Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΕΝΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ TV ΕΘΝΟΣ



Συνειδητοποιημενη ειναι η Ελενη Φωτοπουλου, αφου ξερει οτι ειναι αντικαταστατρια για το καλοκαιρι μονο στη μεσημεριανη εκπομπη "Summer live" του Alter. "Δεν εχω την ψευδαισθηση οτι ξαφνικα εγινα παρουσιαστρια. Μια θεσουλα πιο κει πηγα..." λεει χαρακτηριστικα στη συνεντευξη της στο περιοδικο "TV Εθνος". Εκφραζει τη χαρα της που της δοθηκε αυτη η ευκαιρια "σε μια εποχη που οι ανθρωποι δεν εχουν δουλεια" και μας λεει γιατι ενας τηλεθεατης να προτιμησει την εκπομπη : "Πιστευω οτι το << Summer live >> ειναι μια πολυ ευχαριστη πινελια στην καθημερινοτητα του τηλεθεατη, που εκεινη την ωρα μπορει να ξεκουραζεται ή να ετοιμαζεται για να κανει τη βουτια ή να θελει να χαζεψει, να περασει καλα, χωρις να τον βαρυνουμε και παρα πολυ". Η παρουσιαστρια - μια θεσουλα πιο κει - μιλησε για τη συνεργασια της με τον Ανδρεα Μικρουτσικο στην εκπομπη "Επιτελους μαζι" (τι εννοει οταν λεει οτι ειχε μια καθημερινοτητα που ηταν επικινδυνη;) αλλα και με την Τατιανα Στεφανιδου για την οποια λεει τα καλυτερα λογια και πως ειναι "σχολειο" να δουλευεις μαζι της. Μιλησε και για τη σχεση της με την Ελενη Μενεγακη λεγοντας : "Με την Ελενη δεν θα σου πω οτι ειχαμε μια πολυ καλη σχεση οσο δουλευαμε μαζι. Δεν ημασταν ποτε φιλες. Ημασταν δυο ανθρωποι που συνεργαζομασταν αρμονικα εως ενα σημειο και τελειωσε η συνεργασια αυτη με ενα καβγα. Για μενα ειναι μεσα στο πλασιο της δουλειας αυτο".



Ειρωνικα σχολια προκαλεσαν στο περιοδικο "Τηλεθεατης" οι δηλωσεις της Ελενης Φωτοπουλου για τη συνεργασια της με τον Μικρουτσικο και τη Στεφανιδου :



"Ε, με τετοια << εκπαιδευση >> σε...<< ιστορικες εκπομπες >> οπως τα καρα-ριαλιτι του τυπου << τα κανω ολα >> - και << τα ξεφτιλιζω ολα >>, προσθετουμε εμεις, ειναι να μην παρει δικη της εκπομπη η...ενθουσιωδης << μαθητρια >>;



Κακιες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου