Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

Πολυ καιρο ειχα να γραψω στο μπλογκ αυτο. Πολυ καιρο επισης ειχα να διαβασω μπλογκ. Οι λογοι; Μπορειτε να τους φανταστειτε. Ελλειψη χρονου, διαβασμα, σχολη και διαφορα αλλα. Τελος παντων, σημερα ειπα να κανω μια μικρη βολτα στην ελληνικη μπλογκοσφαιρα. Θα επανελθω συντομα με πιο συχνη παρουσια και αναρτησεις. Μου ελειψε η μπλογκοσφαιρα.

Η οποια μπλογκοσφαιρα εχει αλλαξει πολυ απο το ξεκινημα της, εκει γυρω στο 2005. Και δεν εννοω μονο τα ενημερωτικα μπλογκ που φυτρωνουν σαν τα μανιταρια.
Ας πουμε μπηκα στο μπλογκ της anelle (http://anelle-allaxeto.blogspot.com) και ειδα στο τελευταιο της ποστ που ανεβασε φωτογραφιες απο κατι βραχιολακια που εφτιαξε η ιδια. Δεν ξερω απο τετοια αλλα μου φαινονται πολυ ωραια και καλαισθητα. Η anelle οπως γραφει αγαπα τη μοδα και της αρεσει να δημιουργει και αυτο το αποτυπωνει στο μπλογκ της.

Η βολτα στην μπλογκοσφαιρα σε πηγαινει και σε μπλογκ το τελευταιο ποστ των οποιων μπορει να ειναι πριν 1, 2, 3 μηνες για να μην πω και χρονια! Στον "υπεροχο κοσμο της Antrie" (http://antriesthoughts.blogspot.com) διαβασα ενα υπεροχο, ενα fabuleux ποστ, απο αυτα που σε κανουν να αδειαζεις για λιγο απο το κεφαλι σου εικονες της επικαιροτητας, ειδησεις της μιας στιγμης, σκεψεις της πεζης καθημερινοτητας και να νιωσεις πως εισαι εσυ ο "Αστερουλης" που "μεγαλωσε, διεπρεψε και ειχε παντα σε μια γωνιτσα του μυαλου του τις συμβουλες του δασκαλου του, του δεντρου. Παλευε καθημερινα με την ζωη στην πολη και με τους ανθρωπους της. Ενας συνεχης αγωνας με κοπο, υποχωρησεις, συμβιβασμους και ενδοιασμους".

Και απο το μικρο αυτο διαμαντακι ο δρομος με βγαζει σε ενα ποστ-αριστουργημα απο το μπλογκ http://nosensewords.wordpress.com. Ο τιτλος του μπλογκ ειναι λαθος. Οι λεξεις, σε αυτο το ποστ τουλαχιστον (Φυγοκεντροι ανθρωποι "Εισαγωγη") εχουν νοημα και σου δημιουργουν εναν ηρεμο προβληματισμο.

Μετα φτανω σε ενα γυναικειο μπλογκ που ασχολειται με τη γυναικεια ομορφια. Αγαπητες αναγνωστριες, δειτε το, μπορει να σας φανει χρησιμο : http://pineliesstoprosopo.blogspot.com. Οι περισσοτερες γυναικες αλλωστε ενδιαφερονται για θεματα ομορφιας και καλωπισμου. Διαβαστε πως θα κανετε μασκα ομορφιας με μηλο και μπανανα!! Τι μαθαινει κανεις απο τις γυναικες...

Τι εγινε ρε παιδια; Χαθηκα απο την μπλογκοσφαιρα και τωρα βλεπω οτι μοιραζετε βραβεια! Μπραβο! Ειναι ωραιο οι μπλογκερ να μοιραζουμε βραβεια μεταξυ μας με την εννοια οτι "βραβευεις" ενα μπλογκ για να δειξεις οτι σου αρεσει πολυ και οτι εκτιμας οτι ο μπλογκερ κανει καλη δουλεια και αξιζει ενα βραβειο. Βεβαια, τα μπλογκοβραβεια ειναι μια μεγαλη συζητηση, οχι τα βραβεια που δινει ενας μπλογκερ σε εναν αλλον, αλλα τα βραβεια που καποιοι δινουν σε καποια μπλογκ ως "τα καλυτερα". Ειχε γινει αυτο παλιοτερα. Τελος παντων, η elena (http://oti-mas-aresei.blogspot.com/) με χαρα ειδε οτι πηρε βραβειο "I love your blog" απο δυο συναδελφισσες της. Η ιδια μετα χαριζει βραβειο σε πεντε αγαπημενα της μπλογκ (http://oti-mas-aresei.blogspot.com/2012/02/blog-post_07.html). Ετσι μπραβο κοριτσια, να ειστε αγαπημενες και αφηστε το μαλλιοτραβηγμα για...αργοτερα!

Μου αρεσε αυτη η μεταμεσονυχτια βολτα στην μπλογκοσφαιρα. Ποσο πιο ωραια και ενδιαφερουσα ειναι απο το μεταμεσονυχτιο ζαπινγκ στην τηλεοραση!

2 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια...Πολύ καλό το άρθρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Στέφανε, σε ευχαριστώ πολύ για την αναφορά σου στο blog μου. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε αγαπημένα τα blog καθώς δεν νιώθω ότι έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα. Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή