Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΛΕΤΣΑΣ

Ο Ευτυχης Μπλετσας ειναι γνωστος κυριως απο την εκπομπη του "Στην κουζινα της μαμας" που προβληθηκε αρχικα στην ΕΤ3 και επειτα στον Alpha. Προσφατα, προβληθηκε απο τα media το προβλημα της νευρικης ανορεξιας που ειχε σε νεαροτερη ηλικια. Ο ιδιος το εγραψε στο twitter με αφορμη το θανατο μιας φιλης του απο την ασθενεια αυτη. Η Ευα τον συμπαθει παρα πολυ τον Ευτυχη. Ειναι ο αγαπημενος της τηλεμαγειρας. Τον εκανε σημερα add στο facebook και του εστειλε ενα πολυ ιδιαιτερο και hot μηνυμα. Θα το δειτε σε επομενο ποστ. Ψαξαμε λοιπον στοιχεια για τον Ευτυχη, διαβασαμε πραγματα, ειδαμε βιντεο. Ο Ευτυχης ειναι ενα πολυ δραστηριο ατομο. Εχει σπουδασει παρα πολλα πραγματα, ασχολειται με πολλα πραγματα, εχει κανει πολλα πραγματα. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο πως εχει κανει τοσα πολλα πραγματα.
Αντιγραφω απο τη σελιδα του στο facebook :

Ο Ευτύχης γεννηθηκε στην Αθήνα από γονείς Θεσσαλονικείς. Σπούδασε Πληροφορική στην Αγγλία, μυήθηκε στα μυστικά της μαγειρικής από τη μητέρα του και ταξίδεψε σ’ όλο τον κόσμο μελετώντας σε βάθος κάθε διάσταση του φαγητού. Εκτός από την πρόσφατη συνεργασία του με κρατικούς φορείς στην Κύπρο, έλαβε ενεργό μέρος στο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Παιδείας για την προβολή των βασικών αρχών της ...υγιεινής διατροφής, ενώ συνεργάζεται συστηματικά για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων διατροφής στο εξωτερικό.

Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο μελετώντας κάθε διάσταση του φαγητού και έχει αποκτήσει διπλώματα Διατροφολογίας, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών Επιστημών, ενώ έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων Διατροφής, Υγιεινής Μαγειρικής και Ψυχολογίας. Ως δια βίου μαθητής, ξεκίνησε με ένα πτυχίο Μηχανικού Η/Υ με Master στην Πληροφορική, συνέχισε με Θέατρο και Μουσική, προχώρησε με εξ’ αποστάσεως σπουδές Διατροφολογίας στο εξωτερικό και με ένα πτυχίο Psychology Management στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε επίσης με υχηλή βαθμολογία προγράμματα σπουδών «Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας», «Χημείας Τροφίμων και Τεχνολογίας Διατροφής» και «Ανάπτυξης προγραμμάτων Αγωγής Υγείας» στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πραγματοποιεί συνεχώς Μαγειρικά εργαστήρια για παιδιά, διαλέξεις «Διατροφικής Ευφυΐας», σεμινάρια «Μαγειρικής στο Γυαλί» και Μουσικομαγειρικές παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα. ενώ συνεχίζει να τραγουδάει και να μαγειρεύει σε τηλεοπτικές εκπομπές, γαστρονομικές γιορτές και φεστιβάλ φαγητού. Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία μπες στο site bletsas.gr

Καλα ρε Ευτυχη, ποτε προλαβες και σπουδασες τοσα πραγματα; Ποτε προλαβες και εκανες τοσα πραγματα; Μπραβο παντως!

Διαβαστε οσα εχει γραψει ο Ευτυχης, δειτε βιντεο με τον Ευτυχη στο youtube, δειτε τον στην τηλεοραση, γιατι ο Ευτυχης θα σας μαθει πως να τρωτε ποιοτικα, νοστιμα αλλα και οικονομικα!
"Το παν δεν ειναι να μειωσουμε την ποιοτητα της διατροφης μας, ειναι να σκεφτουμε με εξυπνες επιλογες, ετσι ωστε τα χρηματα που εχουμε να τα επενδυσουμε καλυτερα και λεω να επενδυσουμε, γιατι το φαγητο ειναι επενδυση, οχι μονο την ωρα που το τρωμε, αλλα και στο μελλον μας, δηλαδη τρως καλα, εισαι καλα και μετα, εισαι πιο παραγωγικος, εχεις υγεια. Τι να το κανεις αν φας κατι πολυ φτηνο και μετα δωσεις τα λεφτα στο γιατρο;" λεει στην εκπομπη "Αξιζει να το δεις" της Τατιανας Στεφανιδου.
(
http://www.youtube.com/watch?v=V0P1CT3tqwY)

Σε αλλη εκπομπη (http://www.youtube.com/watch?v=KrhGIenP9jQ) ο Ευτυχης μιλαει (και στην Τατιανα μιλησε για το ιδιο θεμα) για την αξια της ωριμης, μαυρισμενης μπανανας..."Μπορει να μη σου γεμισει το ματι" λεει ο Ευτυχης αναφερομενος στον μαυρη μπανανα..."Σου γεμιζει το στομα ομως..." λεει η παρουσιαστρια. Κατι παραπανω θα ξερει...Ο Ευτυχης μας προτρεπει να αγοραζουμε μαυρες μπανανες γιατι ειναι πιο νοστιμες αλλα και πιο οικονομικες. Και αν δεν τις θες μετα, τις βαζεις στην καταψυξη και τις κανεις παγωτο!

Πολυ ωραια τα λες ρε Ευτυχη, αλλα εγω να σου πω την αληθεια, παλι ντελιβερι θα παρω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου