Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

mag up and down

mag up

1.Το "Celebrities issue" του ελληνικου Forbes. Απολαυστικοτατο τευχος, αποκαλυπτικο, πληρεστατο, με πολυ εξυπνα και καλογραμμενα αρθρα. Αξιζει να το διαβασετε. Θα μαθετε πολλα για τους Ελληνες διασημους που δεν θα τα δειτε πουθενα αλλου. Επισης, θα διαβασετε και αλλα ενδιαφεροντα θεματα. Πολυ καλη δουλεια.
2.Η συνεντευξη της Αρτεμις Αστεριαδη στον "Τηλεθεατη". Σεξυπνη, συνειδητοποιημενη και προσγειωμενη ξανθια.
3.Η συνεντευξη της Βικυς Χατζηβασιλειου στον "Τηλεθεατη". Πολυ ωραια και χρησιμα οσα λεει. Εξυπνη η κινηση της να πουλησει τα βιβλια της με το περιοδικο.
4.Το editorial του Φωτη Γεωργελε στην "Athens voice", τευχος 379. You are right!
5.Το αρθρο του Γιαγκου Αντιοχου για τον Μαρτιν Σκορσεζε, στο "Αθηνοραμα", τευχος 613. Πολυ καλο.

mag down

1.Το editorial του Σταθη Τσαγκαρουσιανου στη "Lifo", τευχος 282. Δε μας συγκινει ο λογος του τελευταια. Πολλα σημεια του κειμενου ειναι περιεργα, δυσνοητα με λεξεις και ονοματα που θελουν λεξικο και google. Το γενικο νοημα το πιανεις παντως, αλλα δε σου αρεσει αυτο που διαβαζεις. Κανω λαθος;
2.Ποια ειναι αυτη η Diana V. που φωτογραφιζεται γυμνη για...καλο σκοπο στη "Lifo", τευχος 282; Γιατι δε μας αφηνει να δουμε τα ματια της; Τι στο καλο ειναι cat black jewelry designer και τι αραγε εννοει οταν λεει "Στην Αθηνα μου αρεσουν αυτα που ομορφα καιγονται". Κοπελια, μας δουλευεις; Αν σου καψουν το σπιτι σου...ομορφα, θα σου αρεσει;
3.Ο Νικος Δημου στο τευχος 282 της "Lifo" που νοσταλγει την παιδικη του ηλικια και μιζεριαζει για τη δικη του ηλικια. Δε μας αρεσει η γεροντομιζερια και ειναι κατι που δεν περιμενουμε απο το Νικο Δημου.
4.Το αρθρο του Γιωργου Χαρωνιτη στο "Αθηνοραμα", τευχος 613. Μιζερο, ισοπεδωτικο, δυσνοητο και ασχημο.
5.Η συνεντευξη του Πετρου Λαγουτη στο "Elle". Απο τοτε που εκανε σχεση με την Παπουτσακη εγινε φιρμα και δινει απο 'δω κι απο 'κει συνεντευξεις, αλλα σε καμια, ουτε σε αυτην, μιλαει για την Παπουτσακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου