Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

tv people quotes

"Θεωρω οτι η συμπεριφορα του Ρωσου δεν ειναι σωστη, διοτι αυτος ξεπερνα τα ορια, κανοντας τελικα ερωτα με τη Χρυσα. Πιστευω πως ο πραγματικος φιλος που θελει να προστατεψει το φιλο του ωστε εκεινος να μην πληγωθει, δεν φτανει σε αυτο το σημειο".
Δημητρης Λιακοπουλος, TV24

Ετσι ακριβως. Ποτε μου δεν συμπαθησα αυτον τον Ρωσο. Ολοι λεγανε οτι ο Ρωσος ειναι το καλο παιδι, αλλα να που τελικα δεν ειναι και τοσο καλο παιδι. Αλλωστε ειναι αλητης και ενας αλητης δε γινεται να ειναι μονο καλο παιδι. Και ποιος ειπε αλλωστε οτι τα καλα παιδια ειναι και συμπαθη; 

"Στα προσεχη επεισοδια θα δουμε τον Σακη ισοπεδωτικο, να βυθιζεται ολοενα και πιο βαθια στον βουρκο της παρανομιας".
Δημητρης Λιακοπουλος, TV24

Εχει ενδιαφερον ο ρολος του Σακη, γιατι στην αρχη περναει εντελως απαρατηρητος, οι σεναριογραφοι δεν του δινουν καθολου σημασια, και μετα απο πολλα επεισοδια βγαζει κεφαλι και παρουσιαζει την κακη του πλευρα. Εμενα παντως μου ειναι συμπαθης ο Σακης.


"Η εκπομπη (Ομορφος κοσμος) ειναι καθρεφτης αυτου που συμβαινει στη χωρα".
Γρηγορης Αρναουτογλου, Super tv

Ποιος να φταιει που να χαθηκε η στιγμη, ποιος πληγωνει τη σιωπη, γιατι να κλαιει ενα παιδι πριν γεννηθει, στον καθρεφτη ειναι η απαντηση...

"Η μελαγχολια και η καταθλιψη ειναι χειροτερες απο την κριση".
Γρηγορης Αρναουτογλου, Super tv

Μα η κριση ειναι αυτη που δημιουργει την μελαγχολια και την καταθλιψη κυριε Γρηγορη.


"Δεν εχω βαρεθει την τηλεοραση. Θελω να κανω κι αλλα πραγματα, αν μπορεσω. Αν δεν μπορεσω, δεν θα σκασω. Αισθανομαι γεματη".
Μαρια Μπεκατωρου, Tv plus

Μου αρεσει αυτη η γυναικα. 

"Δεν θελω να κανω κοινωνικη εκπομπη. Αυτο που θελω ειναι να κανω τον κοσμο να περναει ευχαριστα".

Να γιατι μου αρεσει. Ειναι ειλικρινης και δεν ειναι καθολου δηθεν. Σπανιο πραγμα στο χωρο αυτο.


"Ο αυτοσχεδιασμος ειναι κατι που εχουμε κανει ολοι σαν παιδια. Χρησιμοποιεις τη φαντασια σου και δεν ειναι και κατι δυσκολο ή ιδιαιτερο. Μολις μπεις στο παιχνιδι, νομιζω πως μπορεις να το απολαυσεις και να περασεις πολυ καλα".
Ζησης Ρουμπος, Tv plus

Δεν νομιζω πως ειναι ετσι. Εγω οταν εβλεπα το "Καψε το σεναριο" ελεγα πως αυτο που κανουν ειναι τρομερα δυσκολο. Νομιζω πως ειναι θεμα ταλεντου. Απο κει και περα, ωραια θα ηταν να κανουμε τετοια σκετσακια με αυτοσχεδιασμο με την παρεα μας.


"Το να εκτιθεσαι στον φακο δεν ειναι ευκολο πραγμα. Σε "ξεγυμνωνει" και απαιτει μεγαλο μερος της ενεργειας σου. Η ισορροπια εχει να κανει με το ποσο εχουμε δουλεψει με τον εαυτο μας".
Ζετα Μακρυπουλια, Tv menu

"Εκανα ψυχοθεραπεια για να μπορω να ανακαλυπτω τροπους να διαχειριζομαι δυσκολιες που θεωρουσα αξεπεραστες, να αισθανομαι πιο δυνατη και να εμπιστευομαι τον εαυτο μου".
Ζετα Μακρυπουλια, Tv menu

Αυτη η γυναικα ειναι αξιοθαυμαστη, γιατι συνδυαζει ταλεντο, ομορφια (και τι ομορφια!) αλλα και καλλιεργεια, παιδεια και μυαλο.


"Δεν ειχα ουτε τσιγαρο να καπνισω και εμπαινα στα λεωφορεια χωρις να εχω εισητηριο".
Μεριεμ Ουζερι, Tv menu

Και δε χαιρεσαι; Γλιτωσες πολλα...μεχρι και θανατο! Οσο για το αλλο, μη σκας. Και εγω χωρις εισητηριο μπαινω στα λεωφορεια. Το κακο με τα λεωφορεια ειναι οτι δε μπορεις να παρεις εισητηριο απο επιβατη, οπως στο μετρο. Σου αφιερωνω αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=fRDuGGQKlyc


"Εκει που λες "αει στο καλο, βαρεθηκα να ψαχνω και να περιμενω, δεν θελω τιποτα" και μετα ηρεμεις, τοτε συμβαινει".
Κατερινα Γερονικολου, News

Για τον ερωτα λεει. Εχει δικιο. Τσεκαρισμενο. Μπα οχι, δεν εχει...γιατι και οταν δεν ψαχνεις παλι τιποτα...Ειναι απλα να σου τυχει. Δεν ειναι μεταφυσικο.

"Η ΕΡΤ εχει πνιγει από το μεγαλο αριθμο των υπαλληλων που δεν δουλευουν, δεν εχουν αντικειμενο και διαθεση να ασχοληθουν. Ειναι δημοσιοι υπαλληλοι με την κακη εννοια του ορου".
Κατερινα Γερονικολου, News

Ενα ακομα χτυπημα δεχεται η ΕΡΤ και μαλιστα απο υπαλληλο της, αφου η Κατερινα Γερονικολου, εκτος απο ηθοποιος ειναι και αρχισυντακτρια σε εκπομπη της ΕΤ1. Χτυπα κι αλλο θα το αντεξω...ρε αφηστε ησυχη την ΕΡΤ! Την εχετε ξεσκισει την καημενη. Μη βλεπουμε μονο τα αρνητικα, εχει πολλα ωραια προγραμματα η ΕΡΤ.









1 σχόλιο:

  1. Προγράμματα δεν εχει!! Τα Σαββατοκύριακα ούτε δελτίο ειδήσεων δεν βάζουν!!! Απ΄τη στιγμή που το ρόστερ εκπομπών είναι άδειο για ποιο λόγο εξακολουθούν να πληρώνονται; Θα΄πρεπε να πληρώνονται με τις ωρες παραγωγικής εργασίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή