Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΖΩΝΗ

Πάμε να δούμε και τους χαμένους της φετινής σεζόν σε κάθε τηλεοπτική ζώνη. ΙΔΟΥ :

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΝΗ : Πρώτη γραμμή
(Ψυχρό το δίδυμο Λυριτζής-Οικονόμου. Όσα χρόνια και να μείνουν σε αυτή τη ζώνη, δε θα γίνουν ποτέ σαν τον Παπαδάκη που βγάζει μια "ζεστασιά" στο μεγάλης ηλικίας κοινό, που τον βλέπει σαν τον δικό του άνθρωπο. Ένα σημαντικό ελάττωμα τους είναι ότι δεν έχουν δυνατή φωνή. Συγγνώμη, αλλά ο παππούς και η γιαγιά εύκολα τους παίρνει ο ύπνος όταν ο παρουσιαστής μιλάει τόσο σιγά. Ενώ ο Παπαδάκης βάζει μια φωνή, έχει και την Κανέλλη και κρατάει τους παππούδες ξύπνιους. Δεν είπα να φωνάζουν. Αλλά μπορούν να ανεβάσουν λίγο το volume και να γίνουν πιο "ζωηροί". Γενικά, είναι ένα βαρετό και αδιάφορο δίδυμο που είναι σχεδόν αδύνατον να ξεπεράσει το πρωινό του mega και του ANT1)

ΠΡΩΙΝΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΖΩΝΗ : Ο πρίγκιπας του Μπελ Αιρ
(Μια αδιάφορη αμερικάνικη σαχλοκωμωδία)

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ : Life
(Πιο βαρετό πεθαίνεις...)

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ : ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ LIVE
(Παρότι η εκπομπή βλέπεται και είναι μια ευχάριστη παρέα για ένα απόγευμα στο σπίτι, σημειώνει πάντα μονοψήφια νούμερα. Πιθανόν φταίει το αδιάφορο και χλιαρό πάνελ. Ίσως πάλι το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει όρεξη να βλέπει βλακειούλες σε μια εποχή με τόσα προβλήματα)

LEAD IN : ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ
(ΔΝΤ, Τροικα, πολιτική επικαιρότητα, μια από τα ίδια γενικά, παράθυρα, τσακωμοί. Ο Ευαγγελάτος δεν έχει πια πέραση. Καιρός ήταν...)

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ : ΣΚΑΙ ΝΕΑ
(Ένα "απλό", σοβαροφανές, "αυστηρό" δελτίο ειδήσεων με μια παρουσιάστρια που σε τρομάζει σχεδόν με το αυστηρό βλέμμα της. Δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοια οι Έλληνες...)

PRIME TIME : SON
(Εντάξει, τα τούρκικα κάνουν μεγάλη τηλεθέαση, αλλά δε σημαίνει πως ό,τι τούρκικο και να δώσεις στον λαό, θα το φάει. Δεν είναι και τόσο υπνωτισμένο το κοινό όπως ίσως νομίζουν τα κανάλια)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου