Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

tv up and down

tv up

1.Η Πόπη Τσαπανίδου στο STAR. Πολύ όμορφη παρουσία και πολύ καλή δημοσιογράφος.

2.Το ότι τέλειωσαν οι ΠΕΔΕΣ. Επιτέλους!

3.Το νέο δελτίο ειδήσεων του STAR. Επιτέλους απαλλαγήκαμε από τα σαχλορεπορτάζ και τις ανύπαρκτες ειδήσεις γύρω από τη showbiz.

4.Η Τατιάνα Στεφανίδου στο "Μίλα". Καλύτερη από ποτέ, πιο όμορφη από ποτέ, πιο επαγγελματίας από ποτέ, έχει βρει την εκπομπή που της ταιριάζει απόλυτα.

5.Η "Πόλη των παραισθήσεων" με τη Βίκυ Μιχαλονάκου στο Kontra channel. Αυτή η ποιητική εκφορά του λόγου της ταιριάζει πολύ και μόνο μια γυναίκα τόσο μορφωμένη, τόσο έξυπνη, με τόση τηλεοπτική πείρα, σαν τη Βίκυ Μιχαλονάκου, μπορεί να την υποστηρίξει χωρίς να φανεί γελοία και δήθεν.

tv down

1.Η πρεμιέρα της Χριστίνας Λαμπίρη στον ΣΚΑΙ και γενικά η νέα της εκπομπή. Από το πολύ άγχος μιλούσε ακατάπαυστα, έλεγε συνεχώς τη λέξη "εξαιρετικό", χαμογελούσε συνεχώς από αμηχανία και είχε δήθεν σοβαρότητα στα "σοβαρά" θέματα. Εκπομπή χωρίς σαφές περιεχόμενο, λίγη επικαιρότητα, λίγο "επώνυμοι" καλεσμένοι από τη showbiz, λίγο μαγειρική, ένας αχταρμάς. Το είδος της εκπομπής; Infotainment το λένε. Είναι η νέα εξελιγμένη μορφή του κουτσομπολίστικου, μεσημεριανού, gossip, lifestyle. Εδώ που τα λέμε, ποιοτικές διαφορές υπάρχουν. Κάντε σύγκριση, για παράδειγμα με την παλιά εκπομπή της ίδιας, Super star ή με τις παλιές της Στεφανίδου, όπως το "Φύλλο και φτερό" ή το "Αποκάλυψη τώρα". Είναι και το κανάλι, άλλωστε, που θέλει να κρατήσει το σοβαρό προφίλ του, ακόμα κι αν κάνει στροφή σε πιο light θεματολογία. Στα μείον της εκπομπής ο τίτλος που είναι γραμμένος λες και είναι password. Τις γιαγιάδες δεν τις σκέφτονται ή αυτούς που γράφουν το πρόγραμμα της tv; Παρουσίες, όπως αυτή του Κοντοπίδη, στην εκπομπή όχι απλά δεν την τιμούν, αλλά τη ντροπιάζουν και αυτή και το κανάλι.

2.Το νέο κανάλι "Ε" του Σεραφείμ Φυντανίδη. Φτωχό και χωρίς λόγο ύπαρξης.

3.Το βραζιλιάνικο του Alpha "Avenida Brasil". Μπροστά του τα μεξικάνικα μοιάζουν αριστουργήματα.

4.Το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που προβάλλει πολύ παλιές σειρές και εκπομπές ιδιωτικών αθηναικών καναλιών σχεδόν όλη τη διάρκεια της μέρας. Κουράζονται πολύ εκεί πέρα στη δουλειά...

5.Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Μπρούσκο". Μπορεί να μην άρχισε ακόμα, αλλά μόνο από το τρέιλερ, μπορεί να καταλάβει κάποιος περί τίνος πρόκειται. Εγώ βαρέθηκα ήδη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου