Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η...ΑΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΤΗ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ NITRO





Στο εξωφυλλο του Nitro αυτου του μηνα η Ελεονωρα Μελετη κραταει ενα πανο που γραφει "Χωρις ρετους και σ' οποιον αρεσω". Το θεμα αγαπητη Ελεονωρα δεν ειναι να αρεσεις αρετουσαριστη αλλα να αρεσεις επειδη εισαι ειλικρινης. Προσωπικα βρισκω υποκριτικο να δηλωνεις αρετουσαριστη αφου βλεπωντας τις φωτογραφιες, τις βρισκω αρκετα καλες για να μην εχει χρησιμοποιηθει το Photoshop στο οποιο υποτιθεται οτι βγαζεις γλωσσα. Εκτος κι αν οντως δεν εχει μπει ρετους. Τοτε δεν ειναι αναγκη να επικαλεισαι την απουσια του. Να πιστεψουμε μηπως οτι οι ανθρωποι του περιοδικου σου εβαλαν αυτη την ιδεα και σε πιεσαν κιολας; Εξυπνη ιδεα για να πεις ποσο σου αρεσει ο εαυτος σου και να πεις υστερα οτι δεν κανεις ρετους στη συμπεριφορα σου, τα συναισθηματα σου, τις σκεψεις και τις σχεσεις σου.

Το θεμα ομως δεν ειναι μονο εσυ αλλα τα περιοδικα. Φτασαμε στο σημειο ο φωτογραφιζομενος να δηλωνει την απουσια Photoshop πανω στο σωμα του, λες και ειναι δεδομενο οτι στις φωτογραφισεις χρησιμοποιειται. Θυμαστε τις αντιδρασεις απο τη φωτογραφιση της Δεσποινας Βανδη που αποκαλυφθηκε η χρηση Photoshop; Ποιος διασημος θα ηθελε να του συμβει κατι παρομοιο και να γινει αντικειμενο αρνητικου σχολιασμου; Αλλα και ποιος θα τολμουσε να φωτογραφηθει με ολες τις ατελειες του; Και μη μου πειτε η Ελεονωρα...

Η οποια Ελεονωρα, με τοσες συνεντευξεις που δινει αρχιζει και μπερδευεται. Τη ρωταει ο δημοσιογραφος αν εχει "ξαναγγιξει" παλια της σχεση και απαντα : "Ποτε μεχρι σημερα! Θεωρω τα πισωγυρισματα ως ημιμετρες καταστασεις που κρυβουν ανασφαλειες και αδυναμιες - οπως ακριβως κανει και το ρετους σε μια φωτογραφια". Και υστερα τη ρωταει αν θα εκανε διακοπες με εναν πρωην και απαντα : "Ηδη φετος εχω κανει δυο Σαββατοκυριακα με τον εναν, ενω μεσα στον Αυγουστο θα περασω καποιες μερες και με εναν αλλον!".

Μηπως πρεπει να γινεται ρετους και σε αυτα που λενε οι συνεντευξιαζομενοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου