Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΡΑΜΑ

Περιοδικο Τηλεραμα 16-22 Απριλιου 2011

Στο εξωφυλλο ειναι η πανεμορφη Ζετα Μακρυπουλια με ενα πολυ ωραιο φορεμα.Δεν ξερω πολυ απο μοδα αλλα νομιζω οτι εχω καλο γουστο και ξερω να αναγνωριζω το ωραιο.Και το φορεμα της Ζετας ειναι αντικειμενικα πολυ ωραιο και η Ζετα ειναι αντικειμενικα πολυ ομορφη.Και εξυπνη.Εχει διαχειριστει πολυ καλα την καριερα και τη δημοσιοτητα της.Εχει κανει καλες επιλογες και νομιζω εξυπνα μελετημενες.Σε αντιθεση με καποιες αλλες οπως η Τζουλια Αλεξανδρατου που επεσε πολυ χαμηλα, ειτε το επελεξε, ειτε οχι.Η Ζετα ειναι ωριμη, εξαλλου εχει κανει ψυχαναλυση για χρονια, οπως εχει δηλωσει.
Για να δουμε ομως τι διαβασα στο περιοδικο...

Ο γιος της Μενεγακη, λεει, θελει να παει στο junior master chef.Το "Νησι", η δημοφιλης σειρα του mega παει Τουρκια! Ε, μονο εμεις θα βλεπουμε τα σηριαλ τους; Ο Παπαδακης ανανεωσε (παλι) το συμβολαιο του στον ANT1.Σταθερη αξια.Συμφωνω που σχολιαζουν αρνητικα το Λιαγκα που τη λεει σε διαφορους αλλα οταν τους εχει καλεσμενους στην εκπομπη του, λεει μονο καλα λογια.Η Αννα Παναγιωτοπουλου αποχωρησε απο την τηλεοραση και αυτο στεναχωρει τους συντακτες.Ποια ειναι αυτη ωστοσο; Στην αρχη παντως διαβασα "Παναγιωταρεα" και νομιζα οτι ηταν ειρωνεια το σχολιο "με κατι τετοιες αποχωρησεις το τηλεοπτικο τοπιο γινεται ακομα πιο φτωχο".Η Ελενη Καριολακη στο Wipe Out.Θα ξεπατωθει! Η Μαρια Παπαπετρος (η ποια;) ειναι, λεει, μελλοντολογος και φιλεναδα με τις Desperate Housewives και τις βοηθα να κανουν διαλογισμο.Μαλιστα.Ο Γρηγορης Ορφανουδακης νιωθει (και) αυτος ευτυχισμενος που παιζει στο Νησι.Ελεος πια με το Νησι! Ενταξει ωραια σειρα ειναι, ποιοτικη, το εμπεδωσαμε.

"Δεν εχω ιδεα ποιος στ' αληθεια ειμαι.Ελπιζω να το ανακαλυψω μια μερα..." δηλωνει ο Κολιν Φαρελ.Μολις μαθεις να μας ειδοποιησεις.Στη συνεχεια διαβαζω αφιερωμα στον Justin Bieber που εγινε γνωστος απο τα βιντεο που ανεβαζε η μανα του στο youtube και στα οποια τραγουδουσε και τον ανακαλυψε ενας παραγωγος και ετσι εφυγε απο τον Καναδα για να δοκιμασει την τυχη του στις ΗΠΑ, που οπως φανηκε ηταν με το μερος του.Να διορθωσω το συντακτη Τερρυ Μαυριδη, οτι ο Τζαστιν Τιμπερλεικ δεν ειναι πρωην συζυγος της Μπριτνει, δεν ειχαν παντρευτει και αυτο που λεει οτι "κονταροχτυπηθηκε" με τον Usher για ενα ντουετο με τον Bieber μου φαινεται καπως ακυρο.Διαβαζω οτι στα τελη του 2010 ο μικρος ειχε πανω απο 6.000.000 followers στο twitter αλλα και οτι εχει δεχτει πολυ σκληρη κριτικη, εχει πολλους haters και εχει δεχτει και απειλες για τη ζωη του! Και οπως σωστα λεει ο συντακτης : Το "φαινομενο" Justin Bieber ειναι μια "κοτα που κανει χρυσα αυγα" για τη μουσικη βιομηχανια.Και τελικα, οταν μιλαμε για μπιζνες, αυτο ειναι που μετραει.Η τεχνη...επεται...

Η Ελλη Κοκκινου ειπε σε διαγωνιζομενο του Greek Idol οτι ηταν...απροβαδιστος.Η λεξη δεν υπαρχει στο λεξικο του Μπαμπινιωτη.Ο Αρναουτογλου ανανεωσε με το mega και φυσικα τα σεναρια τον θελουν να επιστρεφει στην πρωινη ζωνη.Το Ραδιο Αρβυλα αναδειχτηκε η πιο επιτυχημενη εκπομπη για το 2010.Να και η συνεντευξη της Ζετας η οποια δηλωνει οτι φοβαται τις μεγαλες αλλαγες και οτιδηποτε ειναι μη αναστρεψιμο και γι' αυτο προσπαθει να ζει την καθε στιγμη οπως ειναι και με ενταση, να ελπιζει για το καλυτερο και να δουλευει σκληρα γι' αυτο σε ολα τα επιπεδα.Οσο γι' αυτο που λεει οτι εχει τις ιδιες ανασφαλειες με ολους τους Ελληνες αυτη την περιοδο, σορι Ζετα αλλα δε μας πειθεις.Για τη δημοσιοτητα λεει οτι προσπαθει να κρατα το υγιες κομματι αυτης και οτι χρειαζεται γερο στομαχι για να ανταπεξελθεις στα δεινα της υπερεκθεσης οταν αυτη βγαινει εκτος οριων και χωρις να το εχεις επιλεξει.

Παμε τωρα στα νεα του κοσμου.Ο Ουγκο Τσαβεζ ελαβε βραβειο δημοσιογραφιας για τον αγωνα του για πλουραλισμο στην ενημερωση (ο συντακτης το βρισκει ανεκδοτο). Θυμα επιθεσης χακερ επεσε η πρωθυπουργος της Αυστραλιας. Στην 99η θεση καταταχθηκε το αεροδρομιο Χιθροου στην Αγγλια, αθωωσαν τον τραγουδιστη Willie Nelson για κατηγορια κατοχης μαριχουανας με μονο ορο να τους τραγουδησει μπροστα στο δικαστηριο! Πολυ καλα τα λεει το αρθρο : "Ο πλανητης βιωνει μια απο τις χειροτερες οικονομικες κρισεις.Σε παγκοσμιο επιπεδο οι κοινωνικες παροχες κοβονται η μια μετα την αλλη, ελλειψει κονδυλιων, αλλα για πολεμο...λεφτα υπαρχουν! Διαβαζω οτι οπως εγινε γνωστο μεσα απο προσφατη μελετη, οι πολεμοι σε Ιρακ και Αφγανισταν εχουν κοστισει μονο στις ΗΠΑ το ασυλληπτο ποσο του 1,2 τρισ. δολαρια και επισης περι τα 100.000.000 δολαρια στοιχιζει καθημερινα ο πολεμος της Λιβυης στις ΗΠΑ. 15.000 δολαρια εσκασε το Κογκρεσο για παραβασεις των Αμερικανων πολιτικων, κυριως για παρανομο παρκαρισμα και παραβιαση των οριων ταχυτητας. Ο Κλουνει θα ειναι μαρτυρας υπερασπισης στη δικη του Μπερλουσκονι κι' αυτο γιατι ειχε παει μια φορα καλεσμενος σ' ενα παρτι του. Ο Σιλβιο θελει glamorous δικη. Διαγωνισμος ομορφιας διεξηχθη σε γυναικειες φυλακες στη Βραζιλια. Μις Φυλακη αναδειχτηκε η 19χρονη Rebecca Guedesin η οποια κατηγορειται για ανθρωποκτονια. Κερδισε μαζι με το στεμμα και 500 ευρω. Να τα κανει τι; Υπερδυναμη και στις επιστημες η Κινα. "Αφου και επισημως η οικονομια της εκτοπισε την Ιαπωνια απο τη δευτερη θεση στον κοσμο και ηδη απειλει αμεσα την πρωτη αμερικανικη οικονομια η Κινα βρισκεται πια σε αποσταση αναπνοης απο τις ΗΠΑ και σε αριθμο επιστημονικων δημοσιευσεων". 27.000 νεκροι και αγνοουμενοι στην Ιαπωνια μετα το σεισμο και το τσουναμι και αυξημενα κατα συνεπεια τα κρουσματα καταθλιψης.Να μια ακομα περιεργη ειδηση : Για πρωτη φορα, χαρη σ' ενα νεο μηχανημα ακτινων Χ, οι ερευνητες εχουν καταφερει να δουν τα προσχεδια που κρυβονται κατω απο τα αριστουργηματα των μεγαλων ζωγραφων. Συμφωνα με ερευνα οι ψηλοτεροι ανθρωποι ειναι πιο πλουσιοι. Το αλλο παλι δεν το καταλαβα : "Πρασινα" -στην κυριολεξια- αυτοκινητα κατασκευασμενα απο αναναδες, μπανανες και καρυδες, μπορει να κυκλοφορησουν στους δρομους σε δυο χρονια συμφωνα με ερευνητες που χρησιμοποιουν φυτικες ινες για να δημιουργησουν μια νεα γενια υπερανθεκτικων εξαρτηματων, αμαξωματων, ακομα και τμηματων του κινητηρα.

Παμε πισω στα τηλεοπτικα και στο junior master chef για το οποιο εχουν δηλωσει συμμετοχη πανω απο 6.000 παιδακια.Η επικρατεστερη για την παρουσιαση ειναι η Μαρια Μπεκατωρου και οι κριτες θα ειναι οι ιδιοι. Η Ιωαννα Σουλιωτη μια εκ των "Real" Housewives εκανε αποτριχωση! Βαριοταν η καημενη και δεν ειχε τι αλλο να κανει. Θεμα για τους πιο in λουτροκαμπινεδες της Αθηνας παρουσιασαν ο Φωτης και η Μαρια στην εκπομπη τους. Στο "Κατι ψηνεται", κυριος απο τη Γερμανια σερβιρει φαγητα με γερμανικες επιρροες και ονομαζει τη σαλατα του "Μερκελ". Και μετα εχασε... Κοβονται η εκπομπη ζαχαροπλαστικης του Παρλιαρου και το food and the city του Καλλιδη. Καιρος ηταν. Δεν καταλαβαινω ποιον ενδιεφερε μια εκπομπη ζαχαροπλαστικης. Γιατι να καθομαστε να βλεπουμε τα σιροπια να τρεχουν και πως φτιαχνεται το γαλακτομπουρεκο. Αν θελουμε παμε στο ζαχαροπλαστειο και το παιρνουμε. Οσο για τον Καλλιδη, τι νοημα ειχε να τριγυρνα σε ολη την Αθηνα, να πηγαινει μεχρι και σε βιβλιοπωλεια, για να καταληγει μετα πανω απο μια κατσαρολα; Τα σεναρια θελουν απο τη νεα τηλεοπτικη σεζον την εκπομπη του Παπαδακη να ειναι 8-12 και οι Καραμεροχαριτατοι να μετακομιζουν στον ANT2, οπως λενε οτι θα μετονομαστει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Ο Ανταιος Χρυσοστομιδης μιλαει για την εκπομπη λογοτεχνιας που παρουσιαζει στη ΝΕΤ με τιτλο "Κεραιες της εποχης μας", για τους σπουδαιους συγγραφεις που εχουν φιλοξενησει στην εκπομπη, αναμεσα τους και πεντε νομπελιστες, για το βιβλιο "Ακυβερνητες πολιτειες" του Τσιρκα που εχει διαβασει οκτω φορες, για το ποσο λατρευει τα βιβλια που ειναι φετιχ και ερωτας, λεει οτι απο τα 13 ηδη διαβαζε Τσεχοφ και δηλωνει οτι δεν τον ενδιαφερουν τα νουμερα τηλεθεασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου