Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

mag you are right

"Καλη ειναι και η επανασταση. Καλη ειναι και η αντιδραση. Αλλα αφηστε την παιδια να γινει απο καποιον που δεν μπορει να ζησει. Γιατι ειναι τρισαθλιο και ελεεινο να αμειβεσαι πλουσιοπαροχα και να μη θες να χασεις ευρω οταν διπλα σου ολοι βουλιαζουν. Και να ξερεις μαλιστα οτι απο τη δικη σου σταση εξαρτωνται και δεκαδες αλλες εργαζομενοι που βγαζουν τον μηνα αυτα που ξοδευεις εσυ σε ενα βραδυ".
Χαι, τευχος 910, για Χατζηγιαννη και Μακρυπουλια

"Τα μεγαλα "οχι" λενε, ειναι αυτα που μας πανε μπροστα. Αλλα οταν το "οχι" γινεται εμμονη τοτε μπορει να οδηγησει σε μοιραια προβληματα. Καλη λοιπον η αρνηση στο να σου κοψουν το μισθο, αλλα μην ειμαστε και αχορταγοι. Γιατι αν μπορει η πλειονοτητα της ελληνικης κοινωνιας να ζει με 500 ή 1000 ευρω, ε τοτε δεν προκειται να παθει τιποτα η Ζετα αν επαιρνε 3.000 αντι 5.000 ευρω την εκπομπη!!!".
Χαι, τευχος 910

"Βαρεθηκαμε ξανα-μανα με το ατελειωτο "μπλα-μπλα" για τα επεισοδια στον αγωνα ΠΑΟ-Ολυμπιακος, τη θλιβερη σταση των παραγοντων του ποδοσφαιρου και της πολιτειας, το νεο θεσμικο πλαισιο για το ποδοσφαιρο...Αποτελεσμα μηδεν. Καντε το, επιτελους, οπως το 'κανε η Θατσερ, μετα το Χειζελ : κλειστε το "μαγαζι επαγγελματικο ποδοσφαιρο", μεχρι να "στρωσουν" οι "ημιαγριοι", τα "λαμογια" και οι "γλαστρες" τους...
ΜΑ/ΖΑ, Τηλεθεατης, τευχος 1.199

Το ότι ανακαινίζει κάποιος ένα κτίριο δεν σημαίνει ότι πρέπει να του αλλάξει τα φώτα. Δεν χρειάζεται να μοιάζει σαν να χτίστηκε πριν από οκτώ μήνες, ενώ έχει ηλικία ογδόντα ετών. Οι  Έλληνες έχουμε ένα θέμα με την ιστορική συνέχεια, κάπου έχουμε πάρει στραβά το θέμα. Είναι γοητευτικό (κι απαραίτητο) να υπάρχουν σημεία αναφοράς στην πόλη. Στη Νέα Υόρκη υπάρχουν μπαρ που δεν έχει μετακινηθεί καδράκι στον τοίχο τους από τις αρχές του 20ού αιώνα, πίνεις το ποτό σου στο ίδιο περιβάλλον όπου το ρουφούσε κι ο Χένρι Μίλερ. Στην Αθήνα το κάθε μαγαζί που ανοίγει κοτσάρει βάρβαρες ταμπέλες και βάφει την πρόσοψή του, αδιαφορώντας προκλητικά για τη μορφή του υπόλοιπου κτιρίου που εκτείνεται γύρω του. Αυτό είναι κάτι το εντελώς παρανοϊκό, αλλά, κατά κάποιον διεστραμμένο τρόπο, διαδεδομένο. Ονειρεύομαι κατοίκους της πόλης που να σέβονται ό,τι προϋπήρχε και ν’ αποδεικνύουν την αγάπη τους προς αυτή με ό,τι καινούργιο φτιάχνουν.
Γιωργης Λαμπαθακης, Lifo

"Ολο κριτικη ειμαστε. Στερφα κριτικη, χωρις ουτε μια ιδεα για λυση ή καλυτερευση αυτου που κρινουμε".
Μιχαλης Μιχαηλ, Lifo

"Το καθε Μεσο εχει κανονες και τα κοινωνικα δικτυα εχουν ως προυποθεση τον διαλογο, τη διαδραση. Να ειναι "ανοιχτος" οποιος τα χρησιμοποιει. Η συντριπτικη πλειονοτητα των πολιτικων οχι μονο δεν ειναι "ανοιχτοι" αλλα εχουν κλειστει ακομα περισσοτερο στους μονολογους τους, εξαιτιας του φοβου των επιθεσεων απο πολιτες (γιαουρτια κ.λπ.)".
Σταθης Χαικαλης, Lifo

"Οσο καταπληκτικο ειναι σε μερικες χρησεις, τοσο αδυναμο ειναι σε αλλες. Μιλαμε βεβαια για το iPad. Τελειο για Internet, για να βλεπεις βιντεο και φωτογραφιες, να διαβαζεις βιβλια και pdf, να παιζεις πολλα παιχνιδια και να διαβαζεις e-mail. Οταν πας να γραψεις, τα πραγματα περιπλεκονται. Περιπλεκονται ακομα περισσοτερο οταν παμε να δουμε εξελακια και γινονται ακομη πιο πολυπλοκα αν παμε να δουλεψουμε λιγακι ειτε σε Word, ειτε σε Excel, ειτε σε PowerPoint. Και ουτε κουβεντα για ψιλοεπεξεργασια εικονας, ηχου, βιντεο - πραγματα που κανει αρκετα καλα ενας φορητος".
Θοδωρος Σπινουλας, RAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου