Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

tv people quotes

"Η τηλεόραση είναι απλώς ένα μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο".
Γιάννης Πρετεντέρης, Τηλεθεατής

Αυτό, ειδικά εσείς, κύριε μου, δε δικαιούστε να το λέτε...Η λέξη "προπαγάνδα" σας λέει κάτι;

"Μέσα από αυτή τη δουλειά έχω καταφέρει να ξεπεράσω τα πιο σοβαρά μου προβλήματα, ακόμα και απώλειες ανθρώπων που με σημάδεψαν, όπως του πατέρα μου".
Μαρία Μπακοδήμου, TV Έθνος

Αυτά είναι...Είσαι πολύ τυχερός αν η δουλειά σου είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

"Δεν με ενδιαφέρει να προβάλλω τη σχέση μου και τον άνθρωπο μου. Νομίζω, ότι αν δεν θες εσύ να το προβάλλεις, δεν προβάλλεται. Όποιος είναι συνέχεια στα περιοδικά, σημαίνει ότι το θέλει".
Εύα Αντωνοπούλου, TV Plus

Αυτό ξαναπέστο! Η καμπάνα χτυπάει για πολλούς και πολλές...

"Δεν με ενδιαφέρει να κάνω ψυχαγωγική εκπομπή. Το λέω όχι επικριτικά ή απαξιωτικά, εγώ δεν θέλω να κάνω".
Εύα Αντωνοπούλου, TV Plus

Η Εύα Αντωνοπούλου δε θέλει να ξαναθυμηθεί το "αμαρτωλό" τηλεοπτικό παρελθόν της και θέλει πλέον να ασχολείται με την Τροικα και το ΔΝΤ και τα "σοβαρά" θέματα...χαραμίζεται αυτή η κοπέλα...

"Όσο η Φαίη ωριμάζει μέσα από αυτή τη σχέση, άλλο τόσο θα ωριμάσει και η Εύα μέσα από τη σχέση της κόρης της με τον Σταύρο".
Μαρία Γεωργιάδου, Τηλεκοντρόλ

Ενδιαφέρον αυτό που λέει η μαμά της Φαίης από τα "Κλεμμένα". Δεν ωριμάζουν μόνο τα παιδιά, ωριμάζουν και οι γονείς χάρη στα παιδιά ή ωριμάζουν ταυτόχρονα. Τελικά ο προορισμός του ανθρώπου είναι να ωριμάζει; Και πώς ωριμάζει κάποιος; Και τι σημαίνει "ωριμάζω"; Δύσκολα ερωτήματα. Σας τα κάνω πάσα.

"Τα χρήματα που παίρνω τώρα είναι λιγότερα από τα μισά. Είναι μεγαλύτερη από 50% η μείωση που έχω υποστεί".
Αλέξανδρος Σταύρου, Super tv

"Η κρίση λειτουργεί διπλά : και επιμηκύνει τις καθημερινές ώρες τηλεθέασης, λόγω ανεργίας και αδυναμίας εξόδου, και δημιουργεί μεγαλύτερη ανάγκη για πληροφόρηση και κατανόηση της κρίσης".
Προκόπης Δούκας, Ραδιοτηλεόραση

Ειρωνεία...Στις καλές εποχές της tv, με τα πολλά προγράμματα, που δεν υπήρχε αυτή η κρίση, ο κόσμος έβγαινε έξω περισσότερο, τώρα που κάθεται μέσα εξαιτίας της κρίσης, έχει να διαλέξει μεταξύ επαναλήψεων και τούρκικων...

"Η ενημερωτική τηλεόραση δεν θα βγει ενισχυμένη αν δεν σταματήσει να αποτελεί μέρος της κρίσης, όπως ήταν σε πολλές περιπτώσεις μέχρι τώρα. Δυστυχώς, η τηλεοπτική δημοσιογραφία υπήρξε όχι μόνο κατώτερη των περιστάσεων, αλλά και πολύ συχνά υποβαθμιστική για τον δημόσιο λόγο, έτσι όπως τον διαμόρφωσε".
Προκόπης Δούκας, Ραδιοτηλεόραση

Γι' αυτό και ο κόσμος τώρα έχει γυρίσει την πλάτη του στην τηλεόραση. Σύμφωνα με έρευνα επτά ή οκτώ στους δέκα πολίτες εμφανίζονται τουλάχιστον διστακτικοί ν' αποδεχτούν αυτά που βλέπουν στις οθόνες τους.

"Ο Σήφης θα ωριμάσει".
Δημήτρης Παπαδάκης, TV24

Θέλω να δω μια σειρά όπου ο ήρωας από ώριμος θα γίνεται ανώριμος...

"Στο Adanali απέδειξα το ταλέντο μου".
Σερεναι Σαρικαγια, TV24

Κρίμα που οι Έλληνες τηλεθεατές δεν είχαν την ευκαιρία να το δουν, μια και το "Adanali" κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Τουλάχιστον μπορούμε να το απολαύσουμε στις φωτογραφήσεις σας...
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου