Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

mag funny

Αυτη ειναι λοιπον η νεα στηλη του μπλογκ οπου θα γραφω αστειες ειδησεις, ατακες, δηλωσεις και γενικα αστεια ή κωμικοτραγικα πραγματα που διαβαζω στα ελληνικα περιοδικα. Φυσικα, μπορειτε να στελντε και εσεις αστεια πραγματα που διαβαζετε στα ελληνικα περιοδικα και εγω θα τα δημοσιευω.



Παραξενες και αστειες ειδησεις απο το περιοδικο "18-Τριαντα"



Θα αυνανιζεται στη δουλεια της με αποφαση του δικαστηριου



Το δικαιωμα να βλεπει πορνο και να αυνανιζεται στη δουλεια της κερδισε η 36χρονη Ana Catarian Bezerra, συμφωνα με αποφαση δικαστηριου! Η Βραζιλιανα λογιστρια πασχει απο μια χημικη ανισσοροπια που προκαλει σοβαρη ανησυχια και υπερσεξουαλικοτητα. "Τοσο καιρο, υπεφερα απο το αγχος και ηθελα να αυνανιστω μεχρι και 47 φορες την ημερα".



Γυμναστηριο για γυμνιστες



Στην πολη Arrigorriaga της Ισπανιας ανοιξε το πρωτο γυμναστηριο για γυμνιστες, το οποιο εχει ηδη αποκτησει φανατικους θαμωνες! Μαλιστα σε κοντινη αποσταση βρισκεται και ενα κολυμβητηριο για γυμνιστες, αλλα και μια φημισμενη παραλια. Οι ισπανοι ιδιοκτητες ετοιμαζουν και προσφορες για το καλοκαιρι για οσους θα βρισκονται εκει και θα ηθελαν να κανουν και λιγη γυμναστικη!



Κερδισε το Λοττο και την επομενη μερα πεθανε



Πεθανε μια ημερα αφοτου κερδισε το Λοττο και αφησε την οικογενεια του να "ξεμαλλιαζεται" για την κληρονομια! Η οικογενεια του Αυστραλου εκλιποντος Λαζος Σζαντο καβγαδιζει στα δικαστηρια διεκδικωντας την κληρονομια των 1,8 εκατομμυριων δολαριων Αυστραλιας. Η μια απο τις κορες του ισχυριστηκε οτι τα κερδη της ανηκουν επειδη ο τυχερος λαχνος βρεθηκε στο σπιτι της ενω ο γιος του ισχυριστηκε οτι ο πατερας αγορασε τον λαχνο με σκοπο να μοιραστει τα κερδη μονο με εκεινον.



Απο τη στηλη "Αντρες ετοιμοι για φολα!" του περιοδικου "18-Τριαντα"



Οταν ημουν μικρη, οπως ολα τα κοριτσακια, ονειρευομουν κι εγω τον αντρα της ζωης μου. Θα τον ελεγαν λεει Αλεξανδρο και θα ηταν επιτυχημενος πολιτικος μηχανικος. Θα ηταν ομορφος, ψηλος, ευγενικος και θα λατρευε εμενα και τα τεσσερα παιδια μας (τρια αγορια, ενα κοριτσι). Θα ταξιδευαμε οικογενειακως ολο τον κοσμο, θα ημασταν το προτυπο οικογενειας, θα μεγαλωναμε τα παιδια μας ετσι ωστε να γινουν επιτυχημενα κι ανεξαρτητα και θα γερνουσαμε μαζι, θα μεναμε σ' ενα σπιτι στη θαλασσα με τρεις γατες κι ενα σκυλο και θα πεθαιναμε μαζι (στον υπνο μας) ευτυχισμενοι (ναι...εκανα ονειρο μεχρι το τελος...). Τα χρονια περνουσαν ομως και ο "Αλεξανδρος" δεν εμφανιζοταν στη ζωη μου, ετσι αποφασισα να κανω καποιες αλλαγες σε αυτα που ζητουσα απο αυτον. Για αρχη εγινα πιο ελαστικη με το ονομα, ενταξει, ας μη τον λενε "Αλεξανδρο", μπορει να τον λενε "Χριστοφορο" ή "Εκτορα" ή "Ερρικο" αλλα και παλι τιποτα...μεγαλωνοντας κατεληξα οτι το ονομα δεν εχει καμια σημασια, ουτε και το υψος-πλατος-μηκος αλλα ουτε και η καριερα κι ετσι απλα εμεινα να περιμενω εναν οποιονδηποτε "Αλεξανδρο", "Μακη", "Τακη", "Λακη", ή Βασο (το αντρικο "macho" υποκοριστικο του Βασιλης) που απλα θα ηταν καλο παιδι και θα ζουσαμε μια νορμαλ οικογενειακη ζωη, με παιδια ή χωρις παιδια, με σκυλια ή χωρις σκυλια αλλα σιγουρα παντα με γατες. Κατεληξα οτι τελικα το μονο που εφτασα να ζηταω απο εναν αντρα ειναι να μην εχει αλλεργιες στις γατες!



Το αρθρο "Καλοκαιριστας!" του Γιωργου Μπακα στο περιοδικο "Soul" για τις φυλες της ελληνικης παραλιας



CHOU LEE

Καταφθανει στην παραλια με πλατινε μαλλι και αβαφη ριζα, τακουνατη παντοφλα, tribal τατουαζ στη βαση της σπονδυλικης στηλης, καθεται πρωτη σειρα ξαπλωστρα και αρχιζει ενα ανελεητο πασαλειμμα με δεικτη αντηλιακου μειον 40. Επειτα απο μια σχολαστικη σωματικη περιποιηση και απο ενα δευτερο χερι βαφης στα νυχια, η Chou Lee σηκωνεται με βημα πασαρελας και πλησιαζει τη θαλασσα πεπεισμενη πως την παρακολουθει ολη η παραλια με βλεμματα που σταζουν ηδονη. Κολυμπαει δεκαπεντε ολοκληρα δευτερολεπτα χωρις να βρεξει τα μαλλια της και βγαινει εξω με το ιδιο ψηλομυτικο στιλ για να συνεχισει το θεαρεστο εργο της. Για να καταστει η απολυτη φαντασιωση της παραλιας αναγκαζεται πολυ συχνα να παιζει ρακετες με τον Μπρατσακι Τσαν. (βλεπε παρακατω)



ΓΚΙΟΖΗΣ

Αποφοιτος της μεγαλης Σχολης Μαλελη (η οποια χαιρει 23 φιλων στο facebook), διαθετει ολα τα φοντα για να διαπρεψει στο ρεπορταζ επι αμμου και να γεμισει με σαλια τις παραλιες ολων των ελληνικων νησιων, κατα προτιμηση της Μυκονου. Ανθεκτικος στον ηλιο (οντας πρωην οικοδομος, σερβιτορος, μικροπωλητης που αποφασισε να κανει καριερα ως δημοσιογραφος) και στις αντιξοοτητες του τουριστικου ρεπορταζ, ο Γκιοζης καταφερνει με εναν αδιανοητο και εκπληκτικο τροπο να μη γινεται αστειος ποτε! Μπορει να χοροπηδαει, να αυτομπουγελωνεται, να κανει γκριματσες, να πεφτει στη θαλασσα, να πειραζει με σεξιστικα σχολια γκομενες τυπου Chou Lee. Οσο φιλοτιμες προσπαθειες κι αν κανει, για ενα πραγμα εισαι σιγουρος : πως οι ζυγωματικοι μυες σου δε θα συσταλθουν ποτε!



Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Υποχονδριος, φοβικος, ευκολοπιστο τζανκι της κινδυνολογικης ενημερωσης, ο Δρακουλας της Καρπαθου, εκτος απο τον ισκιο του, τρεμει και τον ηλιο, με αποτελεσμα να δειχνει στους γυρω του περιεργος και εκκεντρικος. Καταφθανει στην παραλια με το ιδιο τρεμουλο που ειχε πιτσιρικας, οταν τον ετρεχε η μανα του στον οδοντιατρο. Αλλαζει μαγιο φορωντας την πετσετα του σαν παρεο λοξοκοιτωντας αριστερα-δεξια μηπως και μπανιζουν τη λιποσαρκη κορμαρα του τιποτα κοριτσακια, χωνεται κατω απο την ομπρελα, πασαλειβεται με ενα κιλο αντηλιακο, βουταει για δυο λεπτα, βγαινει απο τη θαλασσα και εξαφανιζεται πριν προλαβεις να πεις "Ρε μαλακα, για δες εναν παραξενο τυπ...".



ΡΟΜΠΕ ΝΤΙ ΚΑΠΑ

Οικογενεια μεσοκοπων μικροαστων που τους παρατηρεις να καθονται στην παραλια α λα Ρομπε Ντι Καπα και ορκιζεσαι : "Δε θα γινω ποτε ετσι!!!". Μπαμπας : κοιλαρας με χερσο κεφαλι, παντοφλα παζαρε και αθλητικη εφημεριδα. Απο πισω η συζυγος, φορτωμενη με ενα καρο πραγματα απο το σπιτι, κεφτεδες, ντοματες, πιτες, ροδακινα μεσα σε πολυχρωμα πλαστικα ταπερ σε τιμη ευκαιριας απο το Lidl. Η μοναδικη επικοινωνια που πραγματοποιειται κατα τη διαμονη τους στην παραλια περιλαμβανει φρασεις οπως "Εφαγε;", "Μην καει", "Του εβαλες αντηλιακο;" και αφορα το ανηλικο τεκνο τους που παιζει με τα κουβαδακια του στην αμμο.



ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ

Στις ημερησιες σχολικες εκδρομες επιαναν γαλαρια στο λεωφορειο και εκαναν περισσοτερο σαματα και απο τον Αδωνι Γεωργιαδη, μπας και τους προσεξουν οι συμμαθητριες των μπροστινων θεσεων. Μπορει οι Αυστραλοπιθηκοι να μετεξελιχθηκαν μεσα στον χρονο σε Δαπιτες, αργοτερα σε Πασπιτες και τελος σε ανθρωπους του Νεαντερνταλ, ομως συνεχιζουν μεχρι σημερα τους πιθηκισμους τους αδιακοπα. Επικοινωνουν με λαρυγγισμους και παντομιμα, πετανε κακογουστες ατακες ή σεξουαλικα υπονοουμενα για να τους προσεξουν οι διπλανες λουομενες (οι οποιες ατενιζουν τον οριζοντα με αδιαφορο βλεμμα), παιζουν κιθαρες, τραγουδανε Ρεμο και Μαζωνακη δυνατα και συγχρονισμενα, ριχνουν ζειμπεκιες στην αμμο, κανουν βουτιες μαζι με τις μπιρες τους. Στην καλυτερη, να τους κατσει καμια Chou Lee. Τιποτα παραπανω...



SEMARANE

Οχι, τα Σεμαρανε δεν ειναι γαλλικη ρατσα σκυλιων. Προκειται για νεολογισμο πηγαζοντα απο την ελληνικη εκφραση "Σκυλος σε μαρανε, κωλογρια". Ακριβως, εκεινη την εκκεντρικη, ανισορροπη και νευρικη καλοζωισμενη χηρα ή ζωντοχηρα, ακρως μοναχικη (γνωστοι, φιλοι, συγγενεις δε θελουν να τη βλεπουν ουτε ζωγραφιστη, γι' αυτο φροντιστε να μην πεσει το παρον τευχος στα χερια τους), με φωνη διαπεραστικη που σου πιρουνιζει τα μηνιγγια και ακουραστο χομπι να επιπληττει τον σκυλο της με το παραμικρο ("Μπουμπη, μη δαγκωνεις την πετσετα!", "Δε σου ειπα να μη σκαβεις την αμμο;", "Πηγαινε παιξε στη θαλασσα!"). Μην τολμησεις να κανεις παρατηρηση στη Semarane, θα βρεις τον μπελα σου!



ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ

Καρατεριστας και καρατενιστας που επιδεικνυει τους ξυρισμενους τρικεφαλους του στην παραλια ("τρικεφαλε τρελαινομαι!") αλλα και ο,τι αλλες δεξιοτητες διαθετει, οπως μπιτς τενις, μπιτς βολει, μπιτς φουτμπολ, μπιτς ραγκμπι, απνοια, βουτια απο ωμους φιλου, μακροβουτι, απαγγελια της αλφαβητου χωρις κομπιασμα. Φοραει γυαλια ηλιου μασκα που τα χρησιμοποιει και ως στεκα για να στερεωνει τα τσουλουφια του, αμανικη φανελα, χρυση καδενα στο λαιμο, πολυχρωμο σορτσακι-μαγιο και επιδιδεται σε ενα ανελεητο γλοιωδες καμακι που προκαλει εμετους και δυσεντεριες σε απαξαπαντες παρευρισκομενους. Περα απο μπανανιες και φοινικιες, θα τον δεις να σκαρφαλωνει και σε μπιτσομπαρα για να χορεψει τσικεντελια (μτφ. psychedelic trance) ή να παιζει μπουγελο με γκομενες τυπου Πετρουλα και Ζετα Θεοδωροπουλου.



ΠΑΧΟΥΛΑ ΧΟΥΠ

Ξεβρασμενο κητος στην παραλια που καταλαμβανει πεντε τετραγωνικα μετρα αμμωδους γης και δημιουργει φυσικο ισκιο στις γειτονικες παρεες. Φοραει παντοτε μαυρο ολοσωμο μαγιο, γιατι αδυνατιζει, τρωει το καταπετασμα (σαντουιτς, λουκουμαδες, παγωτα, πατατακια), γιατι παχαινει, και πασαλειβει τις αχανεις πλατες της με εναν τενεκε λαδι καλαματιανο, μοιαζοντας με panda που προσπαθει να αγκαλιασει τον εαυτο του. Αμεσως μετα βαζει το φαρδυ καπελο της, μπαινει στη θαλασσα συνοδεια νωχελικου χασμουρητου α λα Γκοντζιλα και κολυμπαει εκνευριστικα αργα, αφηνοντας ανεξηγητο το γεγονος πως καταφερνει και επιπλεει με τοσο "επιπλεον" βαρος!



Ο Γρηγορης Αρναουτογλου δηλωνει οτι γραφει βιβλιο στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ



"Αυτη τη στιγμη που με βρισκεις ειμαι στην παραλια και γραφω. Ο τιτλος του βιβλιου "παιζει" αναμεσα σε δυο, "Μακιγιαρισμενοι φοβοι" ή "Φοβοι κλοουν". Πρωτα ο Θεος, μεχρι το τελος της χρονιας θα εχει κυκλοφορησει. Προκειται για ενα ταξιδι πανω στους δικους μου φοβους".



(Τον συμπαθω τον Αρναουτογλου, αλλα μου φαινεται αστειο που γραφει βιβλιο και οι δυο αυτοι τιτλοι ειναι επισης αστειοι)



Αστειοι τιτλοι βιβλιων απο τις διαφημισεις του "TiVo News"



Η σκονη των αστρων - Αικατερινη Τεμπελη (εδω και το ονομα της συγγραφεως ειναι αστειο)



Το κερατο της Πηνελοπης - Lisa Klimt



Το σπιτι με τους πετρινους αετους - Σοφια Β. Γιαννοπουλου



Με κρατησες σαν αγγελος - Μαχη Ζαρουμανδαλου



Δακρυσμενα σμαραγδια - Κελυ Κατση











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου