπη, πολλοι δημοσιογραφοι και κοινο αποδοκιμασαν την επιλογη της Ανθης Σαλαγκουδη για την παρουσιαση, επειδη ειναι κορη πρωην υπουργου. Προσωπικα, αυτο δε με πειραζει καθολου, απο τη στιγμη που θα εδειχνε αυτη και οποιαδηποτε αλλη οτι ειναι καλη σαν παρουσιαστρια. Αυτη ομως, δεν εχει δειξει οτι ειναι κατι ιδιαιτερο. Μια μετρια παρουσιαστρια σε μια μετρια εκπομπη. Ετσι και αλλιως, ομως, οι εκπομπες της κρατικης παντα κανουν χαμηλα νουμερα. Ας μην την αδικουμε παντως τοσο. Εχει σπουδασει δημοσιογραφια στο Αριστοτελειο, εχει δουλεψει αρκετα στο χωρο. Ασχημη δεν την λες κιολας.

-Απο τους πλεον αντιφατικους ανθρωπους των μιντια σε μια αντιφατικη κινηση. Ο Γιωργος Τραγκας στον ΣΚΑΙ...Στην αρχη νομιζαμε πως ειναι ανεκδοτο, μεχρι που ειδαμε και το skai.gr να το γραφει. Και να που εγινε! Νομιζω πως εχουμε να περιμενουμε και αλλες εκπληξεις απο τον ΣΚΑΙ στο μελλον...

-Και γιατι αντιφατικος; Ελαβε τη μεγαλυτερη κρατικη διαφημιση με εφημεριδες πολυ χαμηλης κυκλοφοριας, ειναι αντιμνημονιακος και λαικος, αλλα συναμα απο τους πλουσιοτερους Ελληνες. Το ονομα του περιλαμβανεται στη λιστα Λαγκαρντ, αμειβεται με ποσα που ξεπερνουν καθε φαντασια, ακομα και σε περιοδο κρισης, διαθετει δυο σωματοφυλακες, οδηγει Porche Cayenne, κανει διακοπες σε Ευρωπη και Μυκονο, ενω ειναι απο τους λιγους Ελληνες που εχουν βιλα στο Μονακο, διαμερισμα στο Παρισι και εξοχικο στη Μυκονο. Περσονα που αξιζει φιλοσοφικης και κοινωνιολογικης αναλυσης.

-Το σαιτ του Κωστοπουλου, το pkool.gr εγινε koolnews.gr και ο γνωστος πρωην μεγαλοεκδοτης εβγαλε και ψηφιακο περιοδικο με τιτλο Kool. Θεωρω οτι η επιτυχια του Κλικ και του Nitro δε θα επαναληφθει στο διαδικτυο, αλλα αυτο δε μενει παρα να το δουμε. Και οχι, ο λογος δεν ειναι οτι δηθεν "το lifestyle πεθανε". Τι χαζη ατακα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου